Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2014 14:19

(Však co bysme pro děcka neudělali, že. :D A co se stalo, že sem tak smělá? :D)

+honem zapřemejšlí, jestli tam není autem, jelikož parkování není její silná stránka... ale asi né, když tam tak vesele popíjí. tak se posune k oknu a vykukuje ven co se děje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 31 srp 2014 15:31

jistěěě +uculí se a hned nalívá+ prvně tuhle a pak si dáme zlatou! +přisune jí panáka+ joo jasně, hrň to sem, do děcáků se to bude hodit. No je fakt, že tady se něco semele raz dva... ehmmmm +zaslechne řev z venku tak do sebe rychle panáka kopne+ a kurva... kamery..+začne se rozhlížet kudy nejrychleji utýct a kterou flašku sebou veme+ ty vici.. nemáš tu neprůstřelnou vestu čirou náhodou? jako pro mě.. tebe Bea nezastřelíííí... teda asi ne.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2014 17:32

Tak jo, tak jo. +zazubí se a hned si vezme a udělá všechno to okolo, sůl a citrón+ Tak hodně štěstí. +vyhrkne přípitek a valí to do sebe+ To ty? +vykulí oči, a trochu se přikrčí, když ten řev nějak nepolevuje+ No normálně nosím dvě v kapse, ale dneska mám zrovna jiný kalhoty. +uculí se+ to bude dobrý... třeba na to nepřijde. Hele, na někoho to svedem. Koho nemá ráda? +kouká honem kolem pro rychlou inspiraci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 31 srp 2014 17:37

(No zatípli Bei dočasně (snad!) účty a tak trochu jí prošetřujou finance...takže momentálně mele jen ze zásob v hotovosti + teď dovolili platit výplaty zaměstnancům z účtu. - A ty hadry a tak klidně nejen dětský, my to někam rozdistribuujem ;) )

+Ječí tam na vojáky, kteří se tak nějak vyhýbají jí odpovědět, když jí zazvoní telefon+ No coje?! ... Co? KDO?! ZAPLATÍM JÁ?! No to ani omylem! +hodí telefon vojákovi a pokouší se mu sebrat pistoli, ale potvora nějak drží v pozdře, tak lapne první poleno co se tam válí a vlítne do lokálu+ Yohannko!!! +zafuní a švihne po ní kus dřeva+ Kde je Engel?!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2014 19:49

(no to ale není moc dobrý! :D já nic nevim, jak to není v DV :D )

No tak já to sem svezu. +souhlasí, a jak klika cvakne, dvéře letí, Bea vchází do dveře, promptně přeleze bar a kryje se za ním, a ještě že tak, jinak by dostala polenem :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 31 srp 2014 21:02

jo nepřijde.. +zašklebí se a jak tam letí poleno tak už má nacvičený padnout za bar+ máš recht tady je bezpečněji +zaculí se jak tam zalezla i Vici+ a mám posilovač! +zamává flaškou tequily a hned se z ní radši napije+ nojo, já.. jsem si koupila auto na její jméno, takový... nooo řekněme poněkud dražší auto.. a pak jsem ho tak nějak.. zaparkovala v jejím autě +zacukají jí koutky+ ale nemůžu za to, byla jsem opiláá! +zakroutí hlavou, že to logicky vysvětluje a omluvuje vše a podá jí flašku+
Mh.. koho nemá ráda.. mě a Engela.. hele tohle bude vtipný +vykoukne a zařve na Beu:+ já za to nemůžu to má na svědomí Kristiááán!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2014 22:11

+jenom kouká, jak se obě sejdou za barem+ to se vám tu děje často? +uculí se, jak nacvičeně zalehla+ no tak ještě že tak, to mohlo bejt i hůř. +zazubí se, že zachránila flašku+ jo auto. +zasměje se+ A pěkný aspoň? No hele tak zas ušetříte parkovací místa, že jo. +přikyvuje, a taky se napije, dřív než ji někdo přijde rozmlátit. flašku i yohannku+ Já ho viděla! +zavolá horlivě taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 31 srp 2014 22:33

(Ale jáá za to nemůůžu!)

+Vici zatím vůbec nevidí a hledá něco, čím by mohla yohannku umlátit, no rozbít židlu a urvat z ní jenom jednu nohu se jí nepodaří, tak ju hodí aspoň za bar a lapne si pometlo, co tam stojí zrovna opřený o zeď+ Takovou prasárnu! Ty! Zrovna TY! +jak sylší, že za to může Kristian, tak se nachvílu zarazí-zauvažuje o tom, ale hned to zavrhne+ Ten byl včera celej večer semnou! Neměl čas nakupovat auta na cizí útraty! A potom ještě v lese srážet vlky! +použije pometlo jako baseballku a pošle jí za bar pár kryglů, co tam má naskládaný nahoře na pultě+ A to sem jim nevěřila, že bys mi TOHLE +hodí jí za pult fotku+ mohla udělat!

Obrázek

Máš vůbec šajnu, co mě tahle tvoje výtržnost bude stát?! Máš vůbec šajnu kolik lidí kvůli tobě skončí na chodníku?! +je lehce vzteky bez sebe, zvlášť teď, když potupně dělá sbírky...+

(No jáá bych se být yohannkou moc nesmála...doteď byla jen v nemilosti...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 31 srp 2014 23:08

Vici: často nééé jenom když se Bea nasere, což je.. mmm.. jo, často! +zašklebí se+ jasně že pěkný! Bentley.. červený, hele... +najde na zemi katalog a píchne do něho prstem+ tohle http://automobilesdaily.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/02/bentleysuv.jpg

heeey, sakra zabíjíš zákazníky! +najednou tam na ně padají krygly.. některý i s pivem+ můžeš ji pak zažalovat za ublížení na zdraví +mrkne na Vici+ pokud to teda přežijem...
Coo? jaký vlky? ty máš nějakou vlčí mlhu nebo co... +koukne na fotku+ no tohle sem já nepsala! to nepoznáš ani že to není můj rukopis?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2014 23:16

Uka... +kouká jí přes rameno do katalogu+ Tyjo no to je ale hodně pěkný! +přikývne uznale, a pak si akorát kreje hlavu, a nějak se nezmůže na slovo+ Ty máš narozky? +vypadne z ní, jak tak civí na tu fotku+ to půjde určitě dolů... +koukne na ně úplně přesvědčeně+ No, ehm. +vykoukne zpoza baru, jestli ještě něco nepřiletí+ tak já bych asi... +kouká kde nechal tesař díru, ale na druhou stranu je jí takový blbý tam nechat yohannku samotnou, že jo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince