Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 23:57

No to jo, tygr už asi vyrostl o kousek. Co když si nás nebude pamatovat a sežere nás. +odtuší+ No, kvůli tobě vždycky, kočko. +přikývne odhodlaně a chytne ji za ruku a políbí jí hřbet ruky, jako pravej gentleman+ Ale musíš si dát bacha na šaty, je to mastný. +uculí se+ To bys byla neskutečně hodná, kočko, kdyby jsi zmizela i moji porci.
Se snoubencem...? +vykulí na ni na chvíli oči a trochu přijde o řeč+ No, tak to je boží. +povzdechne si a prohrábne si vlasy+ Tak to bych asi měl. +přikývne a pak si ještě od ní ukradne polibek+ Měj se, Alex. +pousměje se na ni a pohladí ji po ruce a má se teda k odchodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 00:07

Vyrostl, už je to velkej kluk. +usměje se+ Ty seš můj princ na bílým koni. ++zazubí se, a pusu mu dá taky, ale na pusu+ no, když se pokecám, tak se budu muset jít převlíct. +koukne po něm po očku+ Máš kliku, že sem neskutečně hodná. +zazubí se+ Hele, hele, Jess! +uslyší ho na chodbě, a strká Byrona ven, ať jde zjistit, co a jak+
Měj se. +otočí se, aby nekoukala na něj jak jde pryč, a otočí se až když uslyší klapnout dveře, sedne si na postel, a furt ještě cítí jeho ruce všude na kůži, a na chvilku přemejšlí, že za ním vyběhne a řekne mu jak to je, ale pak si vynadá, zaleze do postele, čučí do stropu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 00:16

To teda jsem a jsem jím rád. +uculí se na ni+ Co? Co? Už? +vykoukne ze dveří+ No to brzo. Já se ho půjdu zeptat, nebuď tak hrr. +uculí se na ni a jde teda za Jessem+
Nazdar, byl jsi u Alex. +Byron se jen zubí a pomrkává na něj+ Bylo něco?
+Jess na něj koukne a pak přikývne+ No, což o to, to bylo, ale teďka mi řekla, že má snoubence.
Cože? +koukne na něj a zamyslí se+ To nemá, ne? Vici? +houkne na ni do pokoje+ Má Alex snoubence? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 00:20

Ale já sem zvědavááá... +píchá ho do žeber, aby šel, a dělá že neposlouchá, co si povídaj+ cože? +vykoukne ze dveří+ Ahoj Jessi. +uculí se, jako že si ho všimla až teď+ No už ne. +přikývne+ Teda, zasnoubená byla, to jo. +připustí, a koukne na ty dva+ Ale pak ji nechal, a docela škaredě. Bylo to i v novinách, a tak. +zašklebí se+ Hele. +koukne na Jesse, a uculuje se+ A ty s ní jako máš oumysly? +culí se čím dál víc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 00:24

Ahoj. +pousměje se Jess na Vici+ Není? Aha... +skousne si ret+ No, to se právě snažím zjistit, jaký oumysli s ní mám mít. +uculí se na ni+ Musím jít, fakt jo. +řekne jim jenom a pak zase zmizí u Alex v pokoji a prostě si k ní vleze do postele+ A nepudeš se mnou večer do kina? +navrhne jí+
+Byron na to jenom čučí, jak zase zmizí a pak se otočí na Vici a musí se zasmát+ Je to cvok, no ne? +zavrtí hlavou a jde zpátky do pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 00:31

Ty jseš taky cvok, a sbalils mě na to. +zazubí se na něj a dá mu pusu+ Třeba je to u nás nějak dědičný. +pousměje se+ Já se akorát bojim, aby mu nějak neublížila. +pokrčí rameny, a jme se ukazovat mu svý novy supervysoký boty+
+překvapeně na něj koukne, když tam vleze, a svraští obočí, protože když ho uvidí, něco v ní tak poskočí, a z toho jí poněkud jímá panika+ To jsem to neřekla jasně? +zamumlá, a sklopí oči+ No, můj snoubenec by určitě neměl radost. +koukne na něj vzdorovitě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 00:37

To bejt cvok? No tak to určitě dědičný je. +zasměje se vesele a plácne ji přes zadek+ Necháme to na nich, kočko. Nám se to taky povedlo. +usměje se na ni a dá jí pusu+
Ty nemáš žádnýho snoubence. Vici mi to řekla. +řekne jí+ Jo, řekla, ale já jsem se to rozhodl ignorovat, nějakej problém? +zazubí se na ni a nevypadá, že by mu to nějak vadilo, že ji chce vyhodit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 00:44

Nechat se oblbnout úplným cvokem. +zazubí se, a obejme ho kolem pasu+ Já vím. +přikývne+ Jenže Alex není jako já,aby se zamilovala jak pako. +pousměje se, a trochu se k němu tulí+
No, to si s ní ještě vyřídím. +zamračí se+ Ale bez závazků taky nejsem. +mlží trochu+ Hele Jessi, co po mně chceš? +koukne na něj+ Chceš se mnou chodit? To nejde. +zavrtí hlavou+ Chceš se mnou spát? No... to si taky nemůžu dovolit, mám takovej pocit. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 srp 2014 00:51

No a ještě, že tak, co já bych si jinak počal, kdyby ses nedala oblbnout cvokem. To bych byl úplně v háji. +culí se na ni+
Já myslím, že pěkně kecáš. A co budeš dělat, odstrkovat mě od sebe koštětem? +zvedne pobaveně obočí+ A co když jo? Co kdybych s tebou chtěl chodit? +koukne na ni, jakože proč ne+ Proč si nemůžeš dovolit se mnou spát? Nevypadal jsi zklamaná. +kouká na ni, le jen tak trochu, netlačí na ni, moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 srp 2014 00:57

No neboj, já se dycky nechám oblbnout cvokem. +zazubí se na něj+ Lepší jeden boží cvok než deset kulturistů. +sdělí mu přesvědčeně, a vybírá si, který šaty si vezme na sebe na cestu, nasadí si klobouk a pomrkává na něj zpod něj+
Jestli to nepůjde jinak. +zašklebí se+ Tak bys na to měl zas hodně rychle zapomenout. +pokrčí rameny+ mezi náma je propast asi jako La Manche. +koukne na něj, jestli to myslí vážně, ale něco se v ní pohne, když ho vidí tak blízko+ Ale jo, bylo to hezký. +připustí+ Jenže to věci moc komplikuje. pro mě. Prostě... dostal by ses mi moc pod kůži. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house