Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 30 srp 2014 00:10

A budou mít takový ty hořčicový pučmeloudí oblečky a píšťalky? +zazubí se, jak si to představuje+ No ale nemůžeš cvičit lenochody, aby lovili zločince, když máš za muže zloděje, to je poněkud kontraproduktivní. +zasměje se, a půlka obličeje mu tak spasmicky sebou škube, jelikož ho to lochtá poměrně hodně, a snaží se usilovně dělat že nic, i když teda dostává takový záškuby do boky, a pak jí ty ruce přilehne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 srp 2014 00:17

Jistě, oblečky jim nechám speciálně ušít na míru a každej bude mít speciální odznak. +zazubí se na něj+ No tak jasně, že nebudou lovit naše zločince, že jo. +uculí se+ Ti budou děsit ty, co budeme potřebovat vyděsit. Lechtá. +uculí se na něj a pak vyjekne, jak jí zalehne ruce a směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 srp 2014 00:26

No to bude určitě děsně roztomilý. +zasměje se+ Jo ták, ty budeš mít zkorumpovanou policejní jednotku. +přikývne že to je ovšem jiná+ No tak to se samozřejmě může hodit. +přikývne vážně+ Akorát to neukazuj Broukovi, nebo ti nějakýho ukradne pro tu svoji. Podle všeho má mrňavejch zvířat plnou zahradu. +zavrtí hlavou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 srp 2014 00:29

No to bude děsně roztomilý. +přikývne a rozesměje se+ Fakt? A kde k tomu přišla? No to jako ne, to budou cvičení lenochodi, oni by přišli zpátk. +usměje se na něj a trochu se natáhne a nabere si na prst šlehačku, olízne ji a pak se natáhne ještě jednou a dá olíznout jemu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 srp 2014 00:40

No ona jak je vévodova dcera tak nikam pořádně nesmí, takže tatíček musí přivést všechno k ní, aby byla spokojená. Tak má zahradu plnou fauny a flóry, a chodí aspoň do tý. Tam se prej scházejí, co jsem slyšel. +uculuje se trochu pyšně, natáhne krk a jemně jí lízne prst, a obkrouží ho jazykem aby na něm nic nezůstalo+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 srp 2014 00:47

No jéje. To bude ještě průser, to je jasný. Vy ste kluci jeden, jako druhej. +zasměje se vesele+ No a plnou Brouka, to mi je jasný. +zazubí se a pohladí ho prstem po rtech a pak ho na ně pěkně a dlouze políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 srp 2014 00:55

No já jenom doufám, že se nerozhodne ji unýst nebo něco. +uculí se trochu+ Nebo že spolu romanticky neutečou k nám do chrámu. +zaculí se+ No Brouka má hlavně podle všeho plnou hlavu. +zazubí se na ni+ Nejsme jeden jak druhej, já jsem první. +mrkne na ni ještě a polibek jí dlouze a hluboce opětuje, a přitiskne si ji u toho blíž k tělu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 srp 2014 01:03

Mno... já bych se tomu nedivila, koukni na nás, jak vůbec nešílíme. +zazubí se na něj+ Ty seš první a nejlepší. +usměje se a přitulí se k němu a políbí ho, jemně a něžně+ Nechce se ti ještě spát? +zeptá se ho potichu a pořád se k němu tulí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 srp 2014 01:15

No ale s náma je to vážný a hluboký, že jo. +uculí se+ No snad ví co dělá, velkej už je dost. +pousměje se+ No to mi klidně můžeš říkat častějc. +zazubí se vesele, polibky jí jemně oplácí, jen si tak hraje s jejími rty+ Chceš spát? Tak spi, Kůstko, já tě budu hlídat. +usměje se, a přitáhne si ji do náruče+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 srp 2014 01:22

Ale dyť to víš, ne? +usměje se+ Klidně ti to budu říkat. +trošku zívne+ No trochu jsem unavená, ale nechci s tebou zmeškat ani jeden okamžik tím, že bych ho prospala, když je tu tak krásně. +koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí