+chvilku se k němu tak tiskne a uklidňuje se jeho vůní a teplem, a pak se trochu odtáhne a zapálí si cigaretu+ Já tam nepojedu. Klidně si mysli, že jsem nejhorší člověk na světě, ale já tam nepojedu. +koukne na něj vzdorovitě, jako by napůl čekala, že jí vynadá+
no, tobě to docela jde. +pousměje se+ Jo? Ale pamatuješ si to, ne? Jakej to byl pocit. +pokrčí rameny+ Mohl bys... +koukne na něj tak zespoda+ Moh bys mě tak políbit? Jako kdybys líbal ji? Jenom tak. +kouká na něj tak napůl ve tmě+
+pustí ji teda a koukne na ni a taky si zapálí+ A proč ne?+ zeptá se jí jenom a snaží se ji pochopit a sakra na to koukat z její strany, tak se posadí v posteli a kouká na ni a poslouchá ji+
No jasně. +ušklíbne se vesele+ A dneska se tomu už jenom směju. +zazubí se na ni a pak na ni tak koukne a nakloní hlavu na stranu+ Jako jsem líbal ji? Hm... Ne. +zavrtí hlavou a koukne jí do očí+ Já tě políbím tak, jako bych líbal tebe, kdyby sme spolu chodili. +ušklíbne se trochu a pak ji chytne za bradu a jemně, něžně spojí jejich rty, pohne s nimi a jemným tlakem ty její rozevře a vklouzne mezi ně jazykem+