Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 14:00

Ja jenom říkám že by momentálně bylo moudřejší tu cestu odložit pokud tam nemusis fakt urgentne. +pokrci rameny+ tak o rok nebo dva. +doda a snalů mapu a tak+ja za to nemůžu, to byla archedama patience. ?zamraci se, hodí si vak pres rameno a tak truchlivé na ni koukne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 14:25

Lamoro! +zavrčí a v očích jí zaplane oheň+ Kvůli tobě se mi zhroutil portál a kvůli tobě je teď největší studnice magické energie v tomhle světě v chaosu. Tak se netvař, že za nic nemůžeš a zkus aspoň něco z toho napravit! +odfrkne si a rázným krokem vyrazí ze dveří do přístavu, mračí se jak sedm čertů a kapitána lodi, co jede do Karthainu málem seřve, když si vyjednává kajutu
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 17:39

+zvedne ruce v obranným gestu, že hádat se teda nebude, když má takovouhle náladu, a jde s ní dolů do přístavu. občas se ohlídne, jestli je někdo nesleduje+ Jako kdyby nám ta ženská dala na výběr. +mumlá si pro sebe, a když dorazí k vodě, podstrčí kapitánovi malej váček jako bolestný, a aby jim dali kajuty vedle sebe, nalodí se na loď, a rozloží si u sebe po stole mapu+

http://4.bp.blogspot.com/-9oUZoR6w29w/U ... in-144.jpg
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 17:44

+sejde k sobě do kajuty, nechá si tam vak a vyndá z něj lahev vína, trochu se napije a kouká, jak Camorr mizí pomalu za obzorem, pak vyjde ven, stoupne si před kajutu Lockeho, pořád s vínem a nakonec i zaklepe, když už ji ta zlost přešla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 17:55

+Locke sebou flákne na postel a přemejšlí co bude dělat až dorazí do camorru, a jak se vyhne všem lidem co ho neuvidí moc rádi, a taky jak jí řekne, že tam nejspíš žádný mágy nenajdou+ Dále. +zavolá, když se ozve zaklepání, a když uvidí, že to je ona, spustí nohy z postele a uhladí si vlasy+ Ahoj. +koukne na ni ostražitě, jestli to neschytá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 18:01

Ahoj. +vejde dovnitř a postaví na stůl lahev, vedle mapy a koukne na ni+ Karthain... Máš mapu to je fajn. +přikývne+ Tady žijou mágové? +ukáže na ten ostrov+ Kde žije ta, co si tě najala? Jak ses k ní dostával? +zeptá se ho a studuje mapu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 18:06

Jo, mělas nějakou v knihovně. +pousměje se+ Na tom velkým ostrově. +přikývne+ My jsme bydleli na Plaza Gandolo. +ukáže jí+ Nejspíš taky tam. Já jsem se k ní nedostával, ona si našla mě. +zašklebí se, když si na to vzpomene+ V jednu chvíli si sama, a lusknutím prstů ti dejchá za krk. +otřepe se trochu+ Ale myslím, že na tu se asi nedozvoníme. Ne že bych to chtěl zkoušet. +zamračí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 18:11

Ale vždyť víš, že to taky umím. +prohodí a koukne na něj+ Já ji najdu. +řekne nekompromisně+ Musím ji najít. +napije se vína a pak mu podá lahev+ Dáš si taky? +zeptá se ho+ Nemusíš k ní chodit se mnou. Byla bych radši, kdybych tam šla sama.... Jen mi řekni, na co si vzpomínáš. Prosím. +požádá ho a opře se zadkem o stůl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 18:27

Jo, já vím. +přikývne+ Ale u tebe to není tak děsivý. +pokrčí rameny+ A proč ji chceš tak moc hledat? s tím portálem by ti určitě pomohl i nějakej jinej najemág. +koukne na ni tak nešťastně, a taky si nalije trochu vína+ Fakt bych se s nima znova už radši nezaplejtal. +koukne na ni fakt prosebně+ Já nevim, vždycky se objevila, když něco potřebovala, nebo s něčím nesouhlasila, a zase se vypařila do vzduchu. Asi bydlela na tom ostrově, ale myslím, že už bude pryč. +zamumlá+ Chtěla odjet už tenkrát, a od tý doby uplynula spousta času.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 18:30

Tak se s ní nezaplítej. +pokrčí rameny a koukne na něj+ Protože se jí chci zeptat na ten obraz. +překne prostě a přejde k okýnku a kouká ven na moře+ A co ještě víš? To je všechno? +spojí si ruce za zády a kouká ven+ S kým jiným jste tam přišli do styku, tedy kromě... ehm... kromě Sabety.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí