Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 20:24

+vzbudí se o pár hodin pozdějc, zamžourá do slunce, a usměje se na něj vedle sebe, vtiskne mu jenom letmou pusu do vlasů, aby se nevzbudil, vyleze z postele, a jde se osprchovat, když to včera nestihla. vetře si do vlasů nějakej olej, aby to nějak vypadalo, a vůbec se drhne od hlavy až k patě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 21:45

+dá jí pusu na dobrý ráno a pak se slastně protáhne, sleduje ji, jak se jde umít, chvilku se ještě vyvaluje na posteli a pak jde taky do koupelny a vyčistí si zuby a pak se začne holit, jen tak po ní pokukuje a usmívá se jak je tam nahatá a jenom v ručníkách a tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 22:02

+namaže se nějakým voňavým krémem, jelikož má záchvat sebepečování, vezme si župan, aby nepohoršila návštěvu, a vyčistí si zuby vedle něj a pak si sedne na vanu, a pozoruje ho zatímco si rozčesává vlasy a nadává u toho jak špaček, pač jsou samej smotek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 22:06

+usměje se na ni a spíš se soustředí na kolení, aby se nepořezal a pak si opláchne tvář a naplácá na sebe nějakou boží kolínskou a děsně drsňácky na ni mrkne přes zrcadlo a pošle jí polibek+ Počkej. +usměje se, otočí se a vezme do ruky hřeben a začne jí jemně rozčesávat vlasy, aby ji to nebolelo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 22:12

Děkuju. +usměje se na něj, a poslušně drží, i když to občas zatahá, vdechuje vůni jeho kolínský co zavoněla koupelnou, a pokukuje po něm do zrcadla+ Víš co si mi včera slíbil? +uculuje se trochu, a moc vážně to nebere+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 22:18

Promiň. +pokaždý se jí omluví+ Hm? +koukne na ni a trochu se usměje+ Copak jsem ti slíbil? Co jsi ze mě vytáhla? Mám ti předvést módní přehlídku v podvazkách a nějakém sexy spodním prádle a podpatky navíc? +uculí se+ Nebo tě budu celej den obsluhovat? +směje se vesele a oči mu jenom svítí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 22:27

+i tak je jí to děsně příjemný, jak se jí probírá ve vlasech, a div u toho nepřede+ No jo, to taky. +zazubí se vesele+ A taky že mi uděláš mimino. +uculí se, a kouká na něj do zrcadla, aby ho chytala kdyby sebou švihnul+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 22:30

+uculí se+ Tak mimino... +jen se děsně culí a kouká jí do vlasů a nakonec na ni mrkne do zrcadla+ Měl jsem nějaké tušení. +prozradí jí+ Nekecáš mi? +koukne na ni tázavě a pak si k ní sedne na vanu a tak zkoumavě se na ni zadívá+ A myslíš, e už na to vážně máme? Doopravdy opravdicky?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 22:34

No, trošku kecám. +uculí se, a prohrábne si rozčesaný vlasy+ úplně jsi mi to neslíbil. +připustí, a otočí se k němu, sedne si do tureckýho sedu+ Já nevim. +pokrčí rameny, a chytne ho za ruku+ Jak se to pozná? +koukne na něj, a fakt neví+ taky to není něco, co se povede do zítřka. +poznamená+ víš že jsem měla nějaký potíže, taky nám to nemusí vůbec jít. +sklopí oči k jeho rukám+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 22:40

Aha. +usměje se a chytne ji za ruku+ No hádám, že tak, že o tom mluvíme a ani jeden z nás nezvrací nebo nezdrhá. +usměje se povzbudivě+ Jo, chvíli to trvá, než ty to dítě vyrobíš, ale když už člověk začne, tak by si měl bejt jistej. +odtuší+ Ale nám to určitě půjde. +řekne jistě+ To je tím, že jsme skvělý.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house