Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 17:23

+jenom kouká před sebe a trochu se ksichtí+ Cože? +koukne na ni+ No já vidím, co z tebe je. Dyť jsi boží. Chris je taky dobrej. Alex je ještě v pubertě no... +pokrčí rameny a sedne i pořádně+ Jo, Vici, já si myslím, že bys tam měla jet, protože když nepojedeš, tak za nějakou dobu - a tto ti garantuju - tě to začne mrzet a budeš se užírat a to už bude pozdě. +řekne jí naprosto vážně a není ani veselej, ani roztomilej+
+opře se tada a rám dveří ramenem a ruce si zkříží na hrudi+ No právě. Já to nevím, proto nechci. +koukne na ni+ Někomu jo. Když za to někdo stojí. Říká se tomu přátelství a důvěra, víš... +kouká na ni+ No právě. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 17:36

Jo? Praštil tvůj táta někdy tvoji mámu? Zmlátil tě někdy že sis nemohl sednout? +koukne na něj+ Zamknul tě někdy do pokoje a pak na tebe zapomněl, takže sis mohl tak akorát vybrat kterýho okna budeš čurat? To je jedno. +zavrtí hlavou, natáhne si kalhoty a nějak rychle se učeše+ Děkuju za tvůj názor. +zamumlá akorát, a zamíří do kuchyně+
A už si s tím někdo vytřel zadek? +koukne na ně a trochu zvedne obočí+ Už ti to někdo narval zpátky do ksichtu? Já si nenechám ubližovat. +sklopí oči+ nechci zlomený srdce a bolest. +zavrtí hlavou, a uhne se mu teda, aby mohl jít, když chce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 17:48

Kočko, nikdy jsi o něm nemluvila...! +namítne akorát a je úplně zasypanej proudem jejích slov, nejde za ní, sedí na posteli a pak na ní padne na záda, kouká do stropu a přemýšlí o tom+
No jasně, že jo. +ušklíbne se a pokrčí rameny+ Blbce najdeš všude, jim se prostě nevyhneš a něco si z nich dělat... to nemá žádnej smysl. +zkosntatuje+ nemusíš mít zlomený srdce a bolest a můžeš zůstat pořád zabalená v těch ochranejch vrstvách. Ale to pak ani nikdy nepoznáš to pěkný. +řekne jí a trochu si povzdechne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 18:06

Jo, protože na něj chci zapomenout. +zamumlá, a v kuchyni připraví něco k snídani, dá to na tác, a odnese jim to nahoru, jako takovou nabídku smíru, nakoukne dovnitř, jestli je naštvanej, a položí mu jídlo na postel+ Promiň. +koukne na něj opatrně, a pohladí ho po ruce+ Nechci na tebe bejt hnusná. +vtiskne mu pusu na hřbet ruky, a vezme si něco k jídlu+ Chris toho ve svý době schytal mnohem víc než my. Když už byla máma pryč. Vždycky to tak dělal, jak se otec naštval a šel na nás, nakrknul ho něčím ještě víc, aby dostal místo nás. +řekne potichu, a onípává u toho šunku+ On potom hodně pil, a my jsme... neposlouchali na slovo, nebyli jsme asi to, co by býval chtěl. +pokrčí rameny+ Ale ani když byla máma naživu tam pro nás nikdy nebyl. Netajil se tím, že spí s jinejma ženskejma, ani si pořádně nepamatoval naše jména. strašně se hádali. až když máma umřela, zjistili jsme, kolik z jeho vzteku vzala na sebe. +koukne na něj a trochu se usměje+ Nikdy nás neměl rád, ale pak už nás fakt nesnášel, zůstali jsme mu na krku a neposlouchali. +ušklíbne se+ Brácha nás dvě prakticky vychoval. Jestli je někdo můj táta, tak spíš on. +pokrčí rameny, a vezme si ještě sýr+
Já se jim zatím vyhýbám docela úspěšně. +pokrčí rameny, a nekouká na něj+ vždycky se najde někdo, kdo ti ublíží. +odmlčí se, a posadí se na postel+ Ty si myslíš, že to stojí za to? +koukne na něj tázavě, a oči má spíš smutný než naštvaný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 18:29

