Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 pro 2013 22:42

Vezmu jí na chvíli nahoru. +usměje se na Van a vstane+ Vy dva si klidně povídejte dál. +usměje se na ně a vezme Van na ruku do náruče+ Jo nějak to všechno celý uteklo. +usměje se na Cairo+ No pokud jí kontaktoval Marius, tak se nelekej, kdybys jí nemohla najít. Pravděpodobně bude u nás. +předesílá nenápadně kdyby její sestra nebyla k nalezení, tak že je jistě v pořádku+ Taky jsem tě ráda poznala, Cairo, a děkuju. +usměje se na ní měkce+ Jak se říká, hmn? +koukne s úsměvem na Van, která jí na ruce div neusíná+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 29 pro 2013 22:55

Ano, vědí to, takovou věc před vlastní rodinou těžko utajíš, kor když jsem byla ještě dítě, když mi přišel dopis z Bradavic, *pousměje se* Naštěstí to nikomu nevadí, spíš naopak, fascinuje je, co všechno magie umí. *Stiskne jeho ruku* Taky mě těšilo, a moc, děkuju za oběd i za společnost, *věnuje mu zářivý úsměv. Obrátí se na Jasmine a protože ta má plné ruce Vanessky, pohladí ji po paži.* Bylo mi opravdu potěšením se s tebou seznámit. Určitě se brzy uvidíme. A kdyby sis někdy chtěla třeba jenom popovídat, víš, kde mě najdeš, *mrkne na ni s jemným úsměvem, naznačujíc, že jí nabízí rameno, na kterém se může kdykoliv vyplakat, když bude potřeba. Nakonec upře oči na děvčátko.* Princezno Vanessko, *s veselými čertovskýmy plamínky v očích vysekne dokonalé pukrle,* ráda jsem tě poznala. *Mile se na ni usměje, oběma dospělým ještě jednou pokývne a vyjde dveřmi do haly, odkud se přemístí zpět na Darktor.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 29 pro 2013 23:25

Před nejbližší rodinou asi ne, myslel jsem spíš na přítele tvé sestry. +usměje se+ Proč by jim to mělo vadit? Magie je přece úžasná. +podiví se, a skutečně mu připadá nepochopitelné, že by mohl někdo mít s kouzlením problém+ Jistě, u nás jsou dveře vždycky otevřené. +usměje se, Van na ni ospale mávne, a ještě počkají, dokud nezmizí+ Ukaž, přece ji nepotáhneš do schodů. +zavrtí hlavou, a Van si převezme do náručí+ Už je to pěkná tíha, co? +uculí se na malou, co mu pospává v náručí, vydá se do schodů, opatrně, aby ji neupustil, a v jejich patře ji uloží do postýlky, nejdřív ji donutí se trochu odstrojit a převléct do pyžamka, aby si nepřeležela šaty, přikryje ji až po bradu, vtiskne pusu na čelíčko a vyčaruje sklenici vody na stolek, a teprve potom za sebou zavře dveře+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2014 00:05

+vykládá tygrovi o všem co dělá, pěkně nahlas, aby jednou taky uměl dělat palačinky, a ten se jí snaží přičinlivě do všeho hrabat a sežrat to, a když přijde Byron, tak se na něj široce usměje+ Nazdar lásko. +zazubí se, a přitočí se k němu, aby mu taky dala pořádnou pusu, a tygře mu umaže triko od nutely, který úplně malilinko dostalo, a rozpatlalo si ji po čumáku+ no neboj, nahoru přijde ještě další. +ujistí ho+ Chceš kafe?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2014 18:56

+dá jí pusu a tygra podrbe mezi ušima+ No vy ste ale šikovný. +pokývá pochvalně hlavou+ To je dobře, že bude ještě nahoře. +olízne se, jak má na to už chuť+ Jasně, dám si kafe. +přikývne+ Velký, prosím. +stoupne si těsně za ni a obejme ji kolem pasu a trošku se jí do té nutely míchá, ale jenom trošku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2014 19:51

To teda jsme. +uculí se na něj a nechá rozpalovat pánev, a zatím mu postaví na kafe+ Jak ses vyspal? +zeptá se, když nalejvá těsto na první dávku, a jak ji obejme trochu se o něj opře a děsně se jí líbí bejt u něj tak schovaná. Kouká jak se škvíří těsto, hladí ho po pažích a pokouší se udržovat tygře ve dost daleko od horký pánve, a když je čas to obrátit, přesune mu ruce ze svýho břicha na rukojeť, aby to obrátili spolu, což samozřejmě těžce selže, a palačinka jim upadne za sporák+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2014 20:18

Nádherně jsem se vyspal. Konečně nebylo v tý posteli tak moc místa. +taktně zamlčí, že se za celou dobu v tý posteli nevyspal, když tam nebyla s ním a že musel spát na gauči, když už teda usnul. Soustředěně ji chytne za tu pánev a fakt se snaží, ale když se jim to nepovede, tak se začne smát+ My sme umělci, kočko. +usměje se a konečně jí teda přestane zavazet a opře se zadkem o linku a sleduje ji, nějak se na ni nemůže vynadívat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2014 20:42

No jo. Já vim. +sklopí oči k tý pánvi, a nalije tam novou dávku+ Já myslím že s trochou tréninku bysme byli parádní palačinkový duo. +zazubí se na něj, a jak to tam smaží, tak po něm pokukuje, aby se ujistila, že tam furt je. tygřeti vyklopí do misky konzervu, a pustí ho, ať si pobíhá+ Co? +koukne, jestli nemá pokecaný triko, když po ní tak kouká, a než se dosmaží půlka palačinky, obejme ho kolem krku a pořádně ho políbí, než se zas vrátí k obracení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2014 20:54

Jasně. +přikývne s úsměvem+ Nacvičíme to a pak s tím půjdeme do kabaretu. +zašilhá a vyplázne jazyk+ Nic. +zašeptá jí do rtů, když se tak zeptá, obejme ji a pěkně ji políbí, pustí ji, aby si obrátila palačinku, ale pak si ji zase chytne a líbá ji dál+ Tahle snídaně je boží. +zašeptá, vezme trochu nutely, lžičkou jí opatlá rty tou nutelou a zase ji začne líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2014 21:32

Jo, máme i cvičenýho tygra, byli bysme fakt populární. +zazubí se, a když ji tak políbí, trochu překvapeně se o něj opře a polibky mu oplácí+ Byrone... +vydechne mu do rtů, do tý sladký pusy, chytne jeho spodní ret mezi zuby a olíže z něj nutelu+ Spálím snídani. +uculí se, a trochu se od něj odtáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house