Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 19:19

Jasně, komukoliv kdo se přiblížil. +zazubí se na ni sebevědomě+ Kupodivu i dobře. Neomdlel, ani neutekl,, akorát pak měl ten nápad jít do tý hospody. +zasměje se+ No... tak to neám nezbývá, než jim držet palce, co? +koukne na ni+ Nebo máš nějakej jinej návrh?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 19:38

Teda. +uculí se děsně obdivně+ Já jsem teda radši když se nepereš. +poznamená, ale usmívá se+ No, tak to je asi docela dobrý. +přikývne+ Nemám jinej návrh. +zavrtí hlavou+ Nebudu se jim do toho montovat. +pousměje se, odloží prázdnou krabičku a jde začít pomalu balit do Skotska, spoustu taštiček s malovátkama a vysokejch bot a nemačkavejch šatů, a něco si u toho brblá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 20:06

Ne? A to jsem si myslel, že na mě budeš hrdá. +uculí se na ni pěkně a přitáhne si ji k sobě, prostě aby ji u sebe měl, dá jí pusu a pak jde taky balit, slavnostní kilt a košile a tak všeljak podobně a koukne po ní+ Cože? Co to brbleš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 20:19

ale to já jsem, žes jim to nandal, že jo. +uculí se+ Ale pak seš celej zmodřenej. +pousměje se+ seznam co nesmím zapomenout. +pokrčí rameny+ Letí nám to ve tři. +koukne na hodinky, a když dobalí, dojde k němu a zezadu ho obejme, schová se mu obličejem do trička na zádech a chvilku do něj funí a vdechuje jeho vůni, a je jí tak u něj pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 20:34

No jo. +koukne na ni a najednou se zazubí+ Já předstoupím před moje milované rodiče pěkně dorasovanej. +směje se vesele a chytne ji jemně za ruce, když ho tak objímá+ Lásko... +zašeptá potichu, když ji tak drží a je rád s ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 20:52

To teda. +uculí se+ Chceš to zahojit? +zeptá se,dřív to radši nenavrhla aby se necítil demaskulizovanej, a jak ho objímá, zavře si oči a jen ho drží u sebe,tělem se mu přitiskne k zádům a taky ho drží za ruce, jen tak aby věděl, že to všechno zvládnou spolu, a taky že se jí furt ještě tak hezky zatřepe srdce, když se na ni usměje+ Já vím. +pošeptá mu do kůže s úsměvem, a ještě chvilku se k němu tulí, než ho pomalu pustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 21:00

+ještě chvíli se k ní tulí, je mu příjemně a usmívá se+ No, radši jo. +přikývne+ Jedem tam probírat jiný věci, než modřiny, co mám z rvačky v hospodě. +zazubí se na ni a nastaví jí tvář, aby mu to mohla vyléčit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 21:09

+chytne ho jednou rukou jemně za bradu aby si ho natočila na světlo, a druhou mu konečky prstů jemně přejede po těch modřinách a pustí mu pod kůži trochu léčivý magie, modřiny začnou pomalu blednout a světlat, a za chvilku jsou vidět jen z určitýho úhlu+ Tak. +usměje se, a dá mu pusu+ Já zavolám taxík, jo? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 21:43

+drží a jé zvedavej co se bude dít a co bude cítít ale celkem nic to není. Trochu ho to pod kůži šimradlo ale jinak nic. Tak koukne do divadla+ Páni! +hvizdne+ To jé teda paráda. Díky kočko. +zazubi se na ní a přitáhne si ji k polibku+ Jo klidně. +prikyvne+ já se ještě oholim a jdeme. +souhlasí a začne se holit aby nevypadal jako vagabund+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 22:00

Ještě to je trochu vidět, ale nic lepšího nesvedu. +usměje se, zavolá taxík, a než přijede, obleče se do věcí na cestu, nějaký tmavě modrý pouzdrový šaty ke kolenům nejspíš, s krajkovýma detailama, a vysoký lodičky, a namaluje se nějak děsně elegantně a minimalisticky, takovým tím "použiju dvacet pět malovátek abych vypadala nenamalovaně", s decentní rtěnkou, a jak si vyndá náhrdelník začne bejt už fakt nervózní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house