Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 18:20

To zní vyloženě roztomile. +zašklebí se, ale pak se musí uculit+ No nevypadá to, že bys nějak strádal. +rozhlídne se po tý velký kuchyni+ Vsadím se že tě dali na nějakou děsně snobskou prestižní školu a pak zaměstnání s kufříčkem. +uchechtne se+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 18:41

No, na tu školu mě ještě dali. +zasměje se rošťácky+ Ale vydržel jsem tam tak dva roky a pak mě vyhodili. Pak ještě ze dvou dalších, a to naštěstí stačilo. +pousměje se+ Ne já si vůbec nestřežuju. +pousměje se+ Ale bez Vici bych tady nebyl. +řekne, aby to bylo jasný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 19:14

ty jseš jakože černá ovce? +koukne na něj pobaveně+ tak o tenhle status teďka asi přijdeš. +uculí se trochu, a tak překvapeně na něj koukne+ to jako... +zvedne obočí a naznačí prstem pod krkem šmik, protože jak to tak říká, zní to jako by se sebevraždil, než se potkali+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 19:17

Já bych řekl spíš ílá vrána. +ušklíbne se vesele+ Ne to ne. +zasměje se+ I když jednou mi fakt pomohla z průseru. +vzpomene si+ Jenom... je to ona a ona je boží. Hele umíš hrát playstation? +koukne na něj tázavě+ Nebo kulčník. +nadhodí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 19:24

No já ti nevím. +zavrtí hlavou pochybovačně+ není to moc brzo, uvázat se k jedný ženský? +uculí se trochu+ No jasně. +přikývne+ Kulec mi jde, na xbox jsme doma měli jen pár starejch her, co mi přenechal kámoš když mu rodiče koupili lepší model. starej Counter Strike a tak. +přikývne, že to je přece jasný+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 19:26

Možná jo. +pokrčí rameny+ Ale to ukáže jenom čas. +zvedne koutek+ A já jsem v tom až po uši, co sme spolu začli chodit. Tak jo. +přikývne+ A chceš dát kulec nebo hry na konzoli? +zeptá se ho+ Nebo se můžeme jenom tak kooukat na telku. +koukne na něj tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 19:33

Ale vy ste okroužkovaný, ne? +koukne na něj+ Jak chceš. +pokrčí rameny, a odstrčí prázdnej talíř+ záleží na tom, jaký máš hry. +pousměje se+ Máš tu i stůl? +zvedne tázavě obočí, a automaticky vstane, aby umyl nádobí, jelikož je vychovanej+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 19:36

Jo sme okroužkovaný. +zasměje se+ A dobrý holuby se vždycky vracejí. +uculí se trochu+ Ty nikoho nemáš? +koukne na něj tázavě+ Jasně, že mám i stůl, když jsem nechutně bohatej, tak bejt aspoň správně nechutně bohatej. To nech. +mávne nad tím talířem a vezme ho do herny, kde je prostě všechno+
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 02:46

To víš, že přijdu. +usměje se na něj, vezme si svetr, a zajde do baráku. trvá to asi hodinku, než se vrátí, a najde si ho v ložnici, tváří se tak nějak neutrálně a nic neříká, jen si lehne k němu, a obejme ho kolem pasu+
Spousta věcí je prostě jenom fasáda. +pokrčí rameny+ Já myslím, že o tom taky víš svý, ne? +koukne na něj po očku+ A máš ji ještě rád? +zvedne k němu oči a dá si předposlední lok z lahve+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 02:55

+sedne si na postel a kouká na ni, když ona nic neříká, tak on taky ne, jen ji obejme a hladí ji po pasu a tiskne si ji trochu k sobě a rty jí brouzdá ve vlasech+
Jo, no. +přikývne+ To je fakt. Snažím se toho zbavit. Jasně, že vím. +pousměje se+ To neví jenom lidi, co si to ještě nepřiznali. +odtuší+ Nemám. +zavrtí hlavou+ Je to už jenom vzpomínka na něco hezkýho a jsme kamarádi. +usměje se na ni jestli to chápe+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house