Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Jess » 17 kvě 2014 20:26

Doufejme, jinak mě uvidíš poskakovat po kamenech. +zazubí se+ Tak tě budu informovat o svým postupu. +přikývne+ Jo? +koukne na ni po straně, a tváří se jakože úplně nic, že to je jenom návrh+ Viděl jsem takovou adaptaci, Cathy hrála taková, jak se jmenuje... +svraští obočí, a otočí se od moře zpátky k ní, a nějak se mu ty myšlenky vytratí, zavře pusu, a chvilku se na ni jen tak dívá, vítr s ním taky pěkně cloumá, a pak po ní hmátne, přitáhne si ji za boky, a jak do sebe jejich těla narazí,chytne její rty a políbí ji+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 kvě 2014 20:48

Tak jo, já budu dávat pozor, jestli nepřeskakuješ stránky. +zasměje se+ Já jsem to nikdy neviděla...Abych pravdu řekla, ani jsem to nečetla. Takovýhle romány moc nemusim. Zatím jsem k nim nějak nedošla. Zkoušela jsem Austinovou... Co? +koukne na něj a to už je nalepená na něm a líbá ho, obejme ho kolem ramen a oplácí mu polibky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 17 kvě 2014 21:05

Já to vezmu poctivě, ale pa budu potřebovat nějakýho emergency Sallingera. +zazubí se+ Jápřečtu skoro všechno. Ale dvakrát se vtom nevyžívám. +pokrčí rameny, a potom ji líbá , sevře jí paže kolem těla a přitiskne ji k sobě, že se skoro rukama znova dotkne sám sebe, že skoro nemůžou dejchat a líbá ji jako kdyby nemělo bejt zejtra, než mu úplně dojde dech, a musí se odtrhnout+ Ehm. +odkašle si, a pomalu ji pustí, jako by se mu do toho moc nechtělo+ Austenovou jsem zkoušel. Není to úplně můj druh četby. +naváže nesouvisle+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 kvě 2014 21:48

+ještě vteřinu dvě po tom, co ji přestane líbat zůstane se zavřenejma očima a trochu našpulenou pusou, než oči otevře a usměje se na něj+ No jo. +přikývne+ Můj taky ne. A co je teda tvůj šálek čaje? +popojde ještě kousek k moři a pak už začínají velký kameny, ta tam zůstane stát, jen se na něj usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 17 kvě 2014 22:16

+Když tam tak špulí pusu, ještě jí na rty vtiskne pusu, a s úsměvem jí odstrčí z obličeje pramen co tam navál vítr+ Jo, ale chtěl sem to zkusit. +pokrčí rameny+ No, třeba ten Sallinger. Taky mám rád Ginsberga a Burroughse, nebo dobrýho Bukowskiho. Hemingway mi taky dost sedí. +pokrčí rameny, jak tak kouká na moře+ Někdy to trvá, než si ke knize najdu cestu, ale některý věci je dost snadný mít rád. +pousměje se, a bokem na ni koukne+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 kvě 2014 23:07

hmmm samý kvalitní autoři. +pokývá s úsměvem hlavou+ Já mám občas ráda takový ty pubertální blbosti. Je to sranda, ale nic hlubokomyslnýho. Ale někdy si musím oddechnout u knížky. +přizná se mu+ Tuhle jsem četla skvělou knížku. Vlastně dvě. Zlodějku knih a Stín větru. I když jsem věděla, jak ten Stín větru dopadne, tak to bylo tak božácky napsaný, že jsem to musela dočíst. +chytne ho za ruku, trochu se o něj opře bokem a kouká na moře, jak jdou vlny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 17 kvě 2014 23:35

Asi jo. +přikývne+ Ale podle toho si nevybírám. Prostě sáhnu po čem sáhnu. +usměje se+ Jasně že si nevezmu Moby Dicka do vany. +zasměje se trochu+ Zlodějku knih jsem četl. Už jsi viděla ten film? +zajímá se+ To druhý neznám, o čem to je? +koukne na ni, a je fakt vidět, že to je téma, který ho baví, a jak se tak o něj opře, jeho ruka si najde cestu okolo jejího pasu, a kouká s ní, jak se vlny rozbíjej o pobřeží+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2014 00:07

Ale Moby Dick ve vaně by byl docela tématickej, ne? +zasměje se+ Neviděla jsem film. +zavrtí hlavou, trochu smutně+ Pořád se na to chystám a pořád nemám čas. Stín větru je o klukovi, co žije v Barceloně za občanské války. Narazí na knihu tajemnýho spisovatele a začne ho hledat. Taky se zamiluje a najde si přítele, kterej je děsně tajemnej a jak hledá toho spisovatele, tak se dostane do jednoho zamotanýho příběhu. A nebezpečnýho. Nakonec je to trochu slaďák, ale vážně božácky napsaný. +dušuje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 18 kvě 2014 00:28

Jo, ale bylo by tam trochu těsno. +zazubí se+ Já taky ne. Třeba... bysme na něj mohli zajít. +koukne na ni poočku, a poslouchá, jak o tom vypráví+ To zní docela dobře. Ten kluk je ten spisovatel, že jo? +uculí se+ Mně slaďáky nevadí, aspoň někdy to přece musí dopadnout dobře. +uculí se+ Možná si to půjčím, a uvidím sám. +kývne hlavou, a pohladí ji po boku+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 kvě 2014 00:45

Mno... +pokývá hlavou+ To by sme na to mohli zajít třeba někdy. +usměje se na něj+ Ne, ne. +zavrtí hlavou+ Ten kluk není ten spisovatel. Ale samozřejmě je s ním určitým způsobem spojenej, že jo. Ale jak to ti neřeknu, abys měl nějakou motivaci. +uculí se a mrkne na něj, pořád se o něj opírá a vůbec se nemá k tomu, že by někam šla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí