Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Jess » 16 kvě 2014 21:25

Ještě tady. +ukáže jí, a otře jí koutek pusy, kde jí zbyl cukr palcem+ Je tam fakt bordel a spousta knížek. +zazubí se+ No... tak dobře. +přikývne, a vyhrabe se teda ze spacáku.chvilku po ní pokukuje,a má na jazyku, jestli ji ještě uvidí, ale nakonec to spolkne, pač nechce vypadat jako stalker+ Mám zas řídit? +usměje se na ni+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 kvě 2014 22:13

+pokukuje po něm a zatím se oblíká, dooblíká a upravuje+ Nechce se ti odtud? Je tu hezky. +rozhlídne se kolem+ Mě se tu líbí, nebyla jsem tu vážně dlouho. +ukáže na druhou stranu louky, kde je výběžek lesa, není tam pořádně vidět+ Tím směrem je řeka. Chceš řídit? +zeptá se ho+ Jestli chceš, tak klidně můžeš, já se v tom zas tam nevyžívám. +sbalí spacáky do batohu a nepořádek do koše+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 16 kvě 2014 22:35

Jo, líbí se mi tu. +usměje se a rozhlídne se okolo+ Fakt? Někde tady už by blízko mělo bejt moře ne? +koukne tam se zájmem+ Jestli se tam dá projet, můžem se tam cestou domů stavit. +naznačí bradou směrem k tomu lesu+ Tak jo, mě to baví. +usměje se+ Jedeš si kam chceš, a je v tom kousek svobody. Asi jsem čet toho Kerouaca až moc. +zasměje se trochu+ Co nejradši čteš? +koukne na ni, jako by se ji pokoušel odhadnout+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 kvě 2014 23:07

Jo. +přikývne+ Je ještě dál. Ale ne o moc. Můžeme se tam zajet kouknout, jestli chceš. +vstane a pozbírá všechny věci a rozhlídne se, jestli tam po nich nic nezůstalo. Pak mu podá klíče+ Tak můžeš řídit. +mrkne na něj a vydají se spolu k autu+ Já čtu nejradši... +zamyslí se+ No vlastně cokoliv, co má nějakou úroveň jazyka a smysl. +pokrčí rameny+ Moc si nevybírám. A ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 16 kvě 2014 23:19

To by bylo fajn. +přikývne, vezme jí nějaký věci, a naloží je, když dojdou k autu+ Ve Philly moře není, ale je jenom kousek cesty, na takový pláže podél pobřeží. Některý jsou zastrčený, parádně se na nich čte... a tak. +uculí se+ Je to dobrá zašívárna. +nasedne do auta, a nastartuje+ Já přečtu skoro všechno. Myslím si, že se nic nedá šmahem odmítnou, dokud to nezkusíš,takže ochutnávám různý žánry. Chci poznat všechno. +pousměje se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 kvě 2014 17:50

No, tyhle pláže nejsou moc zašívací. +pousměje se+ Skoro v jednom kuse na nich fouká, je to tam samá skála a oceán je studenej. +dá věci do auta a nasedne ke spolujezdci+ Tak jedem. +usměje se na něj, když vyrazí a zapálí si a otevře k tomu okýnko, aby tam tak moc nenasmradila+ No jo. +přikývne+ Já si taky myslim, že každá knížka si zaslouží šanci. Kdomě padesáti odstínů čehokoliv teda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 17 kvě 2014 18:40

Takže se nikdy nekoupete? +podiví se, asi že měl plány, jak ji zase dostat oblečení :D+ U nás to teda taky není žádnej havaj, a většinu roku bych do vody nevlez, ale v létě se to celkem dá. Na chvilku. +usměje se, vyjede s autem z příjezdovky a zařadí se na silnici směrem k pobřeží+ Tak k tomu sem se ještě nedostal. +zazubí se+ Nedoceňuješ půvaby měkkýho BDSM? +zahýbe na ni obočím pobaveně, a za chvilku otevřeným okýnkem vleze dovnitř slanej vzduch od moře+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 kvě 2014 19:18

Tak když seš otužilej, tak se tam vlízt dá, to zas jo. V létě. +usměje se na něj a kouká, kam to jede a jen si tak pro sebe pokyvuje hlavou+ Takovýhle půvaby sice doceňuju, ale pitomost tý knížky už ne. +zazubí se na něj+ Vždycky, když někde vidím ženskou jak to čte, tak mám chuť vytrhnout jí tu knížku z rukou a zahodit ji do nejbližšího odpoaďáku. Tady sjeď dolů. +ukáže mu na odbočku na další polňačku, co vede k moři+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 17 kvě 2014 19:38

Možná si namočím palce. +uculí se+ úú, takový barbarství vůči literatuře. generace ruskejch realistů se obrátili v hrobě. +zazubí se na ni+ Je to tak děsný, jo? +koukne na ni pobaveně+ Tak já si to pučím. +rozhodne+ Ale určitě budu potřebovat někoho kdo se se mnou pak z toho děsu opije a podpoří moji traumatizovanou mysl. +koukne po ní bokem nenápadně, a sjede z asfaltky kde mu ukáže, zastaví, a vyleze z auta ven+ Páni. Tady je to jak na větrný hůrce. +zavolá na ni, aby překřikl vítr, a vydá se kousek blíž k vodě+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 kvě 2014 20:03

No, tak to ti možná ani neupadnou, jestli seš otužilej. +zazubí se na něj+ Tak to jsem teda zvědavá, koli toho přečteš, než to sám zahodíš. +zzasměje se a vydá se s ním po kamenitým kopečku k vodě+ Když dáš víc jak třicet stránek tak budeš fakt teda dobrej. +stoupne si k němu a vlasy jí všude vlajou+ No jo, trošku tady fouká. +souhlasí s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí