Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 22:03

No to asi ne, to by neměl takovýho... takovou bouli už, ne? +koukne na ni tázavě a pak zas na ty inkriminovaný dveře+ Možná s ním vyrazila dveře. +koukne na ni a usměje se+ Ty taky, pak ti podám zprávu. +uculí se na ni a chvilku je ještě ode dveří šmíruje, než si jde zas lehout+
+když ho stáhne na postel, uvolní se a stáhne jí všechno, co si na sebe stačila oblíct. Hladí ji po kůži, znovu se věnuje jejím bradavkám, aby se postavili. Jen vzrušeně vydechne, když se ho dotkne+ To je dobře. +pousměje se, skulíá si ji pod sebe a nasune se mezi její stehna a jemně ji políbí, než do ní plynule vstoupí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 22:19

+chvíli jí to trvá, ale vrátí se celkem brzo, vleče kupu tašek a krabici na klobouky, a taky nějaký krabičky s botama, a navrchu velikou orchidej+ Ani se neptej, co z toho bylo nejdražší. +uculí se, a hodí mu taštičku, co koupila pro něj+
Spoiler: show
https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/19067_PA2283?$pdp_fs418$

+koukne mu do očí, a nechá ho do sebe vklouznout, klouže mu rukama po těle, a jeho živelnost a to jak se jí dotýká, přesně takovým způsobem, jakej je, s citem a bez omlouvání, úplně naplno, všechno ji to strhává k němu, přestat myslet a vzít si všechno co nabízí, a taky dávat, a během chvíle se mu rozsype pod rukama v orgasmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 22:28

Ahoj. +usměje se na ni+ A jak se to jmenuje? +koukne na tu kytku+ A nesežere nás? +uculí se+ Dárek? Tys mi koupila dárek, páni! +hned si ty trencle vytáhne+ Díky, kočko, ty si vezmu na večeři s rodičema. Tyhle a kravatu. +mrkne na ni spiklenecky+
+klouže v ní, sténá a vzdychá, s ní před očima a v hlavě, dobívá se do ní, a dává jí všechno, co si chce vzít a bere si z ní taky. Cítí to vzrušení a za několik chvil ho taky pohltí orgasmus, chvíli po ní, ještě několikrát přirazí, aby si to oba vychutnali až do poslední chvíle a pak se k ní skloní a políbí ji, udýchaně, a trochu se na ni usměje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 22:48

Orchidej, děsně drahá. +zakoulí očima+ Doufám že ne, radši ji dám Alex do pokoje, aby se to vyzkoušelo. +uculí se+ No, ty máš aby sis měl co vzít, kdyby tě tam nutili nosit kilt. +zazubí se, ale myslela to spíš hezky, jako aby nebyl z toho smutnej, že tam jedou, a měl nějakej talisman+ Tý brďo. to tě asi osouložím hned v jídelně. +uculuje se+
+polibek mu oplatí, a trochu to vydýchává a je jí tak zvláštně, jinak než normálně, hezčejc, a když se z ní vytáhne, připadá si prázdnejc než jindy, když si na to vzpomene, když se na něj podívá, brní jí ještě zevnitř tělo.protáhne se, aby pochytala ty zbytky rozkoše, a pak se natáhne na stolek pro jeho cigára a jedno si zapálí, aby zakryla rozpaky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 22:56

Jasně, orchidej. +přikývne a koutky mu cuknou+ Ale aby z tý kytky pak taky něco zbylo. +zasměje se+ No jo kilt. +přikývne+ Tomu se asi nevyhnu. Stejně tak jako haggisi. Brr. +oklepe se znechuceně+ Na stole? Vedle pudinku? +oči mu zasvítí+ Jaký máš šaty? +zajímá se+
+vyklouzne z ní, vezme si taky jednu cigaretu a napolo se v posteli oře, nejdřív teda zlikviduje použitou šprcku. Pak si zapálí a přitáhne si ji k sobě tak, aby se o něj opírala a vyfoukne kouř a je mu blaze, když je tak s ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 23:11

