Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 19:16

Já si teda myslím, že vždycky. Jenom seš děsně nenápadná. +zazubí se na ni+ Já bych s tebou šle i do pekla, kdyby ses chtěla zeptat satana jaký počasí bude zítra. +řekne jí a myslí to naprosto vážně+ Budu ti je držet. +políbí jí hřbet ruky+ A budu to dělat se ctí. +pousměje se+
Díky. +usměje se a je fakt rád, že si to myslí+ Hm... A chceš to ještě vyzkoušet? +koukne na ni tázavě a něco ho na ní děsně přitahuje, ale spíš tak vnitřně, než její krása+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 19:28

To dělat nebudu. +uculí se, ale kouká na něj fakt vděčně a políbí ho ještě jednou, aby věděl, že si toho fakt váží+ Stejně nevím, co bych mu řekla. +pokrčí rameny, a jen ho trochu drží u sebe+ Děkuju. +pohladí ho rty po rameni, a jenom ho pevně obejme+
+usměje se taky, nějak automaticky, protože mu to fakt sluší, když se usmívá, poposune se na posteli blíž, klekne si k němu a místo odpovědi k němu pomalu nakloní obličej a políbí ho první, jemně, a trochu nejistě, nejdřív jenom rty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 15:03

No, možná nemusíš nic říkat. Slova jsou stejně jenom... slova. +pousměje se a obejme ji k sobě, a políbí ji+ Já tě miluju, kočko. Pro tebe cokoliv. +zašeptá jí do vlasů a jenom ji objímá a drží u sebe+
+dívá se na ni, jak se k němu přibližuje a vklouzne jí psty do vlasů. Spojí s ní rty a opětuje její polibky, tak jak to on už umí. Upřímně a jemně, chvílemi se k ní přitiskne rty a líbá ji naléhavě, ale pořád do toho dává všechno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 17:14

Já vím. +usměje se+ Já to vím. +pošeptá mu do rtů, a chvilku ho drží a schovává se u něj úplně přede všema+ Tak co, pěstuje tvoje máma růže? +uculí se pak+ já nevim, o čem si s ní budu povídat. +koukne na něj, ale culí se+
+oplácí mu polibky v tempu který nastolí, a prostě se mu podvolí, vnímá z každýho polibku jeho, jakej je, a poněkud ji ta naléhavost v něm strhne s sebou, pohladí mu ramena a sevře v pěstech jeho tričko, a jak tak u něj klečí, přitiskne se k němu trochu tělem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 18:03

+jen ji tak drží a stačí mu to, aby to napětí trochu opadlo. Koukne na ni a pousměje se+ Orchideje, má jich plnej skleník. Upřímně nevím, co na těch kytkách vidí. +pousměje se vesele+ o, ona je tak trochu jako z románu, takže nejlepší konverzační témata jsou pro ni počasí a stav cest. +uculí se+
+bere si její rty s naléhavostí, která ho po chvíli strhne a tak ji obejme a přitiskne k sobě, drží ji u sebe za pas, za boky a lehce ji zatahá za spodní ret. Dech se mu poněkud zrychlí, ale pořád se víceméně drží, aby si víc nedovolil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 18:25

Orchideje. +přikývne vážně+ Tak o těch vím úplný prd. +zazubí se na něj+ Tak jo, to by mi snad mohlo jít. +připustí+ A nějakou drahou jí koupíme jako dárek. +zamyslí se nad tím+ Bude to investice do budoucna. +uculí se+ A tvýmu otci asi nějakou whisku? +koukne na něj tázavě+
+nechá se jím úplně strhnout, a občas, když se na chviličku odtáhne aby nabrala dech, mu tiše vydechne do rtů, oči má pevně zavřený, ale ne že by si představovala někoho jinýho, spíš aby dokázala rozdýchat ty pocity, co v ní jeho rty vyvolávají, nejenom krásný počáteční vzrušení, ale taky takový příjemný trnutí někde vevnitř, na který se prozatím rozhodne nemyslet, přitiskne se k němu boky, a trochu se o něj otře, aby viděla, co to s ním dělá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 18:32

Tak jo. +uculí se+ Ale musíš koupit fakt nějakou extra. +radí jí+ Nějakou vzácnou. No jo, Laphroix. Nebo něco takovýho. A doutníky. +pousměje se+ Mě přijde, že se na to připravujeme jako na válečný tažení. +zasměje se+ A já si mám vzít na sebe něco slušnýho? Aby je ještě netrefilo.
+koukne na ni, pousměje se a prohrábne jí vlasy, než se zas přitiskne k jejím rtům, prudce oddechuje a taky se o ni otře. Zavzdychá, jak to v něm vyvolá vlnu vzrušení. Prsty jí vnikne pod halenku a stiskne její kůži a pohladí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 18:42

Já něco seženu. +usměje se+ Vyberu dětem fond na vysokou, a koupím nějakou děsně speciální. +uculí se+ A ty se postaráš o tamto? Já whisku nepiju. +poprosí ho+ No, však to tak skoro je. +zasměje se+ Já myslím, že to nemusíš zas tak přehánět. Aby si nemysleli, že ti přeskočilo. +zazubí se+ Vem si nějakou košili a bude to. +pokrčí rameny, a pak se uculí+ A když si vezmeš černou, tak budu celou dobu myslet na to jak ji s tebe sundám. +uculuje se+
+tak trochu spokojeně se uculí, a tiskne se k němu pánví dokud neucítí, že proti ní začíná tvrdnout. roztřeseně zavzdychá, když ucítí na kůži jeho prsty, a nedokáže zabránit tomu, aby jí naskočila husí kůže, tak mu vyhrne trička na zádech, a prsty mapuje jeho holou kůži, a je to boží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 srp 2014 18:49

No, tak hlavně, že se to bude máti líbit, naše budoucí děti to určitě pochopí. +směje se+ Jo, já ji koupím. +přikývne+ Klidně i tu orchidej, jestli se s tím nechceš otravovat. +zamyslí se nad tím+ Tak jo, já si vezmu černou košili. +přikývne+ A kostkovaný kšandy, aby si moc nemysleli. +zasměje se+ Ráda sundáváš černý košile? +kouká na ni a jen se uculuje+
+zasténá jí do rtů a ještě se o ni otře tvrdnoucím mužstvím. Pohladí ji po kůži kolem pasu, vyklouzne dlaněmi z pod její halneky a stáhne jí ji z ramen pryč. Skloní se k ní a políbí ji na kůži na rameni, rty se posune po klíční kosti a do důlku mezi nimi a tam jí vtiskne polibek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2014 19:20

Mně to nevadí. +usměje se+ Stejně si musím zapamatovat jak se ta kytka jmenuje. +zazubí se+ Tak jo, to bude myslím tak akorát přijatelný pro všechny. +uculuje se+ To si piš že jo, a obzvlášť z tebe. +mrkne na něj+ A s kšandama se pak taky dají dělat zajímavý věci. +uculuje se+ Nebo myslíš, že bysme to u vašich dělat neměli? +koukne na něj+ aby se nějak nepohoršili.
+spokojeně se mu usměje do rtů, když cítí, že ho dovede vzrušit jako kohokoliv jinýho, pohladí ho ve vlasech, a lehce je prohrábne, jemně mu přejíždí nehty vzadu po krku, a nastaví se mu tam z toho lepšího úhlu, jak už má ozkoušený že její tělo vypadá nejlíp, a hladí ho všude kam dosáhne, na zádech a na ramenou, a pod kůží jí běhá příjemný vzrušení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house