Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 15:34

+se zatajeným dechem a se zavřenýma očima ji jenmo poslouchá, snaží se ji silou myšlenek přesvvědčit aby přišla a když na druhým konci uslyší to prázný ticho, oči otevře a ruka s telefonem mu klesne dolů. O to větší je pak jeho překvapení, když se rozletí dveře a mezi nimi stojí ona. vyskočí na nohy a nadechne se+ Jasně. +přikývne+ Za zrcadlem. +rozběhne se k ní a prudce ji obejme tak, že ji i sebe málem udusí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2014 17:29

Pod zrcadl-uh. +hekne poněkud, když na ni tak skočí, trochu zavrávorá dozadu, ale nakonec to ustojí, a nechá se ztratit v jeho teplu a vůni co ji najednou obklopí, a je to jak narazit na stěnu, moc příjemnou stěnu teda. uteče jí něco mezi vzlykem a uchechtnutím, a najednou má trochu vlhký oči, tak si mu schová obličej tam mezi krk a rameno, aby to neviděl, a ruce mu omotá kolem pasu; a chviličku nemyslí vůbec na nic, jen ho drží u sebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 19:32

Tak pod +zašeptá+ Můžeš mi to ukázat. +trochu uvolní sevření, ale nepustí ji, kdyby mu náhodou chtěla utýct, to teda v žádným případě nedovolí. Dlouho ji drží u sebe, pak ji začne pomalu hladit po zádech a je mu krásně, že je tam s ním, konečně. Že si ani na ten sex nevzpomene a jen ji tak drží+ Konečně se cejtim celej, ty jo. +vydechne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2014 20:35

Potom. +zamumlá, a jenom ho drží, pevně a těsně u sebe, že by nepropadla pětikoruna, a trochu se usmívá+ Jo. +vydechne potichu, a trochu si ho osahavá, ne eroticky, jen aby se ujistila, že tam fakt je, furt má dvě ruce a všechno, a je furt stejnej+ Pojď do postele. +pošeptá mu, a nějak je vmanévruje k loži, aby ho nemusela pustit, skulí se na svoji stranu, přitulí se k němu, a je jí krásně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 21:46

+no jo, furt má dvě :D. Jde s ní k posteli, ale nikdy se od ní nevzadluje na moc daleko a nikdy ji nepouští. Lehne si tam, přitáhne si ji pořádně k sobě, obejme ji a hladí po boku. Jen tak, spolu v posteli+ Tygr už nechce mlíko. +řekne první, co ho napadne+ Musím ho krmit konzervama pro kočky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2014 22:17

+je ráda že má furt dvě :D přikryje je peřinou a trochu ho pod ní hladí po boku a po zádech, a líbí se jí bejt s ním doma, peřiny jim hezky voněj, a celý je to takový správný+ Fakt? +podiví se+ To už je velkej kluk. +usměje se, ale je jí trochu líto, že to prošvihla+ To je škoda, to bylo takový hezký, krmit takový malinký kotě mlíkem. Teď už se mi určitě nevejde do náruče. +pousměje se, a zavrtá se mu hlavou na hrudi+ Miluju tě. +sdělí mu z náhlýho popudu+ Děsně moc.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 22:43

No jo. +přikývne+ Ale určitě vejde. +řekne přesvědčeně+ Rozhodně se o to pokusí. Taky jsi mu moc chyběla. +prozradí jí+ Pořád to tady prolízal a hledal tě a když tě nemoh najít tak si stěžoval... nebo vlastně... To jsem byl já. +uculí se na ni+ Já tě taky miluju. Děsně moc. +obejme ji kolem zad a jemně jí probírá vlasy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2014 00:39

No jo, dyť on mě taky. +uculí se+ Kde vůbec je, kotě moje malý? +rozhlídne se+ No tys mi taky chyběl... kotě moje velký. +zazubí se vesele, a obejme ho pevnějc, lehce se ho dotýká, a nemůže se toho nabažit+ To jo. Ale bylo to takový hezký, víš. Třeba bysme...já nevim, mohli zkusit mít vlastního. Malýho. Na pochování. +nadhodí strašlivě nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2014 10:59

Zrovna teď. +zamyslí se+ myslím že spí ve snurach v herním pokoji. Velmi si to tam oblíbil. +poocku na ní koukne+ Vlatsniho na pochovani? +pousmeje se+ Nechceš si počkat až na reference od Tygrete? +zeptá se jí a myslí to napůl jako vtip+ No... Já nevím jestli jsem už na to pripravenej. +přizná se jí+ Ty už jo teda?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 kvě 2014 12:43

Jéé, já se na něj pak půjdu kouknout. +usměje se+ No... asi určitě ne. Ale copak na to člověk někdy může bejt připravenej? +pokrčí rameny+ Já nevim. Nikdy nevíš, co se může stát, třeba se zejtra rozhodneš že chceš bejt mořskej muž, a co já tady. +uculí se, ale vtip to je jen napůl+ Nechci zůstat sama. Takhle bych měla vždycky kousek tebe. A někoho o koho bych se mohla starat a kdo by mi nejmíň patnáct let nemoh utýct. +zazubí se+ To sou asi dost pitomý důvody proč mít mimino, co? +zhodnotí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house