Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2014 19:06

+vesele se usklibne+ Já a morskej muž jo? Hahaha. Teda. +zasmeje se+ A kdyby už tak bys šla bez debat se mnou. +zazubi se na ní+ To jsoú ještě dobrý důvody, kocko. +mávne nad tím rukou+ Navíc už máš kousek mě. +pousmeje se+ Napořád. A až budu mrtvej jestli teda umřu dřív tak ho dostaneš v zavarovacce. +prohodíte jen jakoby mimochodem+ Ne. To není tenhle kousek já jsem myslel srdce. +vyhrkne rychle aby si nemyslela+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2014 20:05

Určitě bys měl parádní ocas. +uculí se+ Jo... to bych asi šla. +usměje se+ Ale pod mořem je děsná zima. +zašklebí se trochu, a pak na něj jenom tak poněkud rozněžněle kouká+ Já vím. Nech to bejt. +usměje se na něj, a trochu se posune na posteli vejš, aby ho mohla políbit+ Nechám si všechny tvý kousky a vystavim je na krbovou římsu. +zakoulí romanticky očima, a zívne mu do ramene+ Já si na chvilku zavřu oči, jo? +informuje ho, zavrtá se do svýho polštáře, a zavře oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2014 21:54

Jenže mořským pannám zima pod mořem není. Je to v dysneyovkách. +řekne jí poučujícně+ Jak chceš kočko. Můžeme to vsadit na náhodu. +zazubí se na ni a pohladí ji po vlasech a oplatí jí pusu+ Tak to jo, to já bychh si tě taky vystavil. +zazubí se+ Zavři, kočko. Já budu tady. +obejme ji tak, aby se jí dobře leželo a kouká, jak usíná a ani se nepohne aby ji nevzbudil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2014 22:25

+uvelebí se na svý půlce postele a pomalu usne s ksichtem napůl zabořeným v polštáři, ale během noci se tak nějak přehlemejždí blíž doprostřed a chytne ho za ruku, přitáhne si ji k sobě a trochu se kolem ní omotá, a je jí fajn. ráno se vzbudí docela brzo, ale kupodivu je dost vyspatá, chvilku na něj kouká jak spí a uculuje se tomu, a pak se děsně potichu vyhrabe z peřin, vezme si župan a jde najít tygře, který fakt spí vedle v kabelech. Tak se spolu trochu poňufou a vypráví si, jak se měli, a pak sejdou do kuchyně, že udělají snídani. přiváže si ho k sobě páskem od županu, aby hezky vidělo na všecko co dělá, a všechno mu ukazuje a dává očuchat, a začnou spolu dělat palačinky s nutelou a něco si přitom zpívají, přičemž tygře zdatně vede první hlas+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2014 23:34

+během toho pozorování usne a zdá se mu, že jsou mořský lidi a hrajou podmořský počítačový hry a maj taky podmořskýho tygra, když se ráno vzbudí a nevidí ji tam, tak se nejdřív lekne, ale pak se uklidní a jde ji hledat. Jeho kroky prvně neomylně vedou do ložnice, kde ji uvidí, tak se ulehčeně usměje+ Dobrý ráno, kočko. +dá jí pusu+ Děláš mi snídani? Není tam té nuteli málo? +zeptá se pro jistotu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2014 01:26

+vyběhne do ložnice a honem se svlíkne, zkontroluje jestli má oholený nohy a všechny potřebný místa, a pak vyhrabe ze svýho šuplíku z ponožkama balíček co dorazil před týdnem. vybalí z něj pár titěrnejch kousíčků, a pokusí se to na sebe navlíct, poněkud u toho funí, protože to není žádná sranda, a když se jí to povede a zaplete si vlasy, vleze si na postel a nějak nějak aby se neřeklo omotá řetěz okolo sloupku od postele a čeká na něj+

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb2013 ... 0a/LMB.png tadáá :D
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 19:14

+vyvalí na ni oči a poněkud přijde o dech, pak se ale vzpamatuje a sebevědomě pohodí hlavou+ Ale... princezna Leia. +prohodí ležérně+ Nemusíte se bát krásko. +zazubí se na ni a oči mu svítí, přijde k ní a nakloní se nad ni+ Osvobodím vás. +zašeptá a oči mu sklouznou po jejím těle dolů a pak zas nahoru+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2014 19:39

+tváří se vrcholně stydlivě a cudně, a přijde jí to spíš děsně vtipný+ Ach. +povzdychne si děsně úlevně+ Tak to už se vůbec nebojim. +zatřepe řasama+ Už jsem ztraila všechny naděje. Ale musíte rychle, Jabba tu bude každou chvilku. +rozhlídne se s obavou, a nastavuje se z toho lepšího úhlu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 kvě 2014 21:35

Jasně, krásko. +zazubí se na ni úplně jako Han Solo a rychle jí odváže řetězy, chytne ji do náruše a odnese někam za roh, kde ji postaví na zem, ale přitiskne k sobě+ Už seš v bezpečí. +zšeptá jí do rtů a děsně vášnivě ji políbí a osahává ji u toho v tom kostýmku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 kvě 2014 22:07

+chytne se ho kolem krku a hezky se k němu přitulí+ Páni. Ty si mě úplně zachránil. +uculí se,a kouká na něj děsně obdivně a uchváceně+ To bych ti asi měla nějak oplatit, když seš teď můj hrdina. +zazubí se, a když ji políbí, omotá mu ruce kolem krku a taky ho líbá, a nechá se ochmatávat kde jenom chce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house