Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 14:11

Můžeš na mě koukat kdy chces, když nejsem zrovna celá rozcuchana a kocovinova. +zahubí se+ jsou to celý věky. +usměje se a jen hi hladí a opírá se o něj+ a stejně jsem z tebe furt celá hotová. +uculi se a trochu se k nemu tuli kdz už je jesse slset na schodech+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 14:16

Ale i tehdy na tebe stejně budu koukat. Pokud teda sám nebudu celej kocovinovej. +zasměje se vesele+ No ještě aby ne, z kluka mího formátu. +blýskne zubama v úsměvu a ještě si rychle ukradne pěknej polibek, než jim tam do toho pěknýho okamžiku vleze Jess+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 15:22

To jo, druhej takovej kluk není. +usměje se na něj ještě a peekne ho polibi a pak ho pusti, a s úsměvem jesse pozdraví, když tam dojde. Vezme si svůj toust do ruky, a jde se nahoru oblict do města. Jess něco zamumla a rovnou jde po kafi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 15:38

No to bych teda řekl. +zasměje se vtiskne jí pusu a pustí ji+ Brý ráno. +culí se na Jesse+ Máš tu i snídani, až se nakopneš. +jen si vezme svůj hrnek s kafem a čeká, až se Jess probere, aby ho náhodou ještě před prvním kafem nechtěl zabít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 16:26

+oblece si nějaký pěkný šaty a trochu se namaluje, a ještě mu přijde dát pusu na rozloučení než zmizi+
+jess chvilku vyvorane civi a pak si přitáhne talir a dost mu chutná+ řekni mi něco... No, o něm. +klikne po byronovi tak neutrálně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 16:31

+usměje se na ni a dá jí pusu než odejde+ To je boží kočka, kámo. +zazubí se na něj a vyndá si z lednice slaninu a jí ji jenom tak+ O otci...? +zamračí se trochu a vybírá, co by mu tak řek+ Je to pojišťovák má obří firmu. A hraje golf. +řekne naprosto znechuceně, jako by to o něm říkalo všechno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 17:39

+Jess pokrčí rameny, jako že asi jo, že on moc nekoukal+ No jo. +přikývne, a pokukuje po něm přes tousty, pak se natáhne pro kečup, a pokecá si to excesivním množstvím+ Pojišťovák. +protáhne obličej, jako by to bylo horší než myslel+ A fakticky má to... no, titul? +koukne na něj+ Mám vůbec... teda, máme nějaký prarodiče? +zvedne obočí+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 17:54

Jo, přesně. +zašklebí se taky na toho pojišťováka+ Jo, má titul. +přikývne+ A taky má velkej rezavej meč nad krbem, co jednou zdědím. A obrovskej barák ve Skotsku, furt tam prší. +povzdechne si+ Je to vévoda. A já, já budu taky vévoda. +vypadá, že by radši snědl živýho úhoře, než aby byl vévoda+ No rodiče mího... našeho. +pousměje se+ Otce bydlí ve švýcarsku. V Sionu. Děda je taková mírnější verze otce. Ale asi to bude tím, že je starej. +zasměje se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 17 srp 2014 17:59

Hm. +přikyvuje, a žvejká u toho+ A jakej je? Jako člověk? +koukne na něj, a jak to tak poslouchá, je mu z toho hořko, ne že by teda chtěl bejt vévoda, ale někde v koutku duše by to moc rád měl, aby nad tím mohl okázale ohrnout nos a nacpat to otci do krku+ Fakt? +pousměje se+ Já měl akorát babičku, ale už umřela. A ty seš taky pojišťovák? +koukne na něj+
Jess

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 18:04

Dost odměřenej, ale na druhou stranu vždycky ti řekne co si myslí, zvlášť, když si o tobě nemyslí nic valnýho. +ušklíbne se+ Já pojišťovák. +obočí mu vylítne až do vlasů+ No jistě! Co bys chtěl pojistit, teďka zrovna máme akci na pojištění domácího mazlíčka, obzvláště pak suchozemských želv. +zamrká na něj spiklenecky, ale pak se rozesměje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house