Pokoj č. 5 - Mr. Jess

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.5

Příspěvekod Jess » 01 čer 2014 18:37

No jo. +uculí se+ Ale teďka je to poněkud nevyrovnaný.+poznamená+ Jseš moc oblečená. +zatahá ji za lem trička, a napadne ho nápad, co si na pozdějš zapíše do hlavy+ Já? Proč to chceš vědět? +přimhouří oči podezíravě+ Příští měsíc. +svěří jí to teda+ Patnáctýhoo června. +upřesní to+ Proč? +dožaduje se důvodu+ Nepotřebuju oslavu, nebo tak něco. +pousměje se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2014 20:11

Dáma. +koukne na něj velmi poučujícně a mluví velmi poučujícím hlasem+ není nikdy moc oblečená. Nebo obnažená. +zazubí se na něj a svlíkne si teda triko+ No to mi je jasný, že ty nepotřebuješ, ale já ji budu potřebovat. +zasměje se a plácne sebou na postel a pohladí ho po boku+ Ale můžeme to zapít jenom jako sami.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 01 čer 2014 20:32

Jo ták. +přikývne, že to je jasný+ Tos mě měla varovat, že mám co dělat s dámou. +zazubí se+ A může se dáma líbat? +zajímá se, a hned jak si sundá triko, pohladí ji po kůži+ No, to bysme mohli. Zajdeme někam do baru. Nebo si koupíme flašku. +pousměje se, a otočí se k ní na bok+ Jestli se ti za čtrnáct dní ještě bude chtít. +uculí se +
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2014 10:49

No jistě já ksem strašná dáma. +vypne prsa a zazubi se na něj jedním že svých šílených úsměvu+ Jo třeba někam zajdeme když se nám bude chtít. No mě se chce do hospody co chvila takže je tu reálná šance že se mi bude chtít i za čtrnáct dní. +usměje se a prohrabne mu ty mokrý vlasy a strašlivé ho rozcucha+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 02 čer 2014 11:05

+uculí se, a pohladí ji prstem mezi prsama, jen tak nechá svoji ruku klouzat po její kůži, a užívá si jak je hebká+ Já myslel spíš jestli se ti ještě bude chtít jít se mnou. +zasměje sea zakrouží prstem kolem pupíku+ Ale kdyžtak mě můžeš k narozeninám pozvat na panáka. +svolí teda velice gentlemansky, a s přimhouřenýma očima drží a útrpně čeká, jestli nepřijde o skalp+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2014 19:01

A proč by se mi nechtělo jít? +koukne na něj trochu překvapeně+ No a jestli se ještě bude chtít tobě. +usměje se na něj koutkem úst, načež se protáhne a děsně dlouze zívne+ Já ti sem nějaká utahaná. Pudem už spát jo? +přisouká si k sobě peřinu a celá se do ní zabalí, že na něj sotva zbyte a jí koukaj jenom oči, tak na něj mrká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 02 čer 2014 19:25

Jen tak. +pokrčí rameny s úsměvem+ Mně se chce skoro vždycky. +zamumlá, a otočí se, aby zhasnul lampu, takže když se zas otočí k ní, nezbejvá na něj žádná peřina+ Hej! +koukne na ní dotčeně, vleze rukama pod deku, a nahmatá její tělo, a jme se ji lechtat a lechtat, když je tam tak šikovně zaburitovaná a nemůže se bránit, a lechtá ji dokud ho k sobě nepustí pod deku+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 čer 2014 20:04

Nééé. +směje se a křičí a svíjí se, když ji začne lechtat a snaží se mu uhnout, jenže to nejde+ Nech to hoooo. +směje se+ To není fééér, já se nemůžu bránit, já jsem v peřině. +nějak se postupem času z tý peřiny vysouká, protože ji tak zákeřně lechtá+ No tak si kousek teda vem. +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 02 čer 2014 20:25

No, to máš z toho, že jseš lakomá. Kdybys mi nechala kus peřiny, tak máš kam utýct. +sdělí jí to velký ponaučení, a sotva má kam, všupne se jí pod peřinu, najednou je tam poněkud těsno, ale o nic moc se nepokouší, jen ji obejme kolem těla a přitulí ji k sobě. zkontroluje, jestli mají všude dost peřiny, a pak se konečně přestane mlít, a uloží se vedle ní+ Dobrou noc. +pošeptá jí potichu do vlasů, schová si do nich nos, a zavře oči+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2014 13:30

Kdybych ti nechala kus peřiny tak mě nezlechtas. +uculi se a vyplazne na něj jazyk+ A taky by to nebyla vůbec žádná sranda. +prituli se k němu a dá mu pusu na bradu+ Dobrou. +popreje mu a taky zavře oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje