Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 00:43

+zarazí se, když ho služka uvede+ Jestli jdu nevhod, můžu přijít zítra. +usměje se omluvně, a odloží si plášť+ Nechci vás rušit v tvůrčím zápalu. +uculí se trochu, přejde pokoj, aby viděl na plátno, a udělá uznalej obličej+ dobrá práce. +poznamená, a přiblíží obličej k obrazu+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 00:47

Nic se neděje. +zavrtí hlavou+ Zrovna jsem si chtěla udělat přestávku. +dá štětce do terpentýnu+ Udělejte si pohodlí, zatím se dojdu převléknout. Sluška vám donese, co budete chtít. +usměje se na něj a jde se nahoru převlíct do nějakejch šatů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 00:53

Počkám. +přikývne, a nepokrytě za ní kouká, když odchází. chvilku se dívá po pokoji, na knihy a věci na policích, odhaduje ji, a pak se posadí do křesla a řekne si služce o trochu červenýho vína a něco malýho k jídlu, zatímco čeká+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 00:55

+přijde zase dolů, sedne si k němu a taky si nechá nalít víno a služka donese ještě nějaký koláčky+ Nuže? +usměje se na něj, přivoní k vínu a napije se+ Co mi můžete nabídnout? +zeptá se ho a koukne na něj přes okraj skleničky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 01:01

+vyloží jí na stůl pár knih, jednu starší než druhou, různě tlustý a zkrabacelý, který dokázal koupit rovnou, a pár zápisků o jiných knihách+ Tyhle můžu sehnat, pokud budete mít zájem. +ukáže jí v textu+ Ale nebude to tak snadné, ani tak levné. +pousměje se, jako že to se rozumí samo sebou+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 01:05

+položí skleničku a vezme do ruky první knížku a prohlíží si ji+ Skvěle. +přikývne+ To bude potřeba. +položí knihu a vezme si od něj seznam a pročte si ho+ Tuhle, tuhle taky. Tuhle určitě. Tyhle dvě nepotřebuju. +ukazuje mu co a jak a pak mu vrátí ten papír+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 01:10

+pozoruje ji, jestli je s tím spokojená, a když to vypadá že je, usměje se+ Na co vám to všechno vlastně bude? +zeptá se zvědavě, a označí si na papíře co si přeje+ Pomůže mi to v tom kam směřovat svoje pátrání. +dodá, aby vypadal profesionálněji+ Camorr není dostatečné odbytiště padělaných obrazů. +pozvedne obočí a trochu se uculí+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 01:21

Vy nevíte? +koukne na něj a opře se v křesle+ Chci postavit portál. Vlastně, chci opravit starý portál, který spadl a uvěznil mě tady. Chci domů. +řekne prostě a napije se vína+ Kdy budu moct očekávat ty knihy? +koukne na něj tázavě, jako by mu zrovna neřekla, že je z jinýho světa+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 16 srp 2014 01:25

uznávám, že příliš mnoho možností mě nenapadá. +usměje se, a pak pomalu přikývne, i když očima pořád pátrá v jejím obličeji, možná po něčem nepřirozeným, možná se mu jen líbí na ni dívat+ to záleží na tom, jak mě motivujete. +pousměje se jedním koutkem+ A kolik mi poskytnete, abych mohl motivovat svoje přátele. +dodá+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 srp 2014 01:31

+trochu si povzdechne, zadívá se na něj a pousměje se+ Peníze nejsou žádný problém. Proč prostě neřeknete, kolik chcete abysme se bavili konkrétně? +zvedne tázavě jedno obočí a věcně se na něj dívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí