Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 22:52

No jasně, prsa půjdou nakonec. +uculí se+ Nebo možná nakonec hlavu,abych ti mohl dát pusu na dobrou noc. +zazubí se na ni+ Ty jseš taky moje oblíbená celá. +usměje se na ni a políbí ji pořádně, přitáhne si ji k sobě, a hluboce ji líbá, dokud nejsou oba úplně bez dechu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 22:57

A myslíš, že ty prsa budou dobrý? +uculí se na něj a přitiskne ho k sobě, jak ji líbá, tělo na tělo, obejme ho kolem pasu a vůbec ho chce cítit jak to nejvíc jde u sebe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 23:05

Ty prsa jsou naprosto skvělý. +poinformuje ji, a jelikož je už dlouho neviděl zblízka, chystá se je prozkoumat rty a obličej poněkud zaboří mezi ně, trochu ji tam olíbává na jemnou kůži, a pořádse k ní tak trochu tulí a tiskne holým tělem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 23:11

To jsem ráda, že se ti líbí. +uculí se na něj+ Moc jinejch už k dispozici mít nebudeš. +uculí se rošťácky a prohrábne mu vlasy. Po pár dnech božího miliskování, sexu a nějakýho toho jídla, aby neumřeli, se dostanou do Camorru a kapitán jim to opatrně zdělí. Přes dveře, kdyby jako náhodou zas něco dělali. Oblíknou se, Wenai si vezme svoje věci a ještě políbí Lockeho+ Musím se jít umejt, vážně naléhavě. +uculí se+ Budeš v chrámu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 23:16

Já žádný jiný nepotřebuju. +uculí se na ni, a když kapitán ohlásí připlutí, strašlivě si povzdechne a pak ji teda pustí+ Jo, musím se jít kouknout, jestli ještě stojí a tak. Přijdu za tebou. +usměje se, a políbí ji+ nebo klidně přijď ty za mnou, kdybys chtěla, víš že můžeš. +uculí se, a nějak se nemá k tomu, aby ji pustil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 23:19

No jo já vím. +zatváří se rozpačitě+ Ale bojím se, že se kluci budou tvářit. +přizná se mu a políbí ho+ Chci si to všechno promislet. +uculí se vydá se na palubu a pak z lodi dolů, do přístavu a do města+ Zastav se, jo? +koukne na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 23:35

Oni se nebudou tvářit. +usměje se a zavrtí hlavou+ Budou rádi, že jsem šťastnej. +slíbí jí a ještě ji políbí a stiskne ji u sebe+ Tak jo. Zastavím. +usměje se+ Budu tam dřív, než se naděješ. +uculí se a ztratí se v uličkách, zamíří ke chrámu, a cestou se usmívá, vleze dovnitř zadním vchodem a zamíří rovnou do kuchyně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 23:43

+usměje se na něj+ Budu se těšit. +přikývne a vydá se domů, kde položí knihy a hnedka si nechá připravit koupel, s pěnou a svíčkama a vůbec vším a spokojeně si do ní vleze a relaxuje tak spoň hodinu a nechává si dolívat vřelou vodu+

+když Locke přijde do kuchně hned mu přiletí záhlavec od Jeana+ Kde ses jako flákal? +vybafne na něj hned+ Neřek jsi ani slovo, jenom takovej lístek. +ale nesprdává ho moc, jen tak trochu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 srp 2014 11:56

+oplati mu to stulcem do žeber a zasklebi se+ však jsem poslal aspoň listek! Ono se to sebehlo celý děsně rychle, nebyl čas se tu stavovat. +pokrci rameny+ ale uz jsme zpátky. +usměje se+ co tady ják to elő? Neco novyho? +koukne na něj tazave+ co ta tvoje milá? +uculi se+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 26 srp 2014 12:13

Mám takovej matnej pocit, že ten úsměv ti z tváře nevymažu ani cihlou. +poznamená+ Kde ste byli, prosím tě? A co se stalo? +naleje jim nějakej chlast a sedne si ke stolu+ Sanzové byli bez sebe vzteky. A strachem. +zabručí+ Já jsem taky nebyl nadšenej. A o moji milou si starosti nedělej. +ušklíbne se vesele+ Ta je moje.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí