South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 15:38

to jsi hodnej. +usměje se, a pomalu se jí vrací dobrá nálada, posadí se k němu a snaží se na něj moc nekoukat, aby to nepoznal+ Já myslím, že všechny krásy Francie už jsi viděl o svatební noci. +zazubí se vesele, jídlo jí trochu chutná jako koberec, ale uklidňuj žaludek, tak ho do sebe nasouká, a už cítí jak jí začínají brnět dásně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 15:42

No, tak to bysme si to mohli zopakovat, já bych vůbec nebyl proti. +uculí se na ni vesele a snídá dál+ Hm? +koukne na ni a pak se zarazí+ Vici? +kouká na ni tak jako divně a pak mu svitne+ Ty sis něco dala? A beze mě? +je z toho poněkud perplex+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 15:51

+trochu se tomu tak zasněně uculuje, a když na ni koukne, zarazí se a sletí ze svýho obláčku+ Cože? +koukne na něj, aby získala čas něco vymyslet+ Nechápu, o čem to mluvíš. +zamumlá a skloní se ke svýmu talíři, aby to dojedla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 15:58

+kouká na ni, jestli to vůbec jako myslí vážně+ No jasně. +zamumlá a zavtváří se trochu naštvaně+ Tak jo. +souhlasí+ Nemůuvím o ničem. +zamumlá a vypije zbytek kafe+ A chceš jet zpýtky sama? Já že bych ti nepřekážel v dalším ničem a v tom, o čem vlastně nemluvím. +prohodí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 16:11

Já nevim co mám dělat. nebo co dělám. +koukne na něj, a teprve je vidět, jak rozšířený má panenky+ Promiň. +natáhne ruku a chytne ho za zápěstí, pohladí ten náramek co má na přemisťování domů, a obnoví na něm kouzlo, aby tam nezkejsnul+ Chceš, abych šla? +sklopí oči, a odstrčí svůj talíř+ Já budu u Angie. +koukne na něj poněkud rozostřeně, vstane, a spěšně vyjde na ulici, zaleze do vedlejší uličky za popelnice, a hledá místo na přemístění+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 16:35

Ne! +vyhrkne a pádí za ní+ Vici. +chytne ji za ruce+ Chceš ty abych šel, Chceš mít čas na přemýšlení? +kouká na ni+ Já nechápu, co se s tebou děje, musíš mi to říct, co bys chtěla a jestli ti vůbec můžu pomoct. +drží se jí jako klíště+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 16:46

Já nechci abys někam šel. +chytne ho a obejme, pevně kolem pasu a schová se mu obličejem do krku+ Já nevim. +zamumlá mu tam do kůže+ Já si najednou připadám zas jak kdyby mi bylo patnáct. Jak kdybych se zase tloukla tam doma a neuměla od toho utýct. +drží se ho pevně+ Já ten pocit nesnáším. +sevře ho pevnějc, a trochu se jí točí hlava+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 16:49

+obejme ji a přitiskne k sobě+ Ty to zvládneš, Vici. Vím že jo. Už ti není patnáct a až přejde ten zmatek, tak to zvládneš. Vyrovnáš se s tím. +zvedne jejíhlavu k sobě+ Brát na pomoc drogy, Vici... To asi není dobrej nápad. Vím, že já nemám co mluvit. +kousne se do rtu a zase ji obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2014 17:00

Já ho strašně nesnáším. +řekne mu trochu nešťastně+ Já vím že bych neměla. +povzdychne si, a trochu na něj mrká, aby se jí líp ostřilo+ Když mě se pak uleví. +opře si o něj hlavu, a trochu ho pustí, aby ho nepřidusila, jenom ho jemně drží+ trochu se to otupí, víš? +pokrčí rameny+ Půjdem domů? +koukne na něj prosebně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2014 17:05

Možná bys měla. +navrhne+ Možná ti vadí jen to, že ti to vadí. Tak ho prostě jenom nesnášej. +kouká na ni a hladí ji ve vlasech+ já vím. +povzdychne si+ Jo, přemísti nás. +přikývne+ Než ten číšník zjistí, že jsme nezaplatili. +zazubí se na ni rošťácky+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner