Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 15:40

Aha. +přikývne, nicméně knihy ho nechávají chladným, ne už tak ona+ JO? +zybstří a hned se šine z postele+ A můžu si ji dát s tebou. Viď že můžu? +culí se jako měsíček a už je nahatej a nastavuje jim vodu+ Já i umeju záda. +láká ji do sprchy+ A co budeš chtít.
+jen se pousměje a přijde k ní, jak tam tak sedí, pomalu a dává si záležet a by u toho vypadal dobře, trochu jí prohrábne vlasy a skolní se k ní rty jí lehce přejede po tváři, něco jako polibek, když ještě není namalovaná a pak si jde k oknu pěkně zakouřit, jako by se vlastně nic nestalo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 15:52

No jo, to víš že můžeš. +zasměje se, a vleze si tam k němu, namočí si vlasy a kůži, a podá si voňavej sprcháč, nějakej pomerančovej asi, a začne mu mydlit záda, hezky pomalu a precizně+ Jestli pojedem v pátek k těm vašim, asi bys jim měla dneska brnknout. +poznamená+ A já si musím koupit nějaký slušný šaty. Nějaký... s rukávama. +přemejšlí nad tím+
+trochu ztuhne, když k ní přijde, a jeho dotek jí tam na kůži poněkud pálí, dotkla by se toho místa prstama, ale připadala by si před ním děsně pitomě, tak jenom zamrká, vezme si štětec s tvářenkou a snaží se, aby se jí před ním neklepali ruce. Jak se namaluje, vezme si taky krabičku s cígama na uklidnění, ovšem zjistí, že poslední vykouřila včera, tak ji zas nakrknutě zahodí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 15:56

+chce se sice sprcháče chopit první, ale úplně klidně jí to přenechá a usmívá se+ Tak jo. Já jim zavolám+ přikývne+ Hned co se dosprchujeme. +uculí se+ No, tak to je od tebe velmi moudrý tah, kočko. +odsouhlasí jí to+ Ne, že bych ti chtěl říkat, co si máš vzít na sebe, ale myslim, že tohle bude nejlepší+
+opře se zádama o rám okna a sleduje ji, jak se maluje a pokuřuje u toho, když ji tak vidí, tak jí nabídne jedno ze svých cigár a tak na ni kouká a vážně uvažuje, jaký by to bylo se s ní vyspat a asi je to na něm i vidět, ne v roszkroku, ale v očích :D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 16:12

No, takový co nosí ta, jak si vzala prince Williama. +uculí se+ A nějak rychle se naučím chodit na podpatkách, a dělat pukrle. +koukne na něj+ Jak jim vlastně mám říkat? Lorde Seebohme? +kousne se do rtu+ A musím najít jakej máme rodovej tartan. A vůbec. Možná bysme měli jet až příští tejden. +koukne na něj s panikou v očích+
+Vezme si od něj cigáro, a jak vyfoukne první kouř, koukne na něj tím svým patentovaným pohledem zezpoda zpod řas, jelikož jí to vždycky zabírá+ Děkuju. +pousměje se trochu, a když vidí jak se na ni kouká, musí si dát pozor aby se neuculila, jelikož to je pohled kterej zná moc dobře, kouká na něj, a nakloní hlavu na stranu, čímž trochu odhalí křivku krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 16:16

No tak to ti úplně padnou k nohám, Královskou rodinu oni naprosto uctívají. +culí se+ Lorde a lady. +přikývne+ Páni, kočko, ty ses na to vážně připravovala, kdybych nebyl nahatej, tak před tebou smeknu. +uculí se a otočí se k ní a obejme ji+ Jsi úplně doknalá, budou tě mít rádi. +usměje se na ni+ No můžeme jet až příští měsíc. +zazubí se na ni+
+usměje se na ni a nějak mu je jasný, že ví, na co myslí, dá cigro do popelníku a přijde k ní, chytne ji jednou rukou za pas a nakloní se, aby se rty jenom lehounce dotknul jejího krku+ Já bych se s tebou moc rád vyspal. +zašeptá jí do kůže+ Ale nechci aby to bylo jenom tak. +koukne na ni, do očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 16:28

Když já bych hrozně moc chtěla to mezi váma nějak urovnat. +pousměje se+ Tak si říkám, že když se jim budu líbit, tak třeba nebudou tak naštvaný na tebe. +pohladí ho jemně po těch zádech, a když ji obejme, dá mu pořádnou pusu+ Tak teď já. +uculí se, a dá mu sprcháč+
+jenom se tak spokojeně usmívá, když k ní přijde, a trochu se jí zrychlí dech, když ucítí ten motýlí polibek+ Já vím. +pousměje se trochu samolibě+ A jak teda? +koukne na něj a svraští obočí+ vždycky je to jenom tak. +pokrčí rameny+ Prostě to udělej. +dodá potichu, a políbí ho první, tak jak je zvyklá, s vášní a rovnou k věci, trochu dychtivě, způsobem kterej rozdmýchává touhu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 16:35

No, já bych řekl, že jestli se tam vážně vytasíš s rodokmenem a já se nějak slušně oblíknu, tak budou naštvaný už jenom trošičku. +zvedne koutek v úsměvu+ Ale nevim, jestli to s nima chci urovnat já. +koukne na ni vážně a obejme ji a mydlí jí záda+ Tak co kdyby sme to urovnali se všema našima rodičema? +koukne na ni tázavě a prosebně a fakt úpěnlivě, aby si to rozmyslela+
+pousměje se , jak si věří a když ho začne líbat, tak se od ní odtrhne+ Ne, tak, aby jsi hned po tom utekla a koukala se na mě s pohrdáním. +řekne jí vážně+ A ne tak, abych byl jenom další čárka. +kouká jí do očí a drží ji za zápěstí+ Aha, ty mi teď vynadáš, že? +koukne na ni a přikývne+ Tak já pudu. +pustí ji a odlifruje se ke dveřím.+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 16:48

Já nevim, jestli se můžu vytasit s rodokmenem. +koukne na něj nejistě+ Asi by nebylo úplně dobrý jim říkat, že čaruju, a tak. Teda ne hned. +pokrčí rameny+ Jestli budem mít děti s magií, tak se tomu asi nevyhneme, ale nechci je vyděsit hned na začátku. +zazubí se+ No, ale kdybys chtěl, tak ti pomůžu jak budu moct. +slíbí mu vážně a dá mu pusu+ Byrone... +zavrtí trochu hlavou, a začne si šampónovat vlasy+ Tohleto je jiný. Tvoji rodiče sice asi nejsou nadšený z toho jakej jsi, i když to teda nechápu, ale nepřejou ti nic špatnýho. Někde hluboko vevnitř tě určitě mají rádi. A kdyby jsi měl velikej průšvih, tak by ti určitě pomohli. +pohladí ho po nahatým boku+ Můj otec je zlej člověk. +zamumlá, a stoupne si pod sprchu+
+stiskne rty, když zamíří ke dveřím, a zabouchne mu je před nosem, aby nikam nemohl+ A co po mně teda chceš? Skoro tě neznám. To se pomilujem při svíčkách a já se pak odstěhuju do Philadelphie abysme byli šťastný až do smrti? +koukne na něj zamračeně+ Ty chceš mě, a já chci tebe. Tak to nekomplikuj. +pokrčí rameny, a fakt si není jistá,co od ní vlastně čeká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 16:57

No, to nevadí, i bez rodomenu, to skoulíme. +usměje se na ni a pak na ni kouukne tak jako nešťastně+ Vici, já tvoje rodiče vůbec neznám a tvoje důvěra v dobro mejch rodičů mě vážně těší, ale vážně o tom pochybuju. Jo, jasně, vyžehlí to za mě a pak to použijou proti mě tak co z toho. +koukne na ni a je trochu naštvanej a poněkud zoufalej, tak vyleze ze sprchy, vezme si ručník a jde si sednout na postel+
+koukne na ni trochu se zamračí, pak se opře paží o rám dveří+ Jo, chci tebe, ale tebe, ne jenom tvou fasádu. A tomu by ani svíčky nepomohly. Pustíš mě? +zeptá se jí akouká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 17:14

+povzdychne si, smyje ze sebe všechnu šampónovou pěnu a zastaví vodu, nechá mu chvilku a zatím se utře, a vezme si čistý tričko a kalhotky+ Tvoji rodiče jsou zaprděný zkostnatělý konzervativci a v zadku maj vraženou násadu od hrábí tak hluboko že jim skoro vylejzá čelem. +uculí se trochu+ Tohleto je... spousta vzpomínek, který jsem nechala za sebou, a který nemám chuť znova probouzet. Ublížil mi, hodně, celý naší rodině, a to co z nás dneska je je z velký části jeho vina. +chytne ho za ruku+ Pro mě už je to cizí člověk. Proč ti na tom tolik záleží? +koukne na něj tázavě+ Ty myslíš, že bych tam měla jet?
A jak to můžeš vědět, hm? +koukne na něj, a opře se o ty dveře zády, aby je neotevřel+ Víš prd o tom jaká jsem. +zamračí se+ Ty se dáváš na potkání, celej? +zašklebí se+ To... +máchne rukou, jako že myslí to vevnitř+ to je moje, a nebudu to dávat někomu jenom proto, že to prostě chce. +stiskne pevně rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house