Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Jess » 15 kvě 2014 19:59

+ještě chvíli spokojeně spí, a nehodlá z tepla spacáku vystrčit ani prst. postupně se probouzí, a začíná si uvědomovat, kde vlastně je,ale ještě má oči zavřený, a chvilku si říká, že vzhledem k tomu proč přijel je to docela prekérka, ale rozhodne se na to prozatím vykašlat, a rozlepí oči+Ahoj. +zamumlá, a pořádně se protáhne, až mu lupne v zádech+ Už je ráno? +zamžourá, a protře si oči. Vlasy má ještě rozcuchanější než obvykle, a začmuchá nad těma koblihama+ Páni. +uculí se, když vidí tu snídani+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2014 21:46

+jak se probouzí, tak to pozná, zahodí cigaretu a vezme pramen svých vlasů a jemně jím lechtá Jesse na tváři+ To si piš, že je ráno. +zasměje se+ To jsem včera schovala. Musela jsem to bránit sama před sebou, abych to nesnědla. +zasměje se+ Dáš si čaj? +koukne na něj, natáhne ruku a se zaujatým výrazem mu prohrábne ty vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 15 kvě 2014 22:20

+odfrkne si, když ho něco začne šimrat, a trochu se ošije, a když otevře oči, a zjistí, že ho podle lechtá, zaksichtí se na ni a překulí ji pod sebe, aby ji děsně ztrestal, trochu ji kousne někam na krku, ale tak aby o moc nebolelo, a jak na ni tak zblízka kouká, ukradne si ještě krátkej polibek+ No jo, je tu trochu kosa. +přikývne, že čaj by si dal, a zakručí mu v žaludku+ To jsem fakt moc rád, že máš tak železný sebeovládání. +uculí se, a vzeme si jablkovej muffin+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 kvě 2014 23:32

+poněkud se zahihňá, když ji tak skulí pod sebe, obejme ho a dá mu pusu a pak ho pustí+ No jo, to je. +přikývne a naleje jim čaj do dvou plastovejch hrnečků ,co vzala sebou a jeden mu podá+ No to si piš, že mám, a teď se na to konečně můžu vrzhout. +zazubí se a rychle si vezme jednu koblihu s marmeládou a chtivě se do ní zakousne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 16 kvě 2014 00:01

+vezme si ještě dvě tři koblihy k sobě, pro jistotu, aby na něj nějaký zbyly, a napije se teplýho čaje, co ho hezky horce pohladí v žaludku a rozhlídne se okolo+ Ale tohleto není celej tvůj svět, co? +koukne na ni trochu nečitelně, ale má přitom ten svůj úsměv+ Město a Hotel, a pikniky v podezřelým strašidelným lese. +uculí se, a rochu obranně zvedne ruce, aby si nemyslela, že je šmírák nebo úchyl+ Nepřipadáš mi jako někdo kdo tráví dny za recepcí. +pokrčí ramenama+ Jenom se ptám. Zajímáš mě. +přimhouří oči trochu+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 kvě 2014 18:53

+koukne na něj a na ty jeho koblihy a pak teda trošku zpomalí, aby z toho nebyl takovej vyplesknutej teda+ jak můj svět? +koukne na něj nechápavě a taky se rozhlídne kolem+ No, kdyby to šlo, tak trávím dny v hospodě. +zasměje se+ No jo, v hotelu si občas přividělávám, jinak... +pokrčí rameny+ No... to by mě zajímalo co si myslíš, že jinak dělám. +uculí se na napije se čaje a zakousne to koblihou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 16 kvě 2014 19:57

+na střídačku ukusuje z mufinu a z koblihy a pomlaskává si+ Jo, to každej. +zasměje se vesele+ No právě, jinak co? +usměje se, a zacpe si pusu cukrem v kulatý formě+ No... já si představuju, že máš gotickou podzemní kobku. Jen si ještě nejsem jistej, jestli tam máš sex mučírnu, obří knihovnu nebo vedení skrytýho kultu. +zazubí se vesele+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 kvě 2014 20:10

+zazubí se na něj, celá od cukru+ Já tam mám všechno. +mrkne vesele+ Proč prosím tě, gotickou kobku? +zeptá se ho děsně jakoby nic+ Já si zase myslím, že ty máš byt někde v suterénu, máš tam nepořádek a mraky knížek. +rozmáchne se rukama, aby naznačila, že myslí fakt jako mraky+ Trefila jsem se? +koukne na něj tázavě, aby zamluvila tu kobku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 16 kvě 2014 20:36

+uculí se, když vidí jakýho má kníra z cukru, a dá jí pusu+ Teda ty seš sladká. +zasměje se, a kousne do koblihy, až mu vyteče marmeláda zadem+ Nevim, je to takový dekadentní. +zahýbe obočím+ Já neznám jiný kobky než gotický. +pokrčí vesele ramenama+ No, je v prvním patře. Nad jedním obchodem, jenom takovej kamrlík. +mávnou rukou jakože nic+ Ale na uklízení mě teda neužije. +přikývne, že v tom má teda pravdu+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 kvě 2014 20:51

Já sem dycky sladká. +zamumlá a rychle si utírá tu pusu+ Fakt? +pousměje se+ No, tak jsem se trochu trefila. +dojí tu koblihu a vezme si svůj čaj+ Chceš se už vrátit do města? Asi bysme už měli jet. +koukne na mobil, kolik je hodin+ Je tu sice hezky, ale není tu ani záchod. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí