od Neferet » 24 kvě 2014 14:50
+zavře oči a schová si tvář na jeho krku, nutí se nevnímat nic jiného, než jeho silné ruce, které jí objímání, ale ať se brání sebevíc nemůže se ubránit myšlenkám, které se jí honí hlavou. moc dobře si uvědomuje jaký to vzalo rychlý spát, jak moc nebezpečně se blíží ke stavu zamilovanosti, pokud tam už dávno není, a z toho má strach, který jí svírá žaludek a srdce. na jednu stranu doufá, že se odtáhne, vynadá jí, odejde a už nikdy se neuvidí, ale na druhou stranu doufá v přesný opak. její sevření na chvíli zesílí když promluví, než si tichounce povzdechne a pomalu se odtáhne, pustí ho a složí ruce do klína, prsty zaplete do látky lemu jeho trička a upřeně se na ně zadívá+ Přemýšlela jsem nad tím... +přizná, že se nemohla ubránit myšlenkám tímto směrem, které jí trápí čím dál víc+ ... ale já nevím... +hlesne po chvíli tiše, tak nějak smutně a ztraceně+ Bojím se. +přizná po chvíli ticha, než si tiše povzdechne a zavrtí zlehka hlavou, jak se snaží sama sebe umlčet, bezúspěšně+ Bojím se toho, že bych se mohla zamilovat. +zašeptá+ Neříkám, že to není hezkej stav. Je to úžasný, ale pak když to dopadne špatně... nechci tu bolest znovu cítit. Naposledy mě přiměla všechno vzdát. +přejede si bezděky palcem po zápěstí, na kterém má schovanou tenoučkou jizvu. povzdechne si a zavrtí nad tím hlavou, tenkrát si za všechno mohla sama, ten pocit vinny k tomu všemu byl moc+ Ale asi máme dvě možnosti. Buď tomu nesmíme dovolit aby se nám to vymklo z rukou a nebo to necháme svýmu osudu a vypořádáme se s tou překážkou až k ní dojdem. +opatrně k němu zvedne pohled, v očích trochu ztrápený pohled smíšený se strachem a jiskrou citu, který k němu i přes svoje popírání cítí+
Draco dormiens numquam titillandus