Já vim. +zabručí a pořád tak leží+ Když to je děsně na piču a já nevím, co s tím mám dělat. +koukne na ni, povzdechne si a pak zas kouká do stropu+ Na druhou stranu je to poslední možnost mu vynadat z očí do očí, jakej to byl idiot. +prohodí a plácne rukama do postele+
Jo a na druhou stranu... vždycky se najde někdo, kdo tě potěší. +prohodí, kouká na ni a pak si jde sednout k ní na postel, ale spíš na druhou stranu+ Jo. +přikývne+ To si teda rozhodně, zatraceně myslím. +přisvědčí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 18:43

No jo. +pokrčí rameny+ Nemusíš dělat nic. +zavrtí hlavou, a trochu se usměje+ Když... já mám prostě pocit, že si nezaslouží rozloučení. +koukne na něj+ A taky se trochu bojím, že když tam půjdu a uvidím, jak je na tom blbě, tak budu tajně ráda, že trpí. A taková nechci bejt. +lehne si vedle ně+ Dej mi pusu. Prosím. +lehne si k němu na bok+
Jo? Mně přijde, že jsem pořád sama. +pokrčí rameny+ Mám zástup kamarádů, co přijdou když jim zavolám, ale kdybych nezavolala, nikdo si toho ani nevšimne. +ušklíbne se, ale je ráda, že nešel, akorát moc neví, jak mu to říct, tak jenom natáhne ruku, a položí ji na tu jeho, a napůl čeká, že se jí vymaní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 18:47

Ale když tebe to trápí a s tím já musím něco udělat. +lehne si na to a koukne na ni, a vážně ho to trápí+ Kočko. +koukne na ni a trochu se usměje a tu pusu jí dá, protože tu n jí nikdy v životě neodmítne a pěknou+
No, záleží na tom... dalajsi jim jenom fasádu, nebo to, co je pod ní? +koukne na ni tázavě+ Já tě nechci trápit. +chytne ji za ruku, nebo se o to aspoň pokusí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 19:00

Mě už to netrápí. +pousměje se+ dřív mě to trápilo. že i když nás chtěl zmydlit, nedotýkal se nás. Měl na to kouzlo. +zašklebí se+ jak kdybysme byl prašivý nebo co. +nakrčí nos+ Ale teďka už... já nevim, prostě je to pryč. Jsem tragická hrdinka. +zazubí se na něj a připomene mu to+ Mám tebe, a změnilo to spoustu věcí. +usměje se na něj, a pusu mu hezky oplatí+
Myslíš, že pod ní něco je? +uchechtne se trochu, a ruku mu nechá+ Tam odkaď jsem já to nikoho nezajímá. +pousměje se, a palcem ho pohladí po hřbetu ruky, a líbí se jí jak je jeho dlaň velká a hřeje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 19:03

Ty nejseš žádná tragická hrdinka. Seš moje hrdinka. Seš wonder woman a zvládneš úplně všechno na světě. +usměje se na ni+ To jsem rád. A já mám tebe. +pohladí ji a chytne ji za ruku+ Jenom si to prosím tě ještě pořádně promysli, jo? +koukne na ni, jestli mu to slíbí+
No já si myslím, že jo. +koukne na ni, jako by ji odhadoval+ I kdyby tam měl bejt jenom vražednej cynismus a sarkasmus ostrej jako břitva. +uculí se na ni+ No... mě to třena zajímá. +připustí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 19:12

Ale jenom když seš se mnou. +usměje se+ Vedle tebe je jednoduchý myslet jenom na ty hezký věci. +uculí se a dá mu pusu, a pěknou+ A ty bys tam šel se mnou? +koukne na něj+ Jenom kdyby třeba spal. Nechci se s ním potkat. Potřebuju aby mi někdo držel ruce, abych ho neudusila polštářem. +pousměje se, a přemejšlí o tom+
+koukne na něj, a koutky jí nějak samy od sebe vyjedou do úsměvu+ Jo, ty seš... jinej. +pokrčí rameny+ Koukáš se jinak a taky líbáš jinak. +pousměje se a přemejšlí jestli by ji zase odstrčil, kdyby to zkusila ještě jednou, protože nějak nemůže zapomenout jak jí dal včera pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house