Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 23:31

Já nevyjídám jenom krém. +brání se rozhořčeně, a honem tu díru zakrejvá korpusem+ Když ten krém je lepší než těsto. +pokrčí rameny, ale dá si teda i trochu toho, aby neřekla, a ožírá zvrchu čokoládový hobliny+ No, je to tak. +pousměje se+ někdy mám pocit, že se zblázním,jak se mnou máváš. +uculí se trochu, a políbí ji, hezky láskyplně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 23:35

Locke. +koukne na něj vážně+ Dort musíš jíst pořádně, nebo ho nebudeš jíst vůbec. +zvedne ruku s lžičkou+ Ne ne. +usměje se a vezme si od něj pusu+ Já s tebou nemávám. Snažím se s tebou nemávat. +uculí se+ Ale dort je vážná věc, to musíš uznat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 srp 2014 23:42

Ano mami. +zazubí se, a ujídá pečlivě všecky vrstvy, aby se nezlobila+ Máváš se mnou děsně. +pousměje se+ Ale já to miluju. +pošeptá jí, než jí dá další pusu+ Nejvážnější. +přikývne+ Hned po lenochodech. +zazubí se na ni, nabere kus dortu na lžičku a dá jí rovnou do pusy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 srp 2014 23:50

Já ti dám mami, až ti budou boty malý. +zazubí se na něj a trochu ho plácne+ A já tě miluju. +usměje se na něj+ Jako matka syna. +zazubí se na něj a trochu na něj vyplázne jazyk a vůbec je celá taková rozverná a vezme si od něj dort+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 srp 2014 00:07

Jo? jo? +uculuje se+ máš ráda násilí v posteli? +zazubí se na ni vesele+ No to doufám ne, protože pak bych nemohl udělat tohle. +pousměje se, nakulí ji k sobě a pořádně ji políbí, div nerozlehnou dort+ A já to rozhodně chci dělat hodně často. +koukne na ni s úculem, odkulí se a podá jí lžičku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 srp 2014 00:10

No však to už sme zkoušeli. +zazubí se na něj+ Nebylo to vůbec špatný. +uculí se na něj, tak jako trochu provokativně+ No, tak tohohle se myslím určitě bát nemusíme. +uculí se na něj, obejme ho a pořádně a vášnivě ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 srp 2014 00:16

Já vím. +uculí se, když si na to vzpomene, a oči mu blýsknou+ Jo, mně se to taky líbilo. +zazubí se, a ten provokativní úsměv jí slíbá ze rtů+ Ne, myslím, že to je hodně mimo. +uculí se souhlasně a polibky jí s vášní a naléhavostí oplácí, přitiskne si ji k sobě a prohloubí polibek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 srp 2014 00:23

Chceš to snad zkusit znovu? +pousměje se a tiskne se k němu, jak jsou oba nahatý, tak jí začne po kůži běhat vzrušení a usazovat se pod kůží. Oplácí mu polibky dokud jí vystačí dech+ Locke... +zašeptá trochu udýchaně a pohladí ho po zádech až do vlasů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 srp 2014 00:28

No, mě by to nevadilo. +uculí se trochu vzrušeně, a pohladí ji dlaní po tý husí kůži na bocích a stehnech+ Co? +usměje se, a líbá ji ještě, až jsou oba udýchaný a pak ještě trochu, bere si její rty, a poněkud se mu z toho točí hlava+ Copak? +pousměje se jí do rtů a sevře její kůži v prstech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 srp 2014 00:32

Ty seš děsnej. +vydechne mu jenom do rtů a trochu se usměje+ Ty.. jenom ty. Mě dokážeš vždycky oblbnout. +pousměje se do jeho rtů a líbá ho dál a tiskne se k němu+ Dovolila bych ti klidně úplně všechno. +přizná se mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí