Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 19:58

+jde mu to hnedka líp, když mu pomáhá a v pokoji jsou za chvilku+ Ty seš na mě tak nedočkavá? +skopne si boty a stáhne si kalhoty i s trenkama+ Ty jsi tak hezká. +uculí se na ni a když mu umývá obličej, tak vypadá, že ho spíš vraždí+ So jé? So jé? To je za trest? +kouká na ni ublíženě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 20:08

No jo, už se nemůžu dočkat, až budem v posteli. +uculí se, a trochu ho jemně otře a ještě okoukne+ ty ses porval, co? +koukne mu na ruce a na klouby, co ho budou zejtra pěkně bolet+ tak pojď, ty moje polovičko. +zvedne ho, a nasměruje k posteli, svleče si župan a vleze tam k němu+ A moc na mě nedejchej, děsně smrdíš. +uculí se, a přikryje ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 20:11

Neporval! +zavrtí hlavou+ Já jsem ho zmasil! Pět jich bylo a já jsem všech osm zmasil! +řekne jí a valí oči, že jako fakt vážně a děsně elegantně se zhroutí do postele, chvíli se tam mele a nakonec se mu podaří dostat pod peřinu+ Vzali sme je s Jessem do kleští. Obklíčili sme je! +mumlá si pro sebe a natulí se k ní, ale dejchá tak nějak do postele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 20:25

No teda, to jseš chlapák. +uculí se mu trochu do vlasů, udusá kolem něj peřinu, a dá mu pusu, i když smrdí jak hospoda a dejchá jak likérka+ Je ti dobře? +ujistí se ještě+ Jess na tebe má očividně špatnej vliv. +zazubí se, jemně pohladí prstem okraj toho jeho monokla, a kouká na něj jak je roztomilej, když je opilej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 20:31

To jsem. +souhlasí s ní rázně+ Mě je skvěle. +zamumlá do peřiny+ Mě je dycky skvěle, já tě miluju. +zafuní a ještě se v posteli trochu zavrtí a pak usne, ani moc nechrápe, jen občas a malinko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 20:46

No to já tebe taky. +usměje se stulí se na svoji půlku postele, a ještě na chvíli usne taky, probudí se celkem pozdě, jde se kouknout, jestli Jess dýchá, a pak si vezme notebook a vleze si do křesla, a hlídá Byrona jak spí a jestli se nedusí zvratkama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 20:50

+Byron spí hodně dlouho, pak se zavrtí, zakašle a zamžourá na slunko boží+ Fuj... +vydechne+ Mám v puse jak v polepšovně, máme něco na pití? +zeptá se jí ospale a posadí se+ Co se to včera v noci dělo? +koukne na ni zmateně a sáhne si udiveně na modřinu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 21:08

+posadí se k němu na kraj postele, když se vzbudí, a prohrábne mu vlasy+ Jak ti je? +koukne na něj, a podá mu sklenici s vodou na zapití prášku, a pak mu nalije studenou kolu+ rozhodli jste se s Jessem utužit svoje bratrstvi rvačkou a chlastačkou. +uculí se+ Budeš jíst? +zeptá se pro jistotu, a vstane, že by pro něco došla, a taky zkontrolovat toho druhýho chlapáka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 21:23

Vodu ne. +zaksichtí se vezme si rovnou colu+ Docela i dobře, což bych včera vůbec neodhadoval na to, v jakým stavu jsme došli domů. +zazubí se na ni+ Jo, něco bych si dal. Máme nějakou zbylou pizzu? +koukne na ni tázavě+ Nebo čínský nudle. +navrhne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 21:45

No, došli je trochu silný slovo.+zazubí se trochu+Tak jo, já pro něco dojdu. +usměje se, obhlídne Jesse, kterej ještě spí, a přemístí se do města pro nějakou čínu v krabičkách, a vezme mu jednu krabici nahoru+ Na, jsou ještě teplý. +usměje se+ vypadáš líp. +zhodnotí to, a dá napustit vanu, aby se mohl najíst v klidu, nalije si tam voňavou pěnu a vlasy si dá úplně nahoru na vršek hlavy, vleze tam a rozpustí se do vody+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house