Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Jess » 18 kvě 2014 01:01

Tak jo. +usměje se, a je fakt rád, že řekla jo+ Víš co, mám něco domluvenýho ve městě, ale když teď odjedem zpátky, tak to bude určitě o večera zařízený, a mohli bysme na to zajít. +koukne po ní, co ona na to+ Tak jo, já si to přečtu. +zasměje se+ Půjčíš mi ji? ať to nemusim shánět? +poprosí, ale furt to nevypadá, že by měl potřebu někam chodit, jen tam s ní tak stojí, a drží ji aby s nima tak nemával vítr+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2014 01:13

Ok, tajemný mladíku. +usměje se na něj, chytne ho za ruku, konečně se od něj odlepí a pomalu se začne vracet k autu+ Pojedeme zpátky. Taky mám co dělat. +odtuší+ Jasně, že ti ji půjčím. Když ty mi na oplátku taky něco půjčíš. A jako zástavu, že mi tu knížku vrátíš. +koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 18 kvě 2014 01:23

Ještě budu příbuznej se spisovatelem,uvidíš. +zazubí se na ni taky, a zamíří s ní ruku v ruce k autu+ Já se ke knížkám chovám slušně, neboj. +pousměje se+ A už jsem ti přece půjčil toho Kerouaca. +připomene jí+ Ale jestli chceš i nějakou jinou, tak klidně. Zatím nikam neodjíždím. +pokrčí rameny+ Jo zástavu. +pokývá hlavou pobaveně, nakloní se a dá jí rychlou pusu na rty. nastoupí do auta za volant, a kouká, jestli je připravená odjet+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2014 19:09

No jo vlastně. +pokývá hlavou, jakože si to pamatuje+ Půjčil. Ke knížkám se musíš chovat slušně, jinak se spakujou a odletí pryč. +oznámí mu, jakože to je úplně jasný a nassedne do auta a kývne na něj, jakože klidně může jet+ Ještě mi furt neřekneš za jakým tajemným cizincem jsi sem přijel? +koukne na něj poočku s úculem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 18 kvě 2014 19:33

Jo, a už se pro tebe nikdy žádná neotevře. +pokýve vážně, a zamíří po silnici zpátky k městu, a pak se uculí a nasadí tajuplnej hlas+ No,hledám nějakýho zazobanýho fotra, co by se ke mně přihlásil. +zahýbe obočím, ale pak se na ni zazubí+ Ale při mý klice nejspíš natrefím na Dartha Vadera. +zasměje se,a zapne jim na cestu rádio+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2014 21:31

No jasně. +zasměje se+ To ti tak věřim. Ale tak si to nech, když chceš, já to z tebe tahat nebudu. +usměje se a koukne z okna, jak jim ta cesta pěkně ubíhá, až dojedou do města a k hotelu. A on zaparkuje před hotelem+ Tak jo. +koukne na něj+ Tak večer jdeme do kina. Těším se. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 18 kvě 2014 21:55

+akorát se uculuje, ale oči drží na silnici, a kouká trochu zamyšleně, a přemejšlí, jestli to vůbec nějak dopadne. občas si pobrukuje s rádiem, nebo po ní koukne a usměje se, a přijde mu to fajn, a když parkuje, dává si záležet, aby to bylo náležitě frajerský+ Tak jo. V osm v recepci? +koukne na ni+ Já taky. +usměje se, a než ji pustí ven, nakloní se k ní přes řadicí páku a políbí ji+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2014 22:51

V osm. +přikývne, taky se k němi nakloní a políbí ho, pořádně a hezky a dlouho+ Těšim se. +mrkne na něj a vystoupí, pokyne portýrovy, aby odvezl auto do garáže a zmizí někde v hotelu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 18 kvě 2014 23:14

Taky se těším. +usměje se, a když se dolíbaj, vyleze z auta a podá klíče portýrovi, kouká se jak mizí ve dveřích, a pak se otočí a vyrazí po ulici někam do centra města, a cestou se pořád trochu uculuje a myslí na večer+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 22:32

+vyskočí na koně a kouká na Lockeho jak jede a jak je na tom koní zpropadene sexy. Tak se na něj radši usměje prikyvne a vyjede směr les. Nejdřív klusem aby se trochu protáhla ale jak vjedou mezi stromy tak zpomaly do kroku a nechá koně se brouzdat po cestě. Je trochu zima a kolem to voní přicházejícím podzimem a mezi mraky sem tam vykoukne slunko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí