Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 01:05

No vidíš to, já to říkám pořád, že cvoci jsou boží. +zasměje se vesele+ Ty jsi kočka. +uculí se na ni+ Moje kočka. +vezme ji kolem pasu a rychle ji pod tím kloboukem políbí+
+vesele se na ni zašklebí+ Jenže La Mance není propast, ale průliv, krasavice. +uculí se na ni a pohladí ji prstem po kůži na paži+ A teďka mám k tobě docela blízko. +koukne na ni a kouká jí do očí+ A ty ses mě už pod kůži dostala. +přizná se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 01:12

No já o tom nikdy nepochybovala. +zazubí se, a políbí ho taky, hezky dlouze, a když se od něj odlepí, pousměje se+ Ty Byrone... co kdybysme tam jeli teď? Když už to musí bejt? +koukne na něj tázavě, a chytne ho za ruku+
+musí se trochu pousmát, ale pak koukne zas do stropu+ Jde o to, že já žiju v úplně jiným světě než ty. Ve světě kde se řeší která vidlička je na co a jestli seš správně oblečenej a kolik peněz mají tvoji rodiče. +pokrčí rameny+ A brzo se vdám, nejspíš za někoho, koho mi vyberou. Ani bych tě nemohla vzít nikam ven. +koukne na něj, a vypadá smířeně+ No právě. +pousměje se+ Bylo by to fajn v tom pokračovat, ale ty bys začal chtít víc, a já bych pak taky chtěla víc, a víc prostě mít nemůžem. +pokrčí rameny, a chytne ho za tu ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 01:22

Jo, to jsem rád. +přikývne spokojeně+ Hned? +vykulí na ni oči+ Tak jo. +přikývne a chytne ji za ruku+ Pojedeme, kočko. +pousměje se na ni trochu+
+když se usměje, tak je to pro něj vážně moc hezký+ A nechceš se na to všechno prostě vysrat? Proč by ses měla vůbec vdávat za někoho, koho ti vyberou? Vážně dost pochybuju, že Byrona někdo vybral. +uchechtne se+ Prostě se na to vyser, můžeš rozhodovat sama za sebe. +koukne na ni+ No, když se nerozhodneš pro mě, tak mě to bude teda sakra mrzet.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 01:31

Já bych to chtěla mít za sebou. +koukne na něj omluvně+ Jestli to nesfouknem před tím skotskem, budu z toho hrozně nervózní. +pohladí ho po ruce, a jde se převlíct, vezme si černý šaty, aby byla stylová, a vysoký boty, aby tam dobře klapala na tý nemocniční dlažbě, a vypadalo to jak v Kmotrovi+
No, Byrona právě nikdo nevybral, a ji kvůli tomu vydědili. Takže po mě vlastně chceš, abych se vykašlala na všechno co mám, kvůli dvoudenní známosti, dobrýmu sexu a možnosti, že by z toho třeba někdy mohlo něco bejt. +koukne na něj s přimhouřenýma očima, ale trochu se usmívá, pač s ním to ani jinak nejde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 01:37

Jasně. +přikývne+ Taky se oblíknu. +pousměje se, povzbudivě ji pohladí a vezme si docela slušný věci na sebe, ani se nenamaluje a taky se učeše a vezme si slušný sako a pak jí dá pusu, ale jen lehce aby jí nerozmazal mejkap+ Můžeme? +koukne na ni tázavě+
Hmmm... jo. +přikývne+ Ale to jen ta v krátkosti. +uculí se na ni+ Neber to tak vážně. Vždyť se brát nebudeme, jenom jsem s tebou chtěl trochu vyjít... +pokrčí rameny+ Čeho se tak bojíš, Alex? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 11:09

Nemusis si brát sako. +pousmej se, a pohladi ho po ramenou+ na pohřeb půjdem až příště. +dodá poněkud černé,, a zasklebi se+ dík, že tam jdeš se mnou. +pohladi ho opatrně rty po tváři, aby mu tam.neudělala otisk+ sluší ti to. +uculi sw trochu, a ještě se upravuje, aby to protáhla a nemuseli jít+
Já vím. +prikyvne a kouka na něj, jak je peknej+ bojím se, že zustnu sama. +pokrci rameny+ tam aspoň někam patřím, i kdyz to nestojí za moc. Vzdycky mám svoje místo v dánským klubu a lidi o mě stojí. Pripadam si tam jako někdo. +dodá a připadá si trochu hloupé+ a taky že bych se do tebe mohla zakoukat, a pak to zkazit. Ze si ublizime a mně pak nezbude vůbec nic a že to bude bolet. +řekne mu to úplně popravdě a uprimne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 12:29

Jenže já si musím vzít sako, kočko. +uculí se na ni trochu+ Má tady kapsu. +ukáže jí vnitřní kapsu+ A tam mám důležitý věci první pomoci. +zamrká na ni nenápadně a pak odtud vytáhne balíček s hulením a jedním pohotovostním brkem+ Tobě to taky sluší, kočko. +řekne jí a chytne ji za ruce, aby ji trochu uklidnil+ Všechno bude v pořádku. Pojď, jdeme. +kývne na ni povzbudivě+
V klubu, ty jsi v klubu? +vyvalí na ni poněkud oči+ Páni, to by mě ve snu nenapadlo a baví tě to tam? Co tam děláte? +zajímá se, protože to slyší prvně+ Já se taky bojím, že bych to mohl zkazit. +řekne jí a myslí to vážně+ Ale udělám všechno pro to, abych to nezkazil a abych ti neublížil. A ani sobě. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 16:45

Má kapsu. +rozculí se a dá mu pořádnou pusu+ Ty seš boží kluk, fakt jo. +usměje se na něj, a pod tím sakem ho pořádně obejme+ Když mě se hrozně moc nechce. +zamumlá, a koukne na něj jako jestli fakt musí, a pak si teda povzdychne, chytne ho za ruku a přemístí je pryč+
V dámským klubu. +pokrčí rameny+ Takovejch je. +dodá+ Tak různě, pijem čaj a organizujem charitativní akce, pěstujem kytky, pořádáme lekce tanců. +koukne na něj, a trochu se zarazí, když se zeptá, jestli ji to baví, pač o tom ji nikdy nenapadlo přemejšlet+ Já nevím. +pokrčí rameny+ No... a co večer dávaj? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 17:03

No jistě. přikývne+ Kapsa je nejdůležitější. To věděl už krteček. +zazubí se na ni+ To bude v pořádku, jenom na něj kouknem , já ti budu držet ruce, ale zapomenu, že umíš plivat a budem moc rychle utíkat, aby nás nechytla sestřička. +pousměje se a chytne ji pořádně za ruku a nechá se přemístit+
Vážně? A to všechno děláš? Vždyť to je parádní. Pomáhat lidem a dělat večírky. Asi umírněný večírky. Ale co na tom. Jaký kytky? Líbí se ti? +naprosto ho tím překvapí a docela i přjemně+ No... tak dneska dávají velmi inteligentní francouzský akčňák jménem Lucy. Co ty na to?
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 19:51

Tak jo, tak mě pohlídáš. +souhlasí s tím, a jde ho podepřít z druhý strany, přehodí si jeho ruku přes ramena a tak napůl ho vleče, aby nepřepadl přes zábradlí, a nakonec ho po heroickým výkonu vtáhne do ložnice+ tak pojď. +usměje se, a začne ho svlíkat, sundá mu boty a šaty, a pak ho odvede do koupelny trochu mu opláchnout obličej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house