Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 03:05

+chvilku se k němu tak tiskne a uklidňuje se jeho vůní a teplem, a pak se trochu odtáhne a zapálí si cigaretu+ Já tam nepojedu. Klidně si mysli, že jsem nejhorší člověk na světě, ale já tam nepojedu. +koukne na něj vzdorovitě, jako by napůl čekala, že jí vynadá+
no, tobě to docela jde. +pousměje se+ Jo? Ale pamatuješ si to, ne? Jakej to byl pocit. +pokrčí rameny+ Mohl bys... +koukne na něj tak zespoda+ Moh bys mě tak políbit? Jako kdybys líbal ji? Jenom tak. +kouká na něj tak napůl ve tmě+

+pustí ji teda a koukne na ni a taky si zapálí+ A proč ne?+ zeptá se jí jenom a snaží se ji pochopit a sakra na to koukat z její strany, tak se posadí v posteli a kouká na ni a poslouchá ji+
No jasně. +ušklíbne se vesele+ A dneska se tomu už jenom směju. +zazubí se na ni a pak na ni tak koukne a nakloní hlavu na stranu+ Jako jsem líbal ji? Hm... Ne. +zavrtí hlavou a koukne jí do očí+ Já tě políbím tak, jako bych líbal tebe, kdyby sme spolu chodili. +ušklíbne se trochu a pak ji chytne za bradu a jemně, něžně spojí jejich rty, pohne s nimi a jemným tlakem ty její rozevře a vklouzne mezi ně jazykem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 03:15

Nechci ho vidět. Nemám mu co říct. +pokrčí rameny, podá si popelník a položí si ho na koleno+ Jestli mu chce Chris brečet u postele, tak to je jeho věc, ale já teda ne. +zavrtí rázně hlavou+
+přikývne a skloní hlavu, když řekne, že ne, ale než stihne něco říct nebo udělat, má jeho rty na svejch, jsou teplý a měkký a zkušený, tak se jim podvolí, pootevře pro něj rty a vyjde mu vstříc, a pomalu mu ten polibek oplácí, vychutnává si jeho rty a dlaní trochu visí na jeho rameni, ale o nic víc se nepokouší, a když se odtáhne, pousměje se pro sebe+ Děkuju. +přikývne a pohladí ho očima+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 03:19

Dobře. +pokývá hlavou a potáhne si+ Dobře. +koukne na ni a fakt mu to vrtá hlavou, ale pak si řekne, že ráno moudřejší večera a zatím to nechá tak+ Jak chceš kočko. +přikývne nakonec, usměje se na ni a típne cigáro+ J8 tu budu furt. +ujistí ji a svlíkne se do postele+
+usměje se na ni+ Bylo to dobrý? +zeptá se jí, jestli to jako splnilo její představy+ To bylo na dobrou noc. +usměje se, ale zase se tam opře a nevypadá to jako, že by chtěl kamkoli chodit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 03:27

Jo. +dodá ještě, a je fakt ráda, že na ni netlačí+ Já vím. Děkuju. +usměje se, obleče si pyžamo z jeho starýho trika, a zaleze si na svoji stranu, zhasne světlo a přitulí se k němu+ Miluju tě. +řekne mu úplně potichu, stulí se tam a přemejšlí+
Bylo to dobrý. +uculí se trochu+ Tak dobrou noc. +přikývne, lehne si vedle něj, aby ho nějak extra neomezovala v pohybu, ale pořád trochu cítí jeho teplo, a všechen ten alkohol ji za chvilku uspí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 12:36

Nemáš zač, kočko. Vůbec. +usměje se na ni a přitulí se k ní+ Já tě taky miluju. Moc. Děsně moc. +pošeptá jí a pak jí dá pusu na rameno a zavře oči, chvilku mu to trvá, ale nakonec usne, klidně a tvrdě, když ji má tak u sebe+
+zazubí se+ Představoval bych si větší ocenění svých kvalit, ale co se dá dělat. Dobrou. +mrkne na ni a lehne si tam vedle ní, zavře oči a pak, děně nenápadně, ji chytne za ruku a usme s ní tak, teda on nemůže usnout ještě pěkně dlouho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 14:58

