Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 12:44

Tak to nezkoušej, bud tak laskav. +uculi se široce+ no, tak nějak v karthainu. +osije se, maluje jim víno, a pustí se do vypravění, vyloží mu celou tu historii, jenbez detailů nahaty povahy který slyšet nemusí+ takže tak. +koukne na něj poněkud vymluvene o hodinu pozdejc+ ja vim, promiň. Příště se zdejchnu planovanejc. +zahubí se+ no ja ti ji neberu, jen se ptám jak vám to klape. +pokrci rameny a potutelne se uculuje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 26 srp 2014 13:04

V Karthainu. +řekne, jakože to je přece úplně jasný+ No kde jinde... +povzdechne si a pak ho poslouchá, chvílama na něj valí oči, chvílama mu chce vynadat, ale pak se jenom napije a chvilku mlčí+ Takže mezi váma. Mezi tebou a Wenai je to zase v pohodě, jo? +zeptáse tak jako kontrolně+ Klape nám to. +přikývne a musí se usmát, když si na ni vzpomene a zamlčí, že teďka tam u ní byl pečenej vařenej, když Wenai byla pryč+ Byl jsem u ní... aby se nebála, občas. +dodá+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 13:43

No. +uculi se trochu+ nerad bych to zakriknul, ale zatím to tak vypadá. +prikyvne s usmevem+ díky všem bohum a nekalymu dohliziteli obzvlášť. Jo občas. +zahubí se+ zo jsem fakt rád kamo. +usměje se a poplaca ho po rameni+ nějak to s vama začíná vypadat vážně. +uculuje se+ no a co brouk a jeho milostný eskapády? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 26 srp 2014 17:32

No tak aspoň něco z toho vzešlo. +uculí se na něj+ Myslíš, že to je vážný? +koukne na něj a chvilku se nad tím zamyšluje+ Já teda nevim, ještě jsem jí neřek co a jak o ... tady tom všem. +mávne rukou kolem a zahrne do toho celej chrám a všechno+ Ále Brouk je tajemnej jako hrad v karpatech a já jsem jenom rád, že po nás nejde půlka města. Asi ho s ní načapali, ale je to vůbec neodradilo. +zazubí se na něj+ Ten kluk musí bejt po tobě, z průseru do průseru.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 17:54

Jo, já si zas tak moc nestěžuju. +uculí se, a debatu o jejich výletu za polomrtvým ženichem pro bohyni si nechá na někdy jindy+ No to já nevím, to musíš poznat ty. +usměje se+ A ty bys chtěl? +koukne na něj tázavě+ Víš, že už se to nedá vzít zpátky. +poznamená jenom, ale nerozmlouvá mu to+ Je po mně, nenechá se odradit. +zazubí se+ No já hlavně doufám, že by si řekl, kdyby potřeboval fakt pomoct. +dodá+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 26 srp 2014 18:01

Když já si nejsem jistej, jestli od toho mám ten pravej odstup. +koukne na něj+ Mám ji rád, děsně moc. A obávám se, že jsem v tom až po uši. +zazubí se na něj vesele+ Já vím, že ne. Proto s tím pořád ještě váhám. +přizná se mu+ Jo, to by si řek. +přikývne jistě+ Tuhle sme spolu skládali sonet, není úplně marnej, chlapec.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 18:16

Jo, je to vidět až z Vévodovy věže. +zazubí se+ Ale to je dobře, já ti to fakt přeju. +bouchne ho pěstí jakože do ramene+ Až se nějak rozhodneš, tak to proberem. +přikývne+ Já myslel spíš pomoct s nějakou osobní stráží nebo tak, ale koukám, že vy si vystačíte. +uculuje se+ Poslyš. Už se bude stmívat, já musím běžet. +koukne na něj jakože to je jasný+ Zatím se měj. +mrkne na něj+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 26 srp 2014 18:21

No jasně, ty máš co říkat. +zašklebí se na něj, ale vesele a bráchovsky+ Já vím, však on si Brouk dává pozor, to se neboj. +přikývne, jako že ho chápe+ Tak utíkej chlape. +pousměje se+ A doufám, že tě uvidíme dřív, než za dva tejdny! +houkne za ním ještě+
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 18:35

+ještě chvilku tam něco obíhá a zařizuje, a pak si najme kočár s vozkou, a zmizí v ulicích. kočár ovšem nezmizí, ale dojede do její ulice k jejímu domu, vozka tam zaparkuje, a pak sleze dolů, a jde zaklepat. překvapený služce sdělí, že přijel vyzvednout slečnu Wenai, a ať se nějak pěkně obleče+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 srp 2014 18:41

+Wenai se dívá z okna jenom asi každejch pět minut, jestli už nejde, jinak se jan tak poflakuje po domě+ Co? Šaty? +zarazí se+ Kočár? +valí se nahoru rychle převlíknout a nachystat, aby byla boží a pak si sedne do kočáru a je jako na trní+
tyhle v zeleno zlaté :D

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí