Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Garett Rivery » 04 črc 2014 23:06

Opravdovou masáž? +zamručí zamyšleně div si nepromne bradu a v očích mu vesele zajiskří+ Beru. Mám se ti natáhnout rovnou na stůl? +zazubí se na ní vesele a zdá se, že by byl skutečně schopen se svléknout a natáhnout se na stůl, aby ho mohla namasírovat+ Hmn.... +zamručí souhlasně, když řekne, že je nejkouzelnější vlk pod sluncem a nijak mu tu spokojenost nekazí fakt, že vždycky chtěl být spíš nejobávanějším než nejkouzelnějším+ Mám nápad. +zamručí a neochotně se od ní kousek odtáhne, když mu hlasitě zakručí v žaludku+ Co takhle udělat něco k jídlu? Mam hlad jako vlk. +zazubí se na ní vesele+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 04 črc 2014 23:15

Opravdovou masáž, *přikývne. Střelí pohledem od něj ke stolu a zpátky k němu.* Klidně, a já tě naprocuju do těch lívanců, *vyplázne na něj vesele jazyk a vymaní se mu z náruče, aby mohla vyskočit na nohy. Shlédne na něj, jak se tam rozvaluje na zemi jenom v těch džínách, a musí se honem odvrátit a zamířit k plotně, jinak by se na něj snad na místě vrhla a co kdyby se tam ukázala Erika.* Tak vstávej a pojď mi pomoct, *zasměje se, když mu zakručí v břiše a pokývne mu hlavou, aby šel k ní. Najde mouku, vajíčko, mléko, cukr a droždí, všechno to smíchá a našlehá a na plotně rozpálí lívanečník.* Budeš smažit? *ohlédne se na něj s úsměvem.* Já zatím udělám boruvky.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 04 črc 2014 23:21

No teda. To bys mi vážně udělala? +vykulí na ní bezradně oči a nasadí výraz štěněte, jen jiskřičky v očích prozrazují, že moc dobře ví, že by nic takového neudělala a jen jí zlobí. což on moc rád, mimo dalších věcí+ Tak jo. +pokývá nadšeně hlavou a vyskočí na nohy, aby se k ní vzápětí vrhl a pletl se jí pod nohy. tu jí otevře skříňku po které zrovna sahá, tu jí podá misku a šlehač, i když má jen tušení na co ta divná věc je+ Smažit? +chvíli vypadá zmateně, než mu pohled sklouzne k lívanečníku+ Dobře. +přikývne poněkud nejistě a přejde k plotně, vezme do ruky lívanečník a začne ho otáčet v ruce div na sebe nevylije tu trochu rozpáleného oleje co na něm je+ Jasně smažit. +stočí pohled k připravenému těstu a pak zpět na lívanečník, zpět k těstu a zase zpět k tý divný věci v ruce, neochotný zeptat se, jak se to sakra jako dělá. nakonec hrdinně vypne hruď a lívanečník postaví zpět na místo. popadne misku s těstem a začne ho tam lít a leje a leje a přitom přemýšlí jak to jako udělá aby měl ten lívanec osmažený i z druhý strany a přitom si tak děsně soustředěně kouše spodní ret+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 10 črc 2014 18:59

No, *zamyslí se,* když tak nad tím přemýšlím, napadaj mě i jiný věci, který bych ti v tý poloze mohla udělat, *věnuje mu mnohoznačný pohled zpod přivřených víček. Vytáhne rendlík, nasype do něj boruvky a postaví to na plotnu, postranním pohledem trošku pobaveně sleduje, jak těká očima od těsta k pánvi, ale než mu stihne poradit, už tam leje těsto. Zabublá to v ní, jak se snaží se nesmát, ale je to tak rozkošný, že to prostě nejde.* Ehm... řekla bych, že to už stačí, lásko, *zarazí ho, než to tam stihne nalít celý. Kouká na to a nakloní hlavu na stranu.* Páni, to bude pořádnej lívanec, *poznamená.* Vsadím se, že tak parádní lívanec ještě nikdy nikdo neudělal, *chválí ho a odněkud vyštrachá velikou obracečku, kterou to snad půjde obrátit.* Já pořád říkám, že normální lívance jsou moc malý, člověk to takovou dobu maže a zdobí a pak to slupne na dvě skousnutí, že mě tohle nenapadlo dřív, *zavrtí s úsměvem hlavou a zálibně kouká na ten lívanečník, jak se na ten velikej kousek už těší.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 10 črc 2014 19:14

Hmn... a jaký třeba? +zajímá se se šibalským jiskřením v očích+ Myslíš? +těkně po ní pohledem,jestli si je skutečně jistá, že to bude stačit, ale když to vypadá, že je, tak přestane těsto líp na lívanečník a mísu postaví zpět na linku. poslouchá jí, jak pěkně ho chválí až se nafoukne pýchou div nepraskne a mužně přitom vypne hruď+ Víš, proč bude parádní? +zajímá se s úsměvem a pohled jeho očí najednou zněžní+ Protože to těsto dělala nejlepší ženská na světe. +zavrní, když se k ní nakloní a jemně jí políbí, než jí vezme obracečku z ruky+ Myslím, že by to chtělo obrátit. +zazubí se na ní vesele a vrhne se zpět k lívanečníku. poněkud zaváhá, když se zahledí na vršek lívance, který je ještě poněkud tekutý, ale jeho nos mu říká, že spodní část je už téměř hotová. a rozhodně se nehodlá vzdát a nechat jí, aby lívanec obrátila sama. zhluboka se nadechne a pomalu přiblíží obracečku k lívanci, opatrně jí vsune pod okraj, aby těsto oddělil od lívanečníku a pak rychlým pohybem těsto nadzvedne, obrátí a připlácne ho zpět přičemž ohodí plotnu kolem lívanečníku tekutým těstem+ Hups.... +hlesne a rychle k ní těkne pohledem jestli si toho všimla, než ten nepořádek začne děsně nenápadně likvidovat, tak že ho prsty chce vybrat ale místo toho ho rozpatlá kolem+ Sakra... +zamručí nevrle+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 10 črc 2014 20:32

Zapoj představivost, *mrkne na něj a hravě vyplázne jazyk.* Nene, bude parádní, protože ty ho usmažíš, *dohaduje se s nim, ale políbit se samozřejmě nechá, ale jenom krátce, protože hlídá ty boruvky a koutkem oka radši i ten megalívanec. Tudíž vidí jeho mistrný obrat a samozřejmě i ten stříkanec a Garettovu neobratnou snahu zahladit stopy. Kousne se do tváře, aby se nerozesmála a bohorovně míchá boruvky.* Víš, co mám na vaření nejradši? *nadhodí po chvíli, když už má smích pod kontrolou, a podívá se na něj.* To, že se u toho člověk nemusí hlídat, aby něco neušpinil. Klidně můžeš udělat nepořádek po celý kuchyni, zapatlat všechno kolem, a vůbec to nevadí, naopak, je to sranda, *zazubí se a pak její pohled zalétne k těstu a v očích jí zaplanou zlobivé plamínky.* A nebo všechny kolem, *a s veselým smíchem bleskově namočí prst do těsta a udělá mu na obličeji šmouhu od kořene nosu až na jeho špičku.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 10 črc 2014 21:05

Ale já bych to rád slyšel od tebe. +zavrní a udělá na ní velký psí oči, ve kterých mu vesele jiskří+ Hmn... +zamručí jen na její dotaz, jelikož je ponořen do zakrývání důkazů dokazující jeho nešikovnost v kuchyni, což se mu moc nedaří, jelikož z nějakého jemu nepochopitelného důvodu se těsto víc a víc rozpatlává+ Vážně? +zpozorní, když mu prozradí že nevadí, když zaprasí kuchyni, což se mu fakt uleví, jelikož se poněkud obával, že za ten nepořádek dostane vynadáno. nechápavě na ní kouká, když mu rozpatlá těsto po obličeji, než se vesele rozesměje a v očích mu zajiskří+ Já být teď velký náčelník lívanečníku. +pronese zpytvořeným hlasem a vztyčí obracečku do vzduchu a zasalutuje+ A ty být má žena, velká zaříkávačka borůvek. +rozhodne vesele, když jí rychle namaluje těstem dvě šmouhy na obě tváře+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 11 črc 2014 22:55

Některý věci je lepší si jenom představit, *nedá se a statečně odolává tomu prosebnýmu pohledu. Rozesměje se, jak tam šaškuje, a když dostane taky indiánský jméno a pomaluje jí tvář, taky zasalutuje. Pak nabere na lžičku trochu napůl rozvařených borůvek, foukne do nich, aby nebyly horký, a pak v nich namočí dva prsty a udělá mu s nima dvě rovnoběžný vodorovný čáry na každou tvář a sobě dvojitou sviskou na bradu. * Tak, a teď máme válečný malování, *zhodnotí to, když je to hotový.* Budem tancovat válečnej tanec po kuchyni, ó velký náčelniku? *obrátí se na něj se smíchem a slupne ze lžičky zbytek boruvek.* Hm, dobrota, *zamlaská a nabere další lžičku, aby dala ochutnat i jemu.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 11 črc 2014 23:13

Víš, ale já myslím... +protáhne vrnivě+ ...že bych to opravdu rád slyšel. +zamručí a jeho pohled spíše zintenzivní směrem do jeho sexy pohledu, když tedy ten prosebný nezabral. pozorně sleduje její počínání a nehnutě drží, když mu borůvkama kreslí po tváři čáry+ Samozřejmě. Bez pořádného válečného tance by velká zaříkavačka borůvek nemohla tyto boruvky řádně zkrotit. +přikývne naprosto vážně, ale v očích mu hrají nezbedné plamínky+ Hmn... velký náčelník by předtím rád ochutnal tu voňavou směs.... +zazubí se na ní vesele těsně předtím než nabere lžičku i jemu, aby mohl ochutnat+ Páni, vynikající. +zhodnotí naprosto nadšeně, než je přinucen stočit pozornost zpět k lívanci, který hrozí že se brzo začne připalovat. vyklopí ho proto na talíř a jme se na lívanečník dolít zbytek těsta+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 27 črc 2014 22:41

*Z toho jeho pohledu jí zaleje horko, ale stejně mu to nepoví.* Nekoukej na mě takhle, *napomene ho, i když maličko přiškrceně.* Nebo se na tebe vrhnu a všechno to připálíme. *Přes utěrku chytne hrnec sboruvkama a odstaví ho z plotky, a když už má tu utěrku v ruce, přehodí mu ji kolem krku, chytne i druhý konec a přitáhne si ho k pořádnýmu polibku.* Vidíš, *zamumlá bez dechu, když se odtáhne,* už je to tady. *povzdechne si s úsměvem a odstoupí.* Radši to obrať, než to bude na uhel, *zazubí se, a než se druhý obrlívanec dopeče, ušlehá šlehačku a prostře stůl.* Mám nápad, napřed to sníme a válečnej tanec budem tancovat až pak, jo? Mám děsnej hlad, *postěžuje si se smíchem a přejede si rukou po břiše, jak už jí v něm kručí.*
Cairo
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor