Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 16:04

Další cestování. +usměje se a obejme ji kolem pasu+ Však by ses nudila. +uculí se trochu, hladí ji po pasu a políbí ji na krk+ Možná třeba Jean. +pokrčí rameny+ On ví všecko. +zazubí se+ Nebo bysme mohli zajít do knihovny. A nemohla by ses tam se mnou přesunout? +koukne na ni tázavě, a myslí přemístit+ to by spoustu věcí usnadnilo. +pousměje se, a opře se jí bradou o rameno+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 16:32

Co já bych dala za pár dnů nudy. +zazubí se na něj+ Jo, Jean ví všechno, to máš pravdu. +přikývne s úsměvem+ Hned? +koukne na něj tázavě+ Můžu nás přemístit hned, ale co by na to řekla posádka, že si jen tak zmizíme... I když po tom víru... +pokrčí rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 16:41

Až to skončí, tak se s tebou klidně budu rád nudit. +zazubí se a dá jí pusu+ Hned asi ne. +připustí+ Potom z Camorru. +navrhne+ takže ještě můžeme mít pár dnů nudy na lodi, než se pustíme do vyhledávání a zpovídání Jeana. +uculí se vesele, pohladí ji rty po rameni+ Budeme se spolu nudit? +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 16:46

To nemůžu, Locke. +zavrtí hlavou+ Nevím, kde to je, nikdy jsem tam nebyla a ty taky ne. +povzdychne si+ Budeme muset jet tradičním způsobem. Můžu nás přenést jenom tam, kde už jsem byla. +usměje se, vezme si od něj pusu a pak se natáhne+ Takže tak. +povzdychne si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 16:55

Aha, já myslel, že to jde, v Karthainu jsi to taky dokázala. +pousměje se+ Tak jo, to nevadí. +obejme ji a pohladí ji hezky+ Cestovat s tebou je taky hezký. +mrkne na ni, natáhne se k ní, a trochu ji hladí, na bříše a na bocích, a jen se na ni usmívá+ Jsi moc krásná, víš to? +pousměje se na ni, a nakloní se pro polibek+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 16:58

Jo, ale to jsem ti přečetla myšlenky. +souhlasí s ním+ Jo, i na koních se s tebou cestuje moc hezky. +usměje se na něj a pohladí ho po tváři+ Děkuju. +usměje se na něj+ Ty seš taky moc hezkej. +pohladí ho po lícní kosti a úzkejch rtech aoplatí mu polibek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 17:08

tak to holt budeme muset vzít tradičně. +uculí se+ Mně to nevadí, aspoň si nepřipadám tak trapnej. +zazubí se na ni vesele+ Ale ty seš hezčí. +usměje se a jen tak v klidu jí líbá, protože může, ne že by se o něco pokoušel, prostě jenom tak, protože je to boží a dělá to rád+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 19:43

Ty a trapnej, jo? +uculí se vesele+ Ty máš takový schopnosti o kterejch si může každej nechat jenom zdát. +mrkne na něj+ No jo, já vím, ale nechtěla jsem to říkat první. +zazubí se na něj, obejme ho kolem pasu a během líbání mu pokojně počítá žebra+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 13:42

No jo, ale ty jseš strašně mocná, a vůbec. mě Sokolník málem zabil, a ty ho vklídku přemůžeš lusknutím prstů. +uculí se+ Proti tobě jsem trapnej jak stěrače na ponorce. +pousměje se, a dá jí pusu+ Ty seš děsná ženská. +zazubí se a pěkně jí polibky oplácí, ohlazuje jí u toho pas a boky a je úplně spokojenej, když mají takhle spolu tu chvilku klidu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 16:53

Taky nejsem mocn donekonečna. +pousměje se+ A zjevně ne dost na to, aby nám dal pokoj. +zamračí se trochu a hladí ho po zádech a ramenou+ Jo? +zazubí se na něj+ Takže nejdřív jsem krásnější a teďka jsem děsná, jo? +směje se poťouchle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí