Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 13:12

No to jé jediná chaba utecha. Dáme jim dvacku aby šli do kina a my si mohli zasoulozit na schodech? +uculi se na ní+ Vici... +koukne na ní dolů a pousmeje se+ Víš že sme obýváku že jo? A zetvuj brácha jé asi doma ale rozhodnebych nechtel abys přestala. +vydechne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2014 16:32

+usměje se a pomalu vyloví jeho mužstvo ven+ můj bracha je n večeři. A tvůj bracha vzal moji segru na rande. +uculi se+ takže tu ke jenom jeefes a ten ví kdy má nebejt. +mrkne na něj a hladí ho, dokud ji v dlani trochu neztuhne, pak se skloni a vezme hp do pusy. Trochu ho dráždí a trapi a protahuje to, a vykouri ho jak nejlíp dovede až do konce a pozoruje ho, jak se mu to libi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 18:32

Ty jsi teda parádně informovaná. +uculí se na ni dolů a koutel mu trochu zacuká úsměvem a vzrušením, když ho vezme do pusy, tak dlouze vydechne a zvrátí hlavu a proplete prsty do jejích vlasů. Jinak ji vůbec nenutí a jenom si to užívá, vzdychá a sténá, než jí mohutně vyvrcholí do úst a připadá si jako král+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2014 18:54

Musím bejt, jinak si tady člověk ani nezasouloží. +uculí se, a když z něj vysaje všechno, otře si pusu hřbetem ruky a jenom se na něj uculí, jak je tam vyvalenej, posadí se k němu a zapálí jim cigáro napůl+ Ty seš boží, fakt jo. +zazubí se na něj, a spokojeně vyfoukne kouř ke stropu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 19:27

Já? +koukne na ni zmámeně a trochu se pousměje+ Po tomhle výkonu mám přesně ten opačnej pocit. Ty seš boží, kočko, ani nevíš jak. +uculí se na ni, políbí ji a pak so potáhne z cigára+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2014 19:47

Ty. +usměje se a dá mu malou pusu+ Mně se to děsně líbí. +uculí se trochu+ Když jsi vzrušenej, a jak se tváříš, a že seš na tu chvilku úplně jenom můj. +pousměje se a políbí ho taky, vleze mu pod ruku a střídavě s ním potahuje+ Je to děsně rajcovní. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 20:15

No však když máš takový lány se mnou, tak si prostě nemůžu pomoct. +zazubí se na ni, jednou rukou ji obejme a hladí ji palcem na paži+ Já jsem tvůj pořád. +zašeptá jí do vlasů, přitáhne si ke rtům její ruku s cigaretiu a potáhne si tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2014 20:28

Já vím. +usměje se+ Je to boží. +ujistí ho, a střídavě přikládá cígo ke rtům jemu i sobě, když uslyší klapnout dveře+ Hele, mladý se vrátili. +uculí se+ Tak já jdu zjistit, jak oslním tvý rodiče. +usměje se na něj, ještě mu dá pusu a jde se kouknout nahoru za Alex+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 21:38

Jo, ty seš taky boží. +uculí se na ni, ještě jí dá pusu a pohladí ji po paži, když odchází+ Tak si nevjeďte do vlasů. +pousměje se a jde k nim do pokoje, samozřejmě přes kuchyň, protože malá svačinka nikdy neuškodí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 21:56

+tak frajersky vkráčí do kuchyně vezme si pivko, a jenom se culí. ve vzduchu hodí klíčky od auta Byronovi, a vůbec vypadá vrcholně spokojen sám se sebou+ Dík, je zaparkovaný na příjezdovce. +kývne na něj+ Jak jezdíte na dovolený? +vzpomene si, a tak napůl čeká že se mu svěří, že mají helikoptéru+
Jess

PředchozíDalší

Zpět na Winter house