Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 17:01

+občas nějaký ty dopisy vezme a připíchne je ve městě na veřejný místo, ať se pobaví i jiný. No, pár si jich taky nechá, nastrká je do několika knížek a občas si je nenápadně čte+ No, já mám žaludek na spoustu věcí. +usměje se na něj, i když teďka to s tím jejím žaludkem není úplně tak slavný+ Nechci vás zdržovat od práce, Therone. +koukne na něj a trochu se usměje+ Přijdete mi jako zaměstnaný muž.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 17:09

+no to on se nedoví, když nikam nechodí, a vytrvale v tom pokračuje a Jean to tam každej večer nosí, aby si pokecal se služkou+
čas strávený s krásnou ženou nepovažuju za zdržení. +pousměje se na ni+ I zaměstnaní muži mají občas volný večer nebo dva. +pokrčí rameny+ Pokud samozřejmě nechcete abych šel. +koukne na ni tázavě, ale vypadá, že by nerad+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 17:17

+Jean ať si chodí kam chce, to mu zakázat nemůže, že jo a ona ho stejně nevidí+
Vážně? +uculí se, tak to jsem ráda, že ten večer nebo dva vyšel zrovna na dnešní den. +usměje se na něj+ Ne, ne. +zavrtí hlavou+ Nechci víte... je na vás něco, co mi bráí z vás spustit zrak, ale stejně pořád nemůžu zjistit, co to je. +kouká na něj tak jako zkoumavě až pod povrch+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 17:28

Vážně? +uculí se trochu+ No, pro mě za mě se klidně dívejte dál. +usměje se poněkud samolibě, a dívá se pro změnu na ni, na křivky tušený pod látkou, a oči mu trochu svítí+ Vím, jak to myslíte. +připustí+ Potkal jsem spoustu žen, ale žádnou jako vy. +pousměje se, a prsty si zlehka hraje se svým pohárem+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 17:33

+přikývne, jako že souhlasí+ Možná na to do konce dnešího večera přijdu. +pousměje se trochu a pořád na něj tak kouká+ Vážně? +s úsměvem zvedne jedno obočí+ A tohle jste jim taky říkal? Těm mnoha ženám? Neříkám, že se mi to nelíbí poslouchat...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 17:45

Jen si řekněte, když budete chtít lepší úhel. +uculí se+ Některým. +přikývne s tím svým úsměvem+ Zřídka to i myslím vážně. +připustí+ Funguje to snad? +zvedne vesele obočí, a vstane, aby jí dolil+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 17:50

+zvedne k němu oči, když se k ní tak sklání, jak jí dolívá a pousměje se+ Já mám perfektní úhel, děkuji. +kouká na něj s úsměvem+ Jistě, že to funguje. +vezme si víno a napije se+ Jsem dost marnivá na to, aby to fungovalo. +odtuší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 17:59

Já taky. +pousměje se, dolije jí až po okraj a pak se skloní ještě níž, dá jí chviličku, kdyby chtěla ucuknout, a jestli neucukne, tak se skloní až k jejímu obličeji a poněkud nekompromisně ji políbí+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 18:04

+kouká na něj, trochu s úsměvem a trochu bez dechu a trochu mu nastaví ústa, poddá se mu a oplácí mu polibky, oči má zavřený a snaží se vypudit z mysli Lamoru, co se jí tam pořád a pořád dokola vnucuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 18:24

+když se nebrání a vypadá, že se jí to líbí, polibek prohloubí a chytne ji za ramena, postaví ji k sobě a líbá ji tak, jednou rukou jí vklouzne do vlasů a druhou ji dlouze pohladí po pasu a přitáhne ji k sobě blíž+
Theron

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí