Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 13 led 2013 21:18

jakože mám trávu vždycky po ruce, jo +směje se+ tak to je velký plus! náhodou zuby zvládám i když jsem opilá +pokývá hlavou hrdě+ tak uka.. +veme si jointíka, zapálí ho, párkrát si trocha potáhne a uculuje se+ .... hele anděli.. kde bereš takový kvalitní zboží? to fasujete tam nahoře? +podá mu ho po chvíli zase zpátky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 13 led 2013 21:46

Jo, tak nějak. +zasměje se+ Ale to né. Nahoře o tom nemaj ani páru, ale jak jinak bys to chtěla tady přežít, že jo. No... kdysi jsem míval pár lamp vzadu ve skladu, ale nebylo to nic moc. Popravdě nemám na to morálku, tak mi ty kytky chcíply. Ale teď to beru od jednoho sympatickýho chlápka. Nesmím prozrazovat zdroje, chápeš. ěspiklenecky na ni zamrká+ Ale jestli byss chtěla, tak ti něco vezmu, až ho příště uvidím.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 14 led 2013 07:33

kdyby to totiž věděli, tak by chtěli taky donášku až do domu! +směje se+ no jestli budeš mít možnost, tak ještě přines! hele co tu mám já +vytáhne zboží z DROGerie - nějaký prášečky na náladu (grünnblitz atd)+ tohle je taky dobrý na zahánění depresí.. navíc některý chutnaj jak lentilky, což je príma
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 14 led 2013 11:46

Ty jo. +kouká na to jako u vytržení a jenom valí oči+ To se vám tady normálka válí pod pultem? +prohlíží si pilulky a pak pohledem z nich sklouzne na yohannku+ můžu si vzít? +zeptá se prosebně a dělá oči+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 14 led 2013 16:49

+podá mu jejich vizitku+
nám se to tu válí nejen pod pultem.. ale často úplně všude! toto je takový fakt slabý, to můžeš jíst po hrstech +ukáže mu pentilky+ tohle už je lepší.. a jsou po tom zelený voči, hele +zdlábne grünnblitz a zamrká.. a má jasně zelený oči+ a pak tyhle kousky ty jsou ještě silnější.. ty budou tak ideální pro tebe. jen si ber co hrdlo ráčí +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 14 led 2013 19:22

Hustý. +vezme si vizitku a přečte si ji+ Tam zajdu. +schová si ji do zadní kapsy jeansů+ Ty jo. +zírá jí do zelených očí+ To je lepší jak čočky. A co když se to namixuje? +vezme si ty zelený a ty poslední, co mu ukazovala a lupne to do sebe+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 14 led 2013 22:06

hustý co +pokývá hlavou+ tak tě to smete pod bar a sežere tě místní pes+ zašklebí se+ né nesmete..ale bude to hodně dobrý.. a navíc.. +zadívá se na něho+ tyyyvole! ty máš teď normálně jedno oko zelený a druhý modrý! no hele! +rychle prohledává kabelku, že z ní všechno radši vysype, až to tam padá na zem a vytáhne zrcátko+ dívej!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 14 led 2013 23:26

Vy máte psa? +vyculí se nadšeně+ Cože? +vezme si od ní zacátko a vejrá do něj+ No tak to je hustý. Tak to je ovšem hustý, dámy a pánové. Já vidím napůl zeleně a napůl modře. +směje se a podá zrcátko zpátky yohannce a pomůže jí sezbírat ty věci co vysypala+ A když si dáš jednu červenou a zelenou, tak je budeš mít červenozelený?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 15 led 2013 07:38

no jasněě hele tam se nám směje +a sněhulák si hoví pod jedním stolem, sleduje je upřeně a spíš čeká jestli dostane nějakou mňamku.. ale prášky on holt nepapá+ žere zlobivý děti +pokývá hlavou+
týjo! ty vidíš fakt i podle toho jo? Já chci vidět černobííííle +směje se+ ale ono to funguje asi jenom s tou zelenou právě.. v kombinaci.. +dumá nad tím hluboce+ jenomže teď si nemůžeš dát další dokud to nevyprchá! by se to smíchalo! +směje se tam+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 15 led 2013 17:29

Jé, nazdar, pséku. +jde si ho hned pomazlit, ale zachvilku je zase zpátky na baru+ No o to právě jde, co se stane, když se míchají. Chápeš. +snaží se jí vysvětlit a mává u toho rukama+ Když už víme, jak fungujou každá zvlášť.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince