od Neferet » 04 črc 2014 00:05
+dovolí si trochu oddechnout, když se nezdá, že by se kvůli tomu začal zlobit a na chvíli zavře oči, jen vnímá dotyk jeho prstů, jak jí jemně hladí po rameni, ta lehce a něžně+ Není, ale člověku to ani nepřijde, když v něm vyrůstá. +pousměje se a otevře oči, aby se na něj vážně podívala, když uhodí hřebíček na hlavičku+ Není. +připustí velmi neochotně a polekaně sebou trhne, když jí přednese svojí žádost, je spousta věcí na které není pyšná a které by chtěla změnit, ale nemůže+ Je spousta věcí, na které nejsem pyšná Isaacu, které bych změnila pokud bych měla tu možnost. Nebudou se ti líbit, budeš se zlobit. +povzdechne si tiše, tak ztraceně, ale rozhodnutě. pokud je chce vidět, ukáže mu je, nechce mu lhát a pokud od ní uteče teď, tak je to rozhodně lepší, než kdyby utekl a ona už byla ztracená+ Tak dobře. +vydechne a vezme ho jemně za ruku a vklouzne s ní pod deku, přejede si jeho prsty po břiše a usídlí se s nimi na boku, kde má tři tenké jizvy vedle sebe+ Tohle je památka na první setkání s vlkodlaky. Měla to být tenkrát jen rutinní schůzka, ale byl tam jeden takový sotva dospělý vlk. Příliš prudký a výbušný a já v tý době neoplývala přílišnou schopností diplomacie. +shrne v pár větách podstatu toho, co se dělo, bez příliš mnoho detailů, které by ho mohli naštvat nebo vyplašit a celou dobu pozorně sleduje jeho tvář+ Tyhle... +putuje jeho dlaní zpět na břicho, roztáhne trochu stehna a přesune jeho prsty na jejich vnitřní strany, kde má dvě pěkná úhledná kousnutí, natolik úhledná, že nejsou skoro vůbec vidět+ ...jsou pozůstatek vztahu, který jsem zhruba před dvě třeba rokama. Žila jsem s upírem, vlastně dvěma... nešlo tak úplně o to je nakrmit... +hlas jí trochu zhrubne pod tíhou nežádoucích emocí, pod zlobou na sebe samu, ale na venek se snaží zůstat klidná+ A tyhle... +nechá jeho ruku tam kde je a vytáhne svojí pod deku, obě zápěstí mu strčí pod nos a ukáže mu tenké jizvy od dýk+ ...jsou konec toho velkýho vztahu. Podvedla jsem je, kombinace alkoholu a lehkých drog byla na moje sebeovládání příliš. Něco takového bych už nikdy v životě neudělala. +na chvíli se naprosto ztratí ve vzpomínka a je znát, že určitým způsobem vzpomínat bolí+ Opustili mě a pak jsem si myslela, že je jeden z nich mrtvý a bylo toho najednou příliš. Chtěla jsem to všechno ukončit. +hlesne tiše a sklopí pohled+
Draco dormiens numquam titillandus