Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 18:54

+Kočí se jí ukloní a pomůže jí do kočáru, kde na ni čeká kytička kopretin ovázaná stužkou a čokoládovej bonbón, aby se cestou nenudila, pak si nasedne a veze ji městem, lidi se jim uhýbají z cesty, až dojedou kam jinam než před věž se skleněnou zahradou, a zavede ji až nahoru. Už je tma, ale skrz skleněný růže je vidět, že se uprostřed svítí, a tam je samozřejmě Locke, umytej a navoněnej a oblečenej do svýho nejlepšího kabátce, a celý je to tam krásně upravený se svíčkama a spoustou jejího oblíbenýho jídla na večeři+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 18:58

+nastoupí dovnitř a posadí se. Usměje se, když uvidí tu kytičku kopretin, přivoní asi a jme se okusovat čokoládovej bonbon, ale aby se neupatlala. Když vyjde do zahrady, dech se jí zatají, chvíli tam jen tak stojí a užívá si ten pohled a atmosféru a pak se vydá k němu doprostřed+ Ahoj. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 19:08

Ahoj. +uculí se taky, a jen se dívá, jak si to tam prohlíží, a srdce mu buší skoro jako když tam byli spolu prvně. vytáhne zpoza zad kytici a podá ji jí+ Všechno nejlepší. +usměje se na ni jak on už to umí+ Chtěl jsem to udělat až nakonec, ale on to nemůže vydržet. +uculí se a podá jí košík ve kterým se něco mele+

Spoiler: show
http://www.exqdesigns.com/blog/wp-content/uploads/2012/04/Peonies-and-sweetpeas.jpg
http://www.tyden.cz/obrazek/201310/5270 ... loth-3.jpg
a na závěr bude dort :D
http://designsnext.com/wp-content/uploa ... e-cake.jpg
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 19:14

Děkuju. +usměje se na něj, a vezme si od něj kytku a dá mu pěknou pusu+ Ty jsi boží. +uculí se na něj+ Co? Kdo? +koukne na něj a pak na košík a sedne si na zem a opatrně ten košík položí a koukne do něj+ No božíčku! +vypískne nadšeně a oči jí září+ No ty jsi nunánek rozkošný! Takový bobík! +vezme lenochoda do náruče a trochu se s ním ňuchá+ No ty jsi můj lenochodík! +je z toho děsně nadšená a lenochod má její plnou pozornost+ No jak my ti budeme říkat? +ptá se lenochoda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 19:20

+Jenom se culí, když to vypadá, že se jí líbí+ No to je na tobě, jak ho pojmenuješ. +usměje se a sleduje spíš její nadšenej obličej než na toho uzlíka+ Líbí se ti? +usměje se a nalije jim zatím víno do pohárů+ Posaď se. +nabídne jí, a rozloží před ni všechny možný dobroty, aby jí bylo dobře+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 19:24

+sedne si na zem a pořád si chová lenochoda+ Ty budeš můj lenochod lenochod, že jo. +usměje se a dotkne se nosem jeho nosu+ Ty jsi rozkošnej. +uculí se na Lenochoda+ No moc se mi líbí. Dyť je báječnej. +usměje se na Lockeho a vezme si jeden čokoládovej lanýžek+ Děkuju. +usměje se na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 19:34

Já jsem taky rozkošnej. +uculí se a sedne si k ní+ Je to ještě úplný mládě, ale nemá mámu. +usměje se na ni a dá jí pusu na rameno+ To jsem rád. +přikývne, a bez ostychu si taky nabídne něco k jídlu, a nechá ji, aby si mrňouse osahala a seznámila se s ním, a pozoruje ji u toho, jak se jí světlo odráží ve vlasech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 19:37

Ale ty nejseš tak božácky chlupatej. +zazubí se na něj+ A neumíš tak krásně zívat. +rozněžní se, když si lenochodík zívne+ Ale má mámu, víš, že máš mámu, no já jsem tvoje máma. Já tě naučím všechno, jak se má vyset na stromě, jak spát dvacet hodin denně a tak. +pohladí ho po břiše, no je z lenochoda úplně mimo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 19:47

Já si klidně nechám narůst chlupy! +pohladí se po hrudi, a děsně roztomile zívne+ Možná to nebyl tak dobrej nápad. +zhodnotí to pro sebe, ale stejně se nemůže neusmívat, když ji tak vidí celou nadšenou a usměvavou+ No ale když budeš spát dvacet hodin denně, tak nebudeš mít čas na mě! +namítne s plnou pusou masa+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 19:56

+uculí se na Lockeho a přitáhne si ho k polibku+ Ty umíš taky roztomile zívat. +pohladí ho po tváři+ Co? +koukne na něj a zamrká+ Tohle byl náhodou geniální nápad, hele hele on spinká. +koukne na lenochoda, jak usnul+ To ho učit nemusím, to už umí. +usměje se na Lockeho+ Takže to ho učit nemusím. Na tebe mám čas, Locke. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí