Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Eryan » 30 črc 2014 00:22

yohannka píše:jen dobře? taková lááska +uculí se+ No, Haldir.. s tím se taky moc nevídám. Maximálně když po něm chci víno. Nicméně já se mám docela dobře.. za barem je totiž vždycky dobře. Teda hlavně tady za barem +usměje se+ no jasně, na co máš chuť? alko, nealko.. něco míchanýho? +začne hned dělat nějakej pěkně barevnej alko drink+

+poněkud se na delší chvíli zamyslela+ Omlouvám se. Mám toho nad hlavu a jsem dost roztěkaná. +omluvně se usměje+ Vodku máš? +usměje se a sleduje dění kolem... ty dortíky vážně vypadají k nakousnutí+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 31 črc 2014 09:54

+zamává jí rukou před obličejem, jak se tak zamyslela+ žiješ? nojoo to musíš taky někdy odpočívat víš. odjet na dovolenou nebo tak něco. +nalije jí panáka vodky.. radši dvojitýho+ a tímhle to zajez +a dá jí k tomu nějakej dobrej barevnej minidortíček+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eryan » 05 srp 2014 22:38

+prohlídne si dortík+ To je až škoda jíst, jak je pěknej. +zasměje se+ Tož na zdraví! Ale máš pravdu... Chtělo by to dovolenou. Jenže já už ani nevím kam vyrazit. +kopne do sebe vodku aby si pak nekazila chuť dortíku+ Hmmmm jsou tu nějcí pěkný, nezadaný chlapsi? Když už jsem sama, tak můžu řádit. +ďábelsky se usměje+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 08 srp 2014 08:47

simtě... čeho není škoda, jenom se do něho pusť +pobídne ji+ jakto? vždyť je tolik možností.. k moři.. neboo do zimy na hory.. hm +zamyslí se docela hluboce+ víš že ani nevím? se teď po těch nezadaných nějak.. nemůžu koukat, mám to zakázaný +zašklebí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 srp 2014 19:04

+dojde na Mýtinku, chvilku se tam motá po venku, kouká na výhled, a pak zaleze dovnitř, dá si pivo, zapálí si a kouká kde co lítá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 30 srp 2014 19:20

(co kde lítá...jakože tuhle půllitr.. támhle letí popelník.. to jo to je potřeba dávat si bacha!)

jé ahoj +natočí jí to pívo+ co ty tu?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 srp 2014 19:26

(však právě! já když byla naposled na svatbě, tak tam svědkovi ženicha rozflákli popelník o hlavu, takže opatrnosti není nikdy dost :shock: :lol: )

Ahooj! +uculí se na ni+ No nám přišly do čajovny nějaký letáčky na vyvěšení... jakože na charitu. Tak tu něco mám. +vyndá obálku se šekem, hluboce se napije a otře si pěnu z nosu+ A co vy tu, jak to jde?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 31 srp 2014 10:49

(no no to je fakt, to je raz dva)

jé, fakt? no ty seš zlatá teda! Za to to tu budeš mít grátis +mrkne na ni a šek dá do kasičky+ ále, je tu nějak moc klid.. takovej ten klid před bouří +pokývá hlavou jak by měla tušení že se něco stane+ ale popelníky mám spočítaný +uculí se.. kdyby lítaly+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2014 13:43

(teda nebylo to úplně omylem, on si domluvil rande se svědkyní, ale ta už tam s někým byla... :? )

Jů, no tak to si dáme tequilu, ne? +uculí se+ Jo? Myslíš, že se něco semele? +koukne na ni zaujatě+ U nás je teďka taky ticho po pěšině, Byron je někde na tahu s kámošema. +pousměje se+ No hele, my budeme připravovat barák ve Francii, co jsme v něm vyrostli, na uzavření. Jako prostěradla na nábytek a tak. Je tam děsná spousta hraček a dětskýho oblečení po mně a sourozencích, a v dobrým stavu. Nechám si nějaký na památku, ale co s tím zbytkem. +pokrčí rameny+ No, nehodilo by se to třeba těm děcákům? +navrhne+ Nejsou to zrovna ipady, už je to taky dvacet let, ale furt je to všechno pěkný. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 31 srp 2014 13:48

(Sbírku oblečení a spol. sem chtěla taky vyhlásit, ale bylo mi to už blbý :D Takže každopádně všechno zbytečný noste na Mýtinku ;) - yohannka o tom určitě ví, že to Bea sbírá...teda ne pro sebe... :pii )

+Najednou se venku ozve řev+ CO-TO?! KDO-TO?! +To právě dojela Bea a zjistila, že má nabouraný auto - a nárazem přeparkovaný do svýho oblíbenýho záhonu kytek+ Já je zabiju! Kdo to byl?! Okamžitě mi je najděte na kamerách!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince