Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2014 22:18

No to ho tam nesmíme dávat otevřený. +zazubí se na ně+ A není to kýč, dělat to na pláži pod hvězdama? +uculuje se, ale spíš si z něj dělá srandu, dojí poslední hranolku a odstrčí talíř+ Né, já si dávám jen s tebou. +zasměje se, stiskne mu ruku a pak odnese talíře do dřezu+ Tak já nakrmím prcka a vezmem si věci a seběhnem tam? +usměje se na něj, a dá ohřívat mlíko pro tygře+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2014 23:23

Ať si je to pro mě za mě kýč, hlavně, že je to hezký. +zasměje se a nakoukne do lednice, kdyby náhodou+ Tak jo. +zazubí se na ni, chytne ji za pas a vlepí jí pořádnou pusu+ Já zatím zabalím všechno potřebný. Deky, spacáky, jídlo a spoustu piv. +plánuje si to, ještě jí dá pusu a zmizí se oblíct a balit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2014 00:23

S tebou je to vždycky hezký. +usměje se a dá mu pusu+ Tak jo. +souhlasí, odlapí tygře, co zrovna někde požírá čalounění na gauči, pořádně ho pomuchlá a dá mu vypít celou flašku mlíka, něco mu u toho vykládá, dokud to nezalomí, a pak se taky dojde oblíct, vezme si džínový kraťasy a tílko, a pořádnej tlustej svetr, tak velikej že jí padá z jednoho ramene+ Máš všechno? +nakoukne za ním do ložnice, a pomůže mu to dobalit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2014 00:32

Nevim, kočko... Určitě máme málo piva. +povzdechne si bezradně a ukáže na obří kufr narvanej lahváčema, co se už půl hodiny pokouší zavřít ale nejde mu to, páč je jich tam moc. A jenom v boku se choulí dva spacáky, deka a ručník+ Budeme muset vzít dva kufry. +koukne na ni přesvědčeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2014 00:45

Tyjo, to nám vydrží tak maximálně do půlnoci. +přikývne vážně+ Hele jo. Hele. +mrkne na něj, vyndá hůlku, a ty flašky zmenší, aby se tam vlezla ještě nějaká mikina a taky něco k jídlu+ Já ti je pak zas zvětším, neboj. I když takový pivní panáky... +vykulí oči, a když to teda úspěšně zavřou, strčí si do kapsy ještě cigára+ Máš papírky? A vem si kytaru. +usměje se na něj, chytne kufr, a zamíří s tím dolů a ven přes zahradu na pláž+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 bře 2014 22:30

Díky, kočko. +usměje se spokojeně, když to zmenší a hned ten kufr doplní a zavře a jí dá pusu+ A taky pivní koktejly! +zasvítí mu oči+ To je určitě taky super. Jo, papírky. +přikývne a vezme radši dvoje, kdyby jim jedny spadli do vody, dá si přes rameno kytaru, chytne do ruky kufr+ Tak jdeme. +usměje se na ni a vyjde ven, jakože půjdou pěšky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 bře 2014 23:08

Já myslím, že to je určitě děsně super. +zazubí se+ Teda ty vypadáš jako úplnej táborník. +uculí se na něj, přitočí s k němu a dá mu pusu+ Tak jdem, básníčku. +usměje se, chytne ho za volnou ruku a nějak se s ním dopraví přes ten pruh lesa až dolů na pláž, ani si neukopne palec o kořeny, občas mu pohladí hřbet ruky palcem, a celou dobu mu vykládá nějaký blbiny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 14 črc 2014 13:53

+další den vytáhne Angie za nohu z bráchovy postele, sbalí si batoh a spacák a stan, a vyrazí spolu na tradiční dámskou fesťákovou jízdu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2014 23:41

+dojedou teda domů, Byron dá taxikářovi ještě dýžko a vytáhne Vici ven+ To je náš dům. +zazubí se na Jesse+ Teda on je Vici. +osvětlí to+ A milostivě mě tam nechává bydlet. +zazubí se a vezme je dovnitř a trošku se motá+ Co kdyby sme si ještě dali sváču? +navrhne a pohladí si žaludek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2014 23:49

+namíří si to dovnitř, a culí se+ nene, je náš. +vyplázne na něj jazyk, a Jess akorát čumí, jelikož je to zhruba ta velký jako celej činžák, ve kterým bydlí ve Philly+ Já si dám k sváče tebe. +pošeptá mu do ucha, a zaleze do kuchyně, otevře lednici a kouká tam jak do výkladu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house