Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:04

Jsou to ty nejlepší chvíle. +zazubí se na něj a je to na něm i vidět+ Sedmadvacet. +řekne jenom+ Hele, já jsem s těma vztahama taky nebyl nijak proslulej, než jsem ji potkal. +řekne mu, ať jako nehází flintu do žita+ Jo, tu si skoro někdy závidím sám. +zazubí se na něj aniž by to nějak specifikoval+ Hele, já už to beru tak, že jsem do toho zatáhlej. +řekne vážně+ Protože co jsem vždycky chtěl byl brácha, se kterým bych mohl dělat blbiny.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 18 srp 2014 00:12

Mně třiadvacet. +přikývne, že to tak nějak odhadoval+ Já nemám problém se seznámit. +pokrčí rameny+ spíš ty věci potom. +uculí se+ Jo? +koukne po něm a trochu se usměje+ No, mně taky nikdy nebavilo bejt jedináček. +zazubí se+ Ale aby bylo jasno, já po tobě nic nechci. můžem občas zajít na pivo nebo něco, ale nečekám že budem nejlepší kámoši, nebo dohánět ztracenej čas. +zavrtí hlavou, a přemejšlí, jak mu říct, že od něj nebude chtít peníze+
Jess

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:17

No to máš na ženský ještě spoustu času, brácho. +zazubí se na něj a jak ho tak poslouchá, tak mu trochu, trošičku zatrne úsměv+ Ne? No... ehm... tak ne. +pokrčí rameny a koukne na obrazovku+ Začneme? +zvedne obočí a pouští to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 18 srp 2014 00:22

Jasně. +přikývne, a projde vybíráním postavy a tak+ Chci říct, že mi nic nedlužíš, ty teda ne. A nechci tvoje peníze. +zamumlá s očima upřenýma na obrazovku, a zmáčkne play, aby to odstartoval, a už nic neříká, jen se po hlavě vrhne do hry+
Jess

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:28

Já vím. +přikývne krátce a pak se pustí do hry a nijak ho nešetří teda, prostě hraje jak se to má a jak to nejlíp umí, protože, pochopitelně, chce vyhrát, chvílema se mračí a chvílema se zase raduje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 18 srp 2014 00:33

Nejsem tu pro tvůj titul nebo rezavej meč, a pojišťovací firmu. +dodá ještě, a pak přikývne, že je dobře že to ví, zabere se do hry, a snaží se ho naprosto nemilosrdně porazit, a nadává a směje se, a popichuje ho, a dost jim to spolu jde+
Jess

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:35

Já vím, že ne. + broukne jenom+ Jseš tu, abys věděl, jak to je. +odtuší svou doměnku a pak se směje s ním, a vůbec si tu hru užívá, protože Jess to rozhodně umí a dává mu pořádně zabrat, což je naprosto super+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 00:40

+k večeru se vrátí domů, nakoukne do herny, ale když vidí, jak jsou zabraný do hry a nevnímají, tak je neruší a jde k sobě, dlouho jenom stojí pod sprchou a umyje se, a pak si vleze do postele, přikryje se úplně celá peřinou a za chvilku usne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 00:45

+ti dva si jí tam pravděpodobně ani nevšimnou, protože teďka mají děsně moc důležitej úkol v pašování beden whisky do přístavu a nemůžou se soustředit na něco tak podružnýho, jako jsou dveře, kolem nich je už kupička prázdnejch plechovek a obalů od jídla a talířů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 00:49

+je ráda že si rozuměj a neruší je, roztáhne se na posteli, a chvíli se jí nedaři spát, zalomí to až pozdě, a není jí moc dobře, spíš se tak převaluje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house