Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 20:19

Takova ne. +souhlasí+ Ale.možná bude lepší. +zazubi se na něj povzbudivé+ Ne Vici to vadit nebude. +zavrti hlavou+ Však já tam balit holky nebudu. +zasmeje se+ A neříkej ji stará tvoje baba je stará. +řekne mu jakože vážně ale koutky mu fakt cukaji+ Tak co dáme? +Kouká mu přes rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 20:28

Jo, možná jo. +pousměje se nepřesvědčeně+ A to tam budeš sedět sám nad pivem? +uculí se+ nerad bych ti bořil manželství, chápeš. +pokrčí rameny+ S tvojí mladou. +změní to teda a uculuje se+ No, co třeba mafii? to je klasa. +podá mu krabičku+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 20:33

Klidně mužů vzít ještě pár dalších nezadanejch nebo zadanejch kamosu aby mi dělali společnost až tam všechny ty ženský okouzlis svým neodolatelnym šarmem. +zasmeje se zvesela a lehce ho praští pěstí do ramene+ Jasné mafie je super. +souhlasí a strčí ji do systému a podá mu jednu kontrolku+ Pripravenej na prohru?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 20:42

No, já vás tu nechci obtěžovat moc dlouho, určitě máte jiný plány. +pokrčí rameny+ Ale zaskočit si někam můžem. +uculí se+ A co ty teda děláš, když potkáš nějakou co se ti líbí? +koukne na něj zvědavě, uvelebí se do křesla a osahá si konzoli+ No jen si to maluj, ale pak nebreč, až tě rozdrtím. +zazubí se+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 20:48

No nic. +pokrčil rameny+ Kouknu na ní a pak ji zas nechám jít. No jo my pojedeme k naším. +prikyvne+ Tam se té teda moc netesim. +přizná se+ A jak dlouho tu ještě chceš být? +zeptá se ho ještě než spustí tu hru a koukne na něj jako že tam klidně může bejt jak dlouho chce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 20:59

Mně by to přišlo jako děsná škoda. když můžeš ochutnat všecky možný holky. +pousměje se, a pokrčí rameny+ No jo. Kvůli mě ale teda nemusíš. +koukne na něj+ Neboj, moc dlouho vás otravovat nebudu. +usměje se+ Já se tu chtěl jen porozhlídnout, a tak. Zjistit, co je to za člověka.
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 21:10

No tak to nemusíš hledat tu jednu, ne? +zasměje se vesele a zazubí se, že tím líp+ Prostě jenom ochutnávej. Udělej průvodce po chuti holek. +mrkne na něj spiklenecky+ Nejedu tam jenom kvůli tobě. Ale i kvůli mímu manželství. Naši by měli poznat Vici, jinak přijedou sem a bude to horší. +oklepe se+ A? Jak se ti zatím zamlouvá?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 21:20

No, já myslel, že to přijde po cestě. +uculí se+ Ochutnáváš, a tu která ti chutná nejvíc si necháš. +pokrčí rameny+ Nějakou s kterou si máš i o čem povídat, když se z ní odvalíš. +zašklebí se taky trochu+ Jak jsi ji našel ty? +zajímá se, a prochází zatím menu+ No, čím víc o něm slyším, tím míň se mi chce ho potkat. +ušklíbne se+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 23:42

No čéče, už je to doba. +poškrábe se ve vlasech+ My sme se poznali, když jsem byl bruslit. To bylo někdy začátkem prosince, dva roky zpátky. A pak sme se opili. +zazubí se na něj+ A prostě to došlo, kam to došlo. +pokrčí rameny+ Moc jsem si to nerozmýšlel, ale cejtil jsem to strašně moc. +pousměje se trochu, jak si na to vzpomene+ Nemusíš ho vidět. +pokrčí rameny+ Jestli chceš, tak mu řeknu, aby ti napsal líbrsbríf.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 23:55

Tyjo. To je dlouho. +přikývne+ rozhodně dýl než kterejkoliv můj vztah. +pousměje se+ Kolik ti vůbec je? +koukne na něj+ No, tohle ti závidím. +přikývne a trochu se usměje+ A taky tuhle hustou hernu. +zasměje se+ Jo, Milý synu, už to vidím. +zašklebí se vesele+ Ale je mi to trochu blbý, tě do toho takhle zatahovat. +pokrčí rameny+
Jess

PředchozíDalší

Zpět na Winter house