Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 20:05

No, je fakt roztomilej. +připustí, když ho vidí jak spokojeně spí+ Teda to jsem ani nečekal, že se ti bude líbit tak moc. +usměje se na ni, přitáhne si ji blíž a dá jí pusu+ sluší ti to. +uculí se a chvilku jí kouká na prsa v těch šatech+ Je tu hezky, viď? +usměje se a pěkně ji obejme kolem pasu a přitulí ji k sobě+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 20:09

Pozor. +koukne na něj vážně+ Nesmíme ho vzbudit, to by nebylo dobrý, pro jeho vývoj. +položí lenochodka opatrně do košíku a pak se už přitulí k Lockemu+ Děkuju moc. +pošeptá mu a políbí ho+ Je tu moc hezky. +přikývne a usmívá se na něj, tak jako zamilovaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 20:21

Páni, a já myslel, že děcka mít nebude. +uculí se, a dá jí pusu na nos+ Tak si dej něco k jídlu, ať to nevystydne. +usměje se na ni, ale ještě ji nepustí a políbí ji, hezky něžně a hluboce+ ty jseš moc hezká. +dá jí ještě pusu, trochu se opře na lokty a dívá se na ni, jak je pěkná a naparáděná pro něj, a přijde mu to pěkný+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 20:25

To říkáš vždycky, Locke. +uculí se na něj+ A mě se to vždycky líbí poslouchat. +uculí se trochu a políbí ho a pak si teda vezme talířek s nějakým tím jídlem, aby jí to nevystydlo, vidličkou ujídá a rozhlíží se kolem+ Tady je to pořád stejně okouzlující. +kouká na rže a na město, jak slabě září+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 20:42

Protože je to vždycky pravda. +usměje se, a kouká jak jí chutná+ to jsem vařil já! +upozorní ji a vyprsí se+ Musel jsem to bránit vlastním tělem, aby mi to kluci nesežrali. +zazubí se+ dáš si dort? +zeptá se a namočí prst do čokoládový šlehačky aby jí dal ochutnat, jak je to boží+ To jo. +usměje se+ pamatuješ, kdy jsme tu byli naposledy? +koukne na ni s úsměvem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 20:48

Vážně? +vyvalí na něj oči+ Ono je to totiž moc dobrý. +řekne mu, že to je jasný a přikyvuje a jen se nacpává+ Dort... +vydechne+ A ty se vůbec ptáš... +chytne ho za ruku a olízne mu z prstu šlehačku+ No... +zamyslí se+ Už moc ani ne. Byli jste tu, když jsi mě žádal o ruku. +pousměje se trochu+ Ale pk už asi ne... nebo jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 21:05

Mně to náhodou jde, když mám čas a chce se mi. +uculí se+ vždycky jsme se v kuchyni střídali. +vypadá fakt rád, že jí chutná, prstem ji pohladí po rtu+ Tak si ale nejdřív musíš něco přát. +usměje se a zapálí všechny svíčky a pomaličku to přesune před ní+ A všechny najednou. +uculí se, a podá nůž, aby to pak mohla rozkrojit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 21:21

Jseš šikovnej. +usměje se a vtiskne mu na prst polibek+ No jo... +koukne na něj rozapčitě a svírá v ruce nůž+ Ale já nevim, co si mám přát... +zamyslí se chvilku nad tím+ Ah, už vím! +přikývne, usměje se a sfoukne svíčky najednou, se zavřenýma očima+ Tak. +řekne spokojeně a kus si ukrojí a jemu taky kus+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 21:41

Hlavně že máš radost. +usměje se, a kouká na ni jak jí svítí oči u těch svíček, a povzbuzuje ji u toho+ Co sis přála? +zajímá se hnedka, a podá talířky, aby to měli na co dát,vezme si lžičku a spokojeně ujídá, je to kupodivu fakt dobrý, na to že ho dělal sám+ že bych ti to třebaa mohl splnit. +uculuje se, a dá jí čokoládovou pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 21:50

to se neříká. +uculí se na něj, vezme si lžičku a ujídá si dort+ To by se mi pak určitě nesplnilo. +culí se a zachviličku má půlku dortu v sobě, ani neví jak a pusu mu oplatí, protože dort je boží a on je ještě víc boží a on s dortem jsou úplně nejbožejší na světě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí