Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Theron » 17 srp 2014 23:52

Slyšel jsem, že ti co se na ostrov vypravili, už se nikdy nevrátili. +přistoupí ještě o trochu blíž+ knihy jsou v pořádku? +zeptá se, ale na knihy nekouká, dívá se na ni, a je tak blízko, že je to skoro nepříjemný+ Už máš, co jsi chtěla? +zvedne obočí+ Tak můžeme přejít k tomu co chci já. +pousměje se a chytne ji za boky, přitáhne k sobě, a na krku má jeho horkej dech+
+Locke se přehrabuje v nějakejch papírech, když ho najednou přepadne takovej podivnej pocit, jakoby ho něco ledovýho chytlo za srdce, vzadu na krku se mu zvednou chloupky. nemá páru, co se děje, ale zničehonic má děsně silnej pocit, že musí pryč. vstane od stolu, ani si nevezme šátek na krk, a vyrazí do ulic+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 00:00

ěkoukne na něj+ Já nejsem leckdo. +pokrčí rameny+ Já věřím ve vaši profesionalitu ohledně těch knih. +koukne na něj a trochu se zamračí+ Kolik? +stačí se ještě zeptat, než se k ní natolik přiblíží, že to musí považovat za zjevnou neprofesionalitu+ Nech mě! +zavrčí na něj, zamračí se a odstrkuje ho od sebe, pokouší se ho nějak kopnout, ale v sukni to moc nejde, tak se skloní a kousne ho do kůže na krku a pořádně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 18 srp 2014 00:08

+sevře jí zápěstí, a druhou rukou jí omotá kolem pasu a přitiskne ji blíž k sobě, aby se nemohla moc hýbat, a když ho kousne, hlasitě zasténá+ Divoká. +uculí se+ To se mi líbí. +zavrčí jí do kůže a zmocní se jejích rtů, tvrdě, a přitiskne ji tělem ke stěně, stehno jí vtiskne mezi nohy, a otírá se o ni+
+Locke se prodírá davem, a má pocit, že mu někde něco fakt děsnýho utíká. posledních pár desítek metrů už běží, funí jak sentinel, a klepáním se neobtěžuje, vtrhne dovnitř a v chodbě se bezradně rozhlídne+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 00:11

Nech mě! +zakřičí poněkud zoufale+ Nech mě! +brání se mu, jak jenom může, tak na stěně mo prostoru k manévrování nemá, což je zrovna pěkně na prd. Ale rozhodně to nevzdává a pokusí se ho čelem praštit do kořene nosu, jen jí vlasy lítají+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 18 srp 2014 00:19

+Locke uslyší nějaký zvuky z pokoje nahoře tak tam vyrazí, div se nepřizabije na schodech, vtrhne tam, a když to uvidí, napůl se mu zastaví srdce, rozběhne se k nim a s rozběhem mu skočí na záda. nějak se ho pokouší z ní sundat, ale celkem mu u toho chybí Jean, instinktivně vyloví stiletto z rukávu, a ani se nad tím nezamyslí a bodne mu ho do zad+
+Theron se jenom uculuje a trochu ji tam drtí ke zdi, líbá ji na krku a ve výstřihu, a jednou rukou si rozepíná kalhoty a jí vyhrne sukni, a už by se dobýval dovnitř, když mu najednou něco přistane na zádech. napůl otočí hlavu, a pokusí se ho setřást, ale pak ucítí prudkou bolest pod lopatkou, zalapá po dechu a povolí stisk+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 00:23

+neví, co se děje, všude je buďto on, nebo vlasy, nebo co, ale jakmile povolí stisk, tak se z pod něj vymaní, nečeká na nic, chytne mramorovou sošku a praští ho s ní zezadu do hlavy, málem při tom trefí Lockeho, ale nakonec to schytá Theron, ten se hned skácí na zem, Wenai pustí sošku a prudce, bez varování obejme Lockeho, pevně a prudce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 00:30

+Locke se jen tak tak skloní aby to neschytal do hlavy, a když k němu skočí, pevně jí omotá ruce kolem těla, přitulí ji k sobě, a jen ji drží, vtiskne jí nos do vlasů a jenom je vdechuje, a chvilku nemyslí vůbec na nic, jen že ji má u sebe, a jak je to správný+ Je živej? +pošeptá jí pak úplně potichu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 00:33

Já nevim. +zašeptá mu do vlasů+ Koukni se. +pomalu ho pustí a stojí nad Theronem, kouká na něj dolů a snaží se na něm zachytit i ten nejmenší záchvěv dechu nebo života. Omotá si paže dlaněmi a je trochu bledá a kouká jenom na Therona+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 00:38

Já? +vykulí oči+ No jasně. +přikývne teda, pomaličku ho obejde, jak napůl čeká že po něm skočí, opatrně se skloní a sáhne mu na krk, nahmatá to místo, kde je tepna, zadrží dech a napjatě čeká, jestli ucítí pod prsty aspoň slabej tep+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 00:42

+kouká na něj, jak na něj sahá a pak se poněkud vyděšeně zatváří a přikryje si ústa dlaněmi+ My sme ho zabili! +vykníkne vyděšeně a oči má poněkud vykulený+ Zabili... +vydechne a koukne na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí