Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 14:36

Po ránu se vůbec neběhá. +prikyvne+ to je přímo rouhání trinactymu. +uculi se a taky ji k sobě natuli a hladí ji rty n krku+ to si piš, že jsem, a je to tvoje vína. +zavrci na ní jak úplný zvíře a trochu ji jakože kousne do ramene+ ale nebude s náma spát v ložnici, vid že ne? +udělá na ni úplně lenochodi oci+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 17:43

Já? Jak bych za to mohla moct u všech všudy já. +zasměje se a tiše vyjekne, když ji kousne, ale pak se směje znova+ Jaký jseš zvíře, prosím tě? Obávm se, že mě sežereš! +děsně se jakože vyděsí+ Nebude? +koukne na něj+ Ale kde teda bude spát. Dyť je ještě malinkatej, co když se bude bát!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 18:09

No to proto, že ve mně probouzíš animální touhy. +zazubí se, a to místo olízne, aby tam neměla otisk+ Něco majestátního a královskýho. +zamyslí se+ Určitě s božíma křídlama. +vypne hruď, ale culí se na ni+ No, tak se načerní a oni se budou bát jeho. +pokývá moudře+ Mně tahle taktika vyšla už mockrát. +zazubí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 18:37

Hm... no jo a taky mě to baví. +zazubí se na něj a dá mu pusu, jak ji tam olizuje, jen tak+ Třeba gryf? +uculí se na něj a snaží si ho tak představit Neuraz se, ale mě si dycky připomínal krysu. +uchichtne se trošku+ Ale víš, že je mám ráda. +koukne na něj vážně, jakože fakt jo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 18:56

Mě to taky baví. +zazubí se a políbí ji pořádnějc, chvilku ji u sebe podrží, aby polibek prohloubil, a pak ještě pohladí ty její+ Nebo drak. +přikývne a uculuje se+ No, krysy jsou fajn. +pousmejě se, a uraženej nevypadá+ Všude vlezou, všude se schovaj, skoro všecko přežijou, a než si jich všimneš, nahlodají ti díru do sýra. +zasměje se+ Já myslím, že se mi to líbí. +usměje se na ni, a vycení přední zuby jak krysa+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 21:59

No krysy jsou fikaný. +uculí se na něj, udělá taky krysu a otře jim nosy o sebe+ Ale draci taky. A drak je strašně velkej, ten se nikam nepozorovaně nedostane. +uchechtne se, pohladí hio po paži, sjede rukou k jeho dlani a poplete s ním prsty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 22:14

Já jsem taky fikanej. +zazubí se+ No, draci se ani nikam nemusí dostávat nepozorovaně, protože každýho kdo jim vstoupí do cesty, prostě sežerou, nebo mu ukousnou hlavu, nebo tak něco. +uculí se, spojí si s ní prsty, a palcem je trochu hladí, a ohřívá jí tak konečky prstů, pak se na ni usměje a vtiskne jí pusu na hřbet ruky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 22:24

No to si teda piš, že seš. Ty seš nejfikanější z těch, co znám. To je jasný. +směje se vesele+ A nejspíš i z těch, co neznám. +usměje se na něj a pohladí ho po ruce na oplátku+ Ty seš hodnej, ty hlavy nekoušeš. Když nemusíš. +pousměje se a je jí moc hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 22:38

No, tak snažím se. +zamrká na ni vyloženě skromně+ Já mám totiž na ukusování hlav lidi, že. +zazubí se+ Prostě je jenom držím, dokud nepřijde Jean. +pokrčí rameny, ale usměje se a dívá se, jak je tam mezi těma růžema ze staroskla krásná+ Proč my sem vlastně nechodíme častějc, když je tu tak krásně? +pousměje se na ni, když se tak nad ní sklání+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 22:45

Lidi jménem Jean. +zazubí se na něj+ To teda nevím, Locke. +usměje se na něj+ Já bych sem chtěla chodit častějc, je to tady moc hezký. S tebou. +dodá pak ještě, položí se na ruku a kouká na něj, jak je bledej a hezkej v tom měsíčním světle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí