Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 22:38

Já na tebe myslím pořád. +pošeptá jí+ Mám tě plnou hlavu. +uculí se trochu, a je to úplná pravda, je plnej její vůně a chuti jejích rtů, hebkosti její kůže, usmívá se do polibku a je mu u toho parádně, ani na chvilku ji nepouští z náruče a jen se tak líně a pomalu mazlí s jejími rty a jejím tělem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 23:08

Já vím. +pousměje se na něj+ Já tebe taky. +skloní hlavu a políbí ho na krk, jemně, sladce. Mazlí se s jeho kůží, jenom proto, že může. A je jí u něj hezky a vůbec, ale vůbec není smutná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 23:23

+usměje se na ni a něžně ji olíbává, rty a kůži a ohlazuje ji jak něco děsně cennýho, což pro něj ostatně je+ Jak se máš? +koukne na ni zblízka s úsměvem+ Jseš šťastná, Kůstko? +pousměje se, a klidně by ji tak měl v náručí celou věčnost, nebo aspoň než bude muset na záchod+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 11:30

Jo, Locke. Myslím, že jsem šťastná. +přikývne a špičkami prstů mu na kůži vykresluje spirály a čáry+ A co ty? Jseš šťastnej? +zeptá se ho na oplátku a taky, že ji to vážně zajímá, a hřeje si studený chodidla o jeho teplý lýtka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 12:23

+chytne si její chodidla mezi lýtka a ohřívá je a vůbec se neksichti že to studi, možná jen uuplne maličko+ ja jsem děsně moc šťastnej. +usměje se na ni a je to na něm vidět, jak mu svítí oči a uculuje se jak pako+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 13:08

Tak to jsem děsně moc ráda. +usměje se a chytne ho kolemramen a jen se tak povaluje a ohřívá si o něj nohy+ Hmm co myslis že na tu bouří říkal kapitán? Divím se že sem ještě nevlit. +uchichtne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 16:26

+usmívá se a bloudí ji nosem ve vlasech+ no ten má myslim dost starostí s tím aby se mi nerozpafla loď +zazubi se vesele+on se časem objevi. Já jenom doufám že náš na té palubě nikdo neviděl. Aby jim nedošlo, že tu loď napadla kvůli nám. +poškrábe se zamýšlené ve vlasech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 18:30

No, tak to je dobře. +zasměje se+ No nevím, možná někdo jo, ale nic s tím nedělaj. Ne, že by mi to vadilo, aspoň nemusím nic vysvětlovat. +pousměje se+ Třeba si toho nevšimne. +usoudí a zavře oči a nechá se jen tak kolíbat lodí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 18:52

Možná se bojí, a teďka se venku domlouvají, jestli sem vtrhnou a zapíchnou nás v posteli +zazubí se+ vykecat se z toho můžem vždycky, hlavně aby nás nechtěli vysadit na pustej ostrov. +pousměje se+ Ale myslím, že jestli jim přitom neuplavala kočka, budeme v cajku. +uculí se na ni, a pozoruje ji jak odpočívá se zavřenýma očima, aspoň na ni může civět zcela bez zábran, a palcem jí jemně přejede po rtech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 19:26

Mě se bojí? Nás? Dyť my sme takový mírumilovný a vůbec. +zazubí se na něj vesele+ Na pustym ostrově by to nebylo tak špatný. Toho klidu. +zasměje se trochu poťouchle+ Určotě budeme v cajku. +souhlasí s tím a lehce pod jeho dotekem pootevře rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí