Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 19:30

Jo? Tak to jsem rád, že to nepřeženu. +usměje se a přitáhne si ji k sobě a opře si ji o sebe+ A jaký věci? +zamrká na ni spiklenecky+ Něco nemravnýho? +zajímá se+ No, já počítám, že když to u nich dělat budeme, tak to nebude jim před nosem, ale někde v soukromí. Já jim o tom říkat nehodlám. +vyděsí se trochu+
+chytne ji za pas a přitáhne k sobě tak, že má její prsa rovnou před nosem, jazykem přejede kůži tam, kde mizí v podprsence. Pak k ní zvedne hlavu a usměje se a přitáhne si ji zase k polibku, zatím co jednou rukou bleskově rozepne její podprsenku a dlaněmi přikryje její ňadra a lehce je prsty polaská+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 19:54

+opře se o něj, a trochu ho hladí po pažích+ No, samý nemravnosti. Přivážu tě s nima k topení, a nechám tě tam nahatýho dokud nepřijde služka. +zazubí se vesele+ No to jo, ale aby to neslyšeli, nebo tak. +uculí se trochu+ někdy jsme trošku hlasitý. +koukne na něj, ať si to připustí+
+pohladí ho konečky prstů po rameno, a obkreslí špičkama klíční kosti, a trochu se nahrbí, aby z ní podprsenka sklouzla pryč, nestydí se, jelikož ví moc dobře že má boží prsa, přitáhne si ho k polibku, protože jeho rty ji dovedou zevnitř rozechvět tak moc, že ji to samotnou překvapuje, a konečně mu svleče tričko, aby ho taky mohla cítí pořádně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 20:48

To by se pěkně vyděsila a naši taky. +zasměje se vesele+ Ale ty bys mě uričtě jen tak nahatýho nikde nenechala, protože mi nemůžeš odolat. +uculí se na ni a je si tím naprosto jistej+ Neboj se, jsou tam masivní stěny, tam můžeme křičet jak chceme. Ale jestli myslíš, že bysme to měli vydržet a nesouložit u nich, tak bysme se asi měli připravit do zásoby. +navrhne+
+hladově a nenasytně ji líbá, když ji má tak u sebe, špičkami prstů si hraje s jejími bradavkami dokud neztvrdnou, pak se k nim skloní a ještě je olízne, jemně po nich přejede zuby+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 21:04

No, to je pravda. +uculí se+ tak můžeš přivázat kšandama k topení ty mě, a já pak svedu služku na svůj zoufalý výraz. +zazubí se na něj+ Máte tam zámek? +koukne na něj zvědavě+ Já myslím, že úplná abstinence není nutná, když se budem krotit. +zhodnotí to+ Tak já si jdu asi koupit nějaký ty děsně konzervativní šaty. +usměje se, a dá mu pusu+
+postupně ho nechá svlíknout ji celou a taky ho svleče, objevuje jeho tělo a tajný místa co ho nutí sténat, laská jeho erekci, dokud není připravenej, a když už je z jeho doteků celá říčná, pohladí ho palcem po rtech+ Máš kondomy? +pošeptá mu, když už to nemůže vydržet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 21:11

No tak to jo, to bude o dost přijatelnější, ale proč si myslíš, že bych tě u toho topení nechával? +zazubí se na ni a rozverně zamrká+ No, je to velký sídlo. +pokrčí rameny+ Někam se zašijeme. +zazubí se na něj+ Tak jo, ale ať ti to v nich sekne, kočko. +mrkne na ni a oplatí jí pusu+
+hladí ji a laská, sklouzne dlaní do jejího klína a plaská její klitoris a pak prstem vklouzne dovnitř a hledá všechny její vzrušující místa. Když se ho zeptá tak se zarazí+ Ne... +vydechne+ Tohle jsem nečekal. +poškrábe se ve vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 21:24

Nenechal? +uculuje se+ Jo? A máš tam taky nějaký oblíbený místa? +usměje se na něj, zatímco se oblíká, aby mohla o obchodu+ To víš že jo. +uculí se+ Myslíš, že černý jsou moc usedlý? +přemejšlí o tom+ Nebo jakou barvu? +koukne na něj a zavazuje si boty+
+kouká na něj a hrudník se jí zvedá a klesá, a v očích má touhu+ Já taky ne. +vydechne, a dvě vteřiny přemejšlí o tom, že by do toho šla stejnak+ No... +zamumlá potom, vyklouzne zpod něj a posadí se+ já to asi nerisknu. +koukne na něj, přitáhne si kolen k hrudi a obejme je, a snaží se to rozdýchat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 21:28

Pár schovávaček tam mám. +přikývne+ Ukážu ti je, až tam budeme. +slíbí jí a natáhne si aspoň spodky+ Černý nosí jenom vdovy. +zaksichtí se na ni vesele+ Jakou barvu chceš. +pokrčí rameny+ Třeba modrý, nebo zelený. +plácne+ Já se v tom moc nevyznám. +zazubí se na ni+
Jo, +přikývne+ Já taky ne. +kouká na ni , asi dvě vteřiny+ Počkej. +natáhne si kalhoty+ Počkej, nikam nechoď. +koukne na ni vážně a vyrazí do svýho pokoje, kde najde jeden pohotovostní v peněžence a přiřítí se s ním zpátky a hned ji začne líbat, aby si to třeba nerozmyslela nebo tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 21:37

Tak jo. Těším se. +usměje se na něj, a dojde mu dát ještě pusu+ Já nosím černou furt. +pokrčí rameny+ Tak pa. +mrkne na něj, a otevře dveře, vytřeští oči, a zas je zavře+ Jess je na chodbě. +pošeptá mu+ A má takovouhle bouli v kalhotách. +předvede mu to názorně+
+jak odejde, dlouze vydechne, a pomalu upouští páru, sedí tam nahatá a je z toho taková rozpačitá, a pomalu ji začnou chytat postranní myšlenky, natáhne se pro halenku, obleče si ji a zapne si ji až nahoru, a zrovna je v procesu hledání sukně, když se vrátí+ Jessi, možná to... +začne, ale to už ji líbá, a jí poněkud změkne mozek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 21:43

Klidně si kup černý, já si jenom říkám, co by řekla moje matka. +usměje se na ni a oplatí jí pusu+ Užij si to, kočko. +usměje se na ni+ Co? +vyvalí oči a jde se nenápadně kouknout+ Ježiši, co to tam u všech hamburgrů dělá? +koukne na ni a koutky mu cuknou+ Už je pryč. +konstatuje pak+
Co? k+oukne na ni a rozepíná jí halenku, v půlce se zastaví a zvedne k ní oči+ Nechceš? +zeptá se jí a hladí ji jemně po kůži a prudce oddechuje, napjatej, v kalhotách má pořád bouli, kterou se snaží ignorovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 21:56

+vykukuje ze dveří pod ním, a všechno to šmíruje+ To je pokoj mý ségry. +pošeptá mu+ On ji fakt ohnul. +zazubí se trochu+ Doufám, že ji nezbouchne, i když by to mohlo bejt docela vtipný. +zazubí se+ No jo, tak já už jdu. +narovná se+ Měj se.+vtiskne mu pusu, a přemístí se pryč+
+sklopí oči k jeho rukám na její kůži, a k jeho očím, a pak se pousměje, svleče mu kalhoty, a stáhne ho s sebou na postel, vezme si od něj ten kondom, a trochu se jí klepou ruce, když ho otvírá, velice expertně mu ho nasadí, a usměje se na něj+ chci. +pošeptá mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house