Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 14:42

Aha. +koukne na ten směr, ale není tam žádnej záchytnej bod, aby zjistil kde jsou, a nemá ani přístroje na zjištění kurzu+ No, někam dojedem, a pak se odpíchneme od toho. +usměje se, zavře je v kajutě, a sedne si na postel+ Myslíš? To by bylo dobrý, nějakýho chlapa jí seženem. +mrkne na ni vesele+ nechce se mi zrovna žít pod mořem,je tam zima. +zaksichtí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 15:01

+sedne si nakonec k němu na postel, když to tam jakž takž uklidí+ Ona nechce ledajakýho chlapa, ona chce konkrétního chlapa. +nahrne si na klín peřinu a opře se o ni+ Dala mi klíček a nějaký... nějaký matný instrukce, ale myslím, že bych měla bejt schopná ho najít. Pokud ovšem... +koukne na Lockeho a kousne se do rtu+ Ho Sokolník nenašel dřív a neodvedl.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 15:07

Aha. No, to by mohl bejt docela problém. +připustí+ Kůstko přinejhorším prostě budem žít dokonce života ve vnitrozemí. +zazubí se vesele+ Mně se to teda moc nelíbí. +koukne na ni+ že bys měla zase stát proti němu. sotva jsme se ho zbavili. +zamračí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 15:11

No mě taky ne. +koukne na něj+ Ale víš, jaký by to bylo šílený zůstat tolik let bez tebe? Musí bejt děsně smutná a já jí chci pomoct. +kouká na něj vážně a prosebně+ No... já z toho taky nejsem nadšená, ale říkala, že když jí dodáme toho chlapa, tak nás ho zbaví. +povzdychne si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 15:21

Já vím. +povzdychne si, a honem ji obejme, aby na takový věci nemyslela+ Tak jí teda pomůžeme. +přikývne+ A já půjdu s tebou. +slíbí jí s úsměvem+ Fakt? +vykulí oči+ To by mohla? Tak to je jasný! +vstane z postele+ A kam musíme jet? Co ti k tomu řekla? +koukne na ni tázavě+ Teda jako, musí bejt děsně starej, ne? +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 15:29

No, ona mi toho moc neřekla. Spíš mi dala nějaký vzpomínky, ale možná, kdybych viděla mapu... Celýho světa. Odvlekli ho někam na pevninu, někam, kam se ona vůbec nemůže dostat. +koukne na něj, jestli nemá nějakej nápad+ Asi je starej, ale v tom případě musí bejt ona taky a vůbec na to nevypadá. +koukne na něj+ No ještě aby to byl nějakej... polobůh.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 15:36

No ale ona je nějaká... bohyně nebo co. +pokrčí rameny+ Počkej. +mrkne na ni, a vyběhne ven, za kapitánem, a nechá si půjčit všechny mapy co má a rozloží je u nich v kajutě po stole+ No, to je prakticky všude, kde není pobřeží. +ukáže na všechny ty kontinenty, a tázavě na ni koukne, jestli nemůže mít nějaký vidění nebo něco+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 15:40

+koukne na mapy+ Tady. +vrazí na jedno místo prst+ Nevím, jak to vím, ale je tady. +koukne na Lockeh trochu udiveně a pak na svůj prst+ Jak je to daleko, dejme tomu, od Camorru? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 srp 2014 15:48

dobře. +koukne na ni trochu překvapeně, ale už si nějak na ty magický věci zvyknul, tak to prostě přijme jako fakt+ camorr je tady. +ukáže jí jeden přístav+ To jsou tak čtyři dny cesty na koni. +usoudí+ To mohlo bejt i horší. +usměje se na ni+ Akorát je to daleko ode všech měst, musíme si vzít zásoby. Je to divný, v tom místě je na mapě tečka, ale u ní není popisek. Asi tam dřív něco bylo, ale už je to zbořený. +poškrábe se ve vlasech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2014 15:53

Takže další cestování. +pousměje se a pohladí ho po zádech+ Bude to tak deset dní cesty tam i zpátky, abysme měli rezervu. +povzdechne si+ A pak ho ještě nějak dostat k moři... +zavrtí hlavou+ Tak mít chvilku klidu... +povzdechne si a praští sebou na postel+ Myslíš, že by někdo mohl vědět, co tam dřív bylo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí