Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 21:52

Já? +uculí se na ni s kruhama pod očima a několika parádníma modřinama+ Já vypadám tak dobře, že už to líp ani nejde! +upozorní ji s úculem a vezme si od ní čínu+ Jsi božská, to už jistě víš. +usměje se na ni, pustí si telku a vezme si tu čínu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 22:08

No to je fakt. +zazubí se+ kdybys chtěl ještě tak dole je toho dost. Ale nech něco Jessovi, i když si nejsem jistá, jestli není mrtvej. +usměje se, ve vaně si udělá vousy z pěny a zahřívá si v teplé vodě studneý kosti+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 22:14

Nechám. +přikývne+ Však já to nesním celý. +koukne na ni, jak jde do vany a chvilkama ji nenápadně šmíruje, ale spíš se léčí z kocoviny a ujídá pomalu svou čínu a je mu tak docela dobře, hlavně je rád, že mu není moc blbě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 22:38

+za chvíli si přivolá knížku a čte si dokud není voda studená, a pak vyleze, zabalí se do ručníku a jde si taky dát trochu číny+ Tak co, jak je? +usměje se+ Já furt čekám, že si ke mně přijdeš vlízt, a ty nic. +uculí se, sedne si na postel a hůlkama vyjídá z nudlí maso+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 22:42

+usměje se na ni+ Vážně? No tos měla říct, já jsem tě třeba nechtěl otravovat. +usměje se na ni trochu a stáhne si ji tak napůl k sobě+ Je mi dobře. +protáhne se+ Skoro úplně dobře. Kocovinu mám jenom malinko. +hladí ji po noze+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 22:52

Ale ty mě nikdy neotravuješ. +usměje se, a sedne si k němu do tureckýho sedu+ Tak s Jessem to šlo dobře? +koukne na něj,a kontroluje mu modřiny+ Proč jste se vůbec popral? +uculí se+ S Alex jsme se sice trochu pohádaly, ale jenom trochu, a myslím, že by to mohlo bejt dobrý. +pousměje se+ donutila sem ji přísahat, že po tobě už nevyjede. +zazubí se+ Ale hnedka se mě ptala na lektvar po, tvůj brácha je docela střelec. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 23:11

S Jessem to šlo dobře. +přikývne s úsměvem a pak se dlouze zamyslí+ Já ti nevym.... mám matnej pocit, že proto, jestli jsou chipsy lepší vroubkovaný nebo hladký. +koukne na ni nejistě+ No jestli jenom trochu tak to je výraznej pokrok, ne? +zasměje se vesele a optimistcky+ Cože? To jako že ji teoreticky zbouchnul? Nio páni! +hvízdne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 23:17

No hlavně že jste se nepoprali spolu. +usoudí+ Asi je, co? +usměje se+ Víš, já si myslím, že se jí Jess fakt líbí. +pousměje se+ ale taky nikdy nebyla s nikým kdo nekouzlí, tak asi moc neví jak na to. +pokrčí rameny+ Hustý co? +zazubí se+ No jo, když my začínáme mluvit o miminech, ona by se nechala zbouchnout, to je takový typický. +zasměje se, a lehne si k němu+ On s tebou o ní asi nemluví co? +vyzvídá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2014 18:46

No co si pamatuju, tak jsem se tam mohl klidně poprat třeba s věšákem na klobouky. +zasměje se vesele+ Jo ták... +přikývne+ Proto se mě na to Jess ptal. Chtěla abych mu to řekl já. +pousměje se+ No moc o ní nemluví. Ale co jsem tak poznal, tak to vypadá fakt dobře mezi nima. +usměje se na nie+vesel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2014 19:02

No tak doufám,že jsi mu to nandal. +uculí se a vyjídá nudle+ Ty? +podiví se+ Promiň. +koukne na něj omluvně+ A jak to vzal? Je fakt, že já jsem měla tohleto jednoduchý, když už jsi všechno věděl. +usměje se+ Jo? +pousměje se+ No... já si nejsem jistá, jestli jsem ráda. +uculí se trochu+ Jako přeju jim ať to vyjde, ale jestli ne, tak by to molo bejt škaredý. +zašklebí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house