Myslíš, že by se sežraly navzájem, jo? +uculí se vesele+ To nevadí, mně se v kiltu líbíš. +usměje se a vleze si k němu+ No, toho se popravdě bojím nejvíc. +zašklebí se+ Co když pobliju tvojí mámě boty? +koukne na něj vážně+ Vedle pudinku? ++koukne na něj pobaveně+ No klidně, jestli tě rajcuje pudink. +zazubí se+ Všechny možný. +ukazuje mu jedny za druhýma, všecky jsou velicekonzervativní, ke kolenům, a nemaj vůbec výstřih, ale zato sou přiléhavý a sem tam s krajkou+
+pomalu kouří, a děsně moc si uvědomuje kde se jeho kůže dotýká její, a čím víc vyklouzává z příjemnýho oparu vzrušení, tím víc začíná přemejšlet,a tak napůl čeká, kdy se jí vysměje a pošle ji pryč, a to by asi umřela ponížením. postupně dokouří, típne špačka do popelníku+ No. to bylo fajn. +pousměje se, vyleze z postele a zády k němu se rychle obleče, a zkontroluje se v zrcadle, jestli se nerozmazala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 23:22

No, to by stálo za pokus, ale jestli ta kytka fakt stála majlant, takbych to neriskoval. Alex by mohla bejt žravější. +pousměje se+ No, ale to bych si pod ten kilt neměl brát nic, abysme to zvládli rychlejc. +navrhne+ Nee, ty mě rajcuješ, pudink je jehom na okrasu. A kdybysme potom dostali hlad. +uculí se+ Neboj, nepobleješ. +mávne nad tím rukou+ Možná si ho ani nebudeš muset brát. +zadoufá a kouká na šaty a pokyvuje, jako že jsou docela hezký+
+taky to típne a obleče si spoďáry+ To bylo moc fajn. +přikývne s úsměvem a doobleče se+ Počkej ještě. +zastaví ji a koukne jí do očí+ Jak dlouho tu budeš? +zeptá se jí a drží ji jemně za pas+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 23:33

Tak ji dáme Jeefesovi, ten se postará, aby nám do víkendu nepošla. +zazubí se+ A nebude tam foukat? +uculuje se+ Jako já nejsem proti. +mrkne na něj+ No tak jo. +přikývne+ Tak přiberem pudink. +zazubí se na něj+ No, ale když budu muset, tak si dám. Jako abys věděl, že moje láska je upřímná. +uculí se+
+přepudruje si nos, a upraví vlasy+ Jdu s bráchou na snídani, už mám zpoždění. +vymaní se mu jemně, a rozhlídne se po svý kabelce, a ten bolavej pocit vevnitř jí trochu straší+ Potom se vracím domů. +pokrčí rameny, odhodlaná zabránit mu skončit to první, a bejt na koni+ No... furt jsou tu oslavy a křtiny, a vánoce. +dodá, a palcem mu otře trochu svý rtěnky z koutku rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 23:38

No, mě chcípne i kaktus. +přikývne, že to je nejlepší nápad+ No jo, to bude, ale jsem chlap a ten něco vydrží, ne? +zazubí se na ni a zamrká+ Tak já ti to ujím, abys toho neměla tolik, nějak nenápadně. Já už jsem zvyklej, do mě to tlačili, když jsem byl malej. +oklepe se ještě,když si na to zpomene+ Nebo bys to mohla nechat nějak nenápadně zmizet. +navrhne nadšeně+
Tak brzo? +koukne na ni, když se mu tak vysmekne a povzdechne si+ No tak jo. +přikývne+ Ale je to škoda, ještě sme toho spolu mohli zažít dost. +prohodí, jako by ěl bůh ví co naplánovanýho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 23:49

Mně taky. +přikývne+ mý zvířata jsou naživu jen díky jeefesovi. +koukne na něj+ popravdě mě to v souvislosti s naším plánovaným rodičovstvím dost znepokojuje. +uculí se+ Tyjo, to by ses takhle obětoval jo? +usměje se na něj+ Já to asi budu házet pod stůl. A pak to nechám zmizet. +navrhne+ Můžu nechat zmizet i tvoji porci. +uculuje se+
Večer něco mám. +zamumlá, a vyhne se mu pohledem, a je z toho taková zoufalá, jelikož nejvíc ze všeho ho chce políbit, a to by přesně chtít neměla+ No jo, škoda. +pokrčí rameny+ Já mám večeři. Se snoubencem. +dodá, a zamlčí, že ten ji nechal už dva měsíce zpátky+ Hele, Jessi... +koukne na něj, a zastrčí si vlasy za ucho+ Nech to tak. +ošije se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house