od Victoria » 12 kvě 2014 14:55
Ale jojo. +zavrtí hlavou+ Podívej se, jseš smutnej, a je to moje vina. +prohrábne mu vlasy+ Já vím, že bude. +přikývne+ Budem spolu, a bude to dobrý. +usměje se na něj trochu+ Já bych chtěla, abys mě teďka poslouchal. +koukne na něj, a položí mu ruce na ramena+ Já vim, že si myslíš, že si tě nevážim. Ale to není pravda. +začne tak nějak nejistě+ Seš úplně nejbáječnější kluk jakýho znám, a né jenom proto, že sem do tebe celá zblblá a máme boží sex. +pousměje se+ Seš děsně hodnej, a rozdal by ses pro lidi, a seš dobrej člověk. víš jak sou takový věci vzácný? +pokrčí ramenama+ Seš věrnej a chytrej a otevřenej a nesobeckej, a velkorysej, a seš parádně a úžasně prdlej, a vážíš si života, a to je přece skvělý. +pohladí ho po rameni+ Já nechci stodvacetikilovýho bodyguarda, co spí s pistolí pod polštářem, a vrčí na lidi, co se na mě podívaj. Nechci chlapa kterej mě nechá v noci doma samotnou trnout, jestli se vrátí. +koukne dolu na jeho ruce ve svým klíně+ A taky jsi to měl těžký, dyť já vím, jaký to je, když jsou rodiče hovada. A ty i tak dovedeš mít radost ze života, umíš bejt šťastnej. To je přece parádní schopnost. +usměje se na něj+ A víš o mě takovýho svinstva, a stejně mě máš rád, a dovedeš to hodit za hlavu. Já si toho strašně cením, fakticky. +chytne ho za ruku+ A chtěla bych, aby se mnou mluvil, když máš nějaký problémy. +koukne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.