Já myslím, že mám. +pousměje se, a za chvilku usne a když se náhodou probudí a je jí úzko, tak ho cítí vedle sebe, přitulí se k němu a je to dobrý. a spí u něj spokojeně až do rána. probudí se docela brzo, ale nic se jí nechce, tak si vezme knížku, a ještě si čte+
+usne u něj rychle, a kolem jeho ruky se trochu nějak omotá, aby cítila teplo. ráno se probudí a je jí trochu blbě, trochu ji bolí hlava a žaludek, ale není to tak děsný. pořád se ho drží za ruku, a přemejšlí co má dělat, kdyby se spolu vyspali, tak by se zdejchla, ale takhle úplně neví, chvilku ho pozoruje jak spí a pak teda úplně potichu a opatrně vyleze z postele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 15:07

+když ji tak ve spánku cítí, jak se k němu lísá, tak ji k sobě instinktivně přitulí a obličej si schová do jejích vlasů. Když ona je už vzhůru, tak se kolem ní omotá, trochu jak břečťan a trochu jí zavazí, ale vůbec ho to neruší ve spaní, vzbudí se až tak za hodinku a zamžourá na ni+ Ahoj, kočko. +vytře si ospalky z oka+ Co to čteš? +sísá jí do knížky+
+spí s ní klidně, sem tam se k ní ze spalí tulí, ale to jenom tak, že je tam to teplo, ráno už je jenom v takovým polospánku, tak ucítí, jak vylezzá z postele+ Kam zdrháš? +zeptá se a až pak otevře oči a křivě se uculí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 15:20

+akorát se uculí a trochu ho obejme, knížku si přesune na druhou stranu, a když se taky vzbudí, založí si stránku a odloží to+ Jmenuje se to Goldfinch. Je to o ukradeným obrazu. +usměje se, a nakloní se pro pusu+ Ahoj. Jak se máš? +uculí se na něj hezky+
+trochu se lekne, ale kouká na něj jakože nic, a je jí to takový hloupý, že se probudila u něj, pořádně se nepamatuje co mu včera všechno vykecala, jen má pocit, že toho bylo dost a normálně by to neudělala, tak si dá záležet, aby se tvářila chladně+ Pryč. +pokrčí rameny+ Já tohleto nedělám. tohle ranní švitoření. +zatváří se, a najde si nějaký oblečení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 15:24

Nějaká detektivka? +koukne na ni nahoru a pak vyleze k ní do sedu a dá jí ještě jednu+ Moment... +zamyslí se, pak ji ještě napotřetí pořádně políbí+ Mám se skvěle. A co ty? Jak ti je? +koukne na ni zkoumavě a poladí ji po ruce+
+koukne na ni vůbec, ale vůbec jí to nežere, jen se pořádně protáhne, až mu klouby zapraskaj+ No... to já taky ne. Já si dám po ránu kafe a cigáro. +koukne na ni a pak se posadí na posteli a taky si najde, to, co včera shodil, koukne na ni, zvedne koutek v úsměvu a oblíká se dál+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 15:35

spíš takový drama. O tom klukovi, co ho ukradl. +usměje se, a pusu mu dá ještě, a pořádnou+ Já se mám dobře. +vtiskne mu ještě jednu pusu, je jí jasný na co naráží, a nechce se do toho nechat nastrkat+ Já si dám sprchu. +koukne na něj s úsměvem, vyleze z postele a svlíkne si triko+
Tak hodně štěstí s infarktem před třicítkou. +zamumlá, a moc po něm nekouká, protože vždycky když se koukne, cítí ho ještě trochu na rtech. Obleče se a posadí se před zrcátko, vyndá si kosmetickou taštičku a začne si malovat obličej, a jenom úplně děsně nenápadně po něm skrz to zrcátko pokukuje a vůbec neví, co s ním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house