Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 22:04

Jsi dokonalá. +usměje se na ni a přitáhne si ji k polibku a trošičku jí nechá pěnu na bradě a doholí se, vyjde z koupelny, napůl oblečenej a uvidí ji tam a naprosto mu poklesne čelist+ Bože... +vydechne+ V životě bych si tě tak nedokázal představit, ale... páni! +přijde k ní a chytne ji za boky+ Mám zmateně nemravný myšlenky, kočko. +pousměje se a jde se radši oblíct, aby jim to ještě neuletělo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 22:19

+zapne si náramek kolem zápěstí, nějakej nenápadně luxusní, a vezme si kabelku do letadla, určitě velice drahou, a shrábne do ní svůj pas a mobil a takový věci+ Jo? není to moc? +pousměje se, a kouká na sebe v zrcadle, trochu si prohrábne ty velký princeznovský vlny co si vytvořila+ Zmateně nemravný, jo? +zazubí se+ Tak mi je pak večer můžeš sundat. +slíbí mu potutelně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 22:24

Je to boží. +usměje se na ni a vezme si sako a zastrká si ty věci do kapes+ Můžu? Ty jo, tak teďka na to budu celej den myslet. Na zmateně nemravný myšlenky. Vypadáš děsně slušně. takovouhle bych tě nikdy nesbalil. +uculí se na ni a jde do taxíku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 22:35

No páni. +uculí se, když si vezme sako, zapne mu knoflíčky, a pohladí ho po ramenou+ Koukni na nás, jak jsme nóbl. +zazubí se na něj do zrcadla, a honem si to vyfotí+ já jsem náhodou děsně slušná furt. +uculuje se+ No, tak aspoň můžeš myslet na to, coje pod tím děsně slušným ohozem. +pošeptá mu, a ještě mu dá pusu, vezme si kufr a sejde s ním do taxíku. usadí se na zadním sedadle děsně jako dáma, a celou cestu na letiště ho drží za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 22:39

No jo, ale tohle je fakt extra. +usměje se na ni+ Jo? Ty pod tím něco máš? +běží za ní a oči mu jen svítí+ Co pod tím máš? Ty máš TO prádlo! +zavyje a úplně slušně nastoupí do taxíku, chytne ji za ruku a jen se zubí kolem, ja je boží+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 22:50

Možná mám a možná nemám. +uculuje se+ Ale to se dovíš až večer. +pohladí ho rty pod uchem, a sedne si s nohou přes nohu, aby ho nenapadlo tam sahat, a po cestě se jenom culí. na letišti vystoupí a odčekujou si kufry do letadla, a pak se poflakujou v duty free shopech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 22:53

+jenom děsně nenápadně tam sísá a pak toho nechá, protože je přece dospělej lord a hladí ji palcem po ruce. Na letišti si vůbec užívá, že se k němu všichni chovaj s respektem a ne jako obvykle a nakonec si dojdou sednout na luxusní místa v letadle a Byron se hned shámí po malých flaštičkách chlastu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 23:00

Je to vlastně děsně smutný. +koukne na něj s úsměvem+ člověk si vezme luxusní hadry, a lidi hnedka vytírají čelem podlahu. +ušklíbne se trochu, a velice důstojně přijme od letušky martini+ Ale něžně jo, nemůže tě přivíst vašim ožralýho. +zazubí se, a uskrne, ale jak se letadlo rozjede, sevře skleničku pevnějc, a dělá, že se vůbec nebojí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 23:04

To jo, ale ne pro nás, ale pro ně. +zazubí se na ni a taky si vezme skleničku a zakrouží s ní jako lord+ Já se tu líznu jenom malinko. Slibuju. +usměje se na ni, položí si skleničku dio držáčku a chytne ji za ruku,a by se nebála vůbec+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2014 23:16

No, jak kdo. +zazubí se+ Tak jo, já to tu půjdu trochu zazimovat, a pořádně přebalit oblečení a tak. přemístíme se? nebo chceš letět? +usměje se, vezme jim větší tašku a začne tam balit nějaký věci, jeho oblečení a svoje, kosmetiku a knížky+ můžem si tam půjčit auto, hodit Jesse do Philly, a dál se uvidí. +pokrčí rameny, a konečně se převleče do vytahanýho trika a tlustejch ponožek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house