Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Jess » 11 kvě 2014 17:19

No ale o moc větší není. +uculí se, a celkem bez potíží podle jejích instrukcí dojede na správný místo, někde tam zaparkuje, a hodí jí přes střechu klíčky+ Tady je to pěkně opuštěný. +přikývne souhlasně+ Doufám, že mě neplánuješ někde zavraždit. +zazubí se na ni, hodí si bágl na záda, a vezme jí ještě deku+ To je dobrý, snad se nezachytne o stromy. +rozhlídne se, a složí věci na zem někam kde je to celkem rovný a nejsou tam šutry ani mraveniště+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2014 17:46

+chytne klíčky a strčí si je do kapsy a pak mu ještě podá z kufru tu jeho bundu, než vyrazí na cestu :D+ To aby jsi nezmrznul. +mrkne na něj a uculí se+ Jistě, proč myslíš, že sebou mám tu deku. Zabalím do ní tvou mrtvolu. +řekne úplně klidně a pak deku rozloží na zem a postaví tam i ten koš a sedne si a zapálí si+ Tak co? +koukne na něj+ Ten lampion asi vypustíme až se setmí ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 11 kvě 2014 18:04

+bundu si obleče dřív než bágl :D+ To je fikaný. +přikývne+ Pak mě můžeš vydávat za starý noviny. +uculí se, sedne si vedle, a vytáhne vlastní cigára+ Jo, ve tmě bude líp vidět. +přikývne+ Co to máme? +šťouchne nohou do košíku+ Vražedný nástroje? +uculí se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2014 18:18

To jsou strašlivý vražedný nástroje ... +otevře koší+ ve formě pitiva. +zazubí se na něj a vyndá dva paklíky piv po šesti.+ A taky něco na jídlo. +vytáhne pár balíčků čipsů a křupek se sejrem+ Samý výživný jídlo s vitamínama. +uculí se na něj, podá mu pivo a sama si jedno otevře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 11 kvě 2014 18:30

Dobrá volba. +zazubí se+ A kde jsou celozrnný muffiny a celerový tyčinky? +koukne na ni zděšeně, ale to už má v puse hrst křupek, a otevře jim dvě piva+ Tak už víš, co si budeš přát? +koukne na ni úkosem, vyhodí křupku kousek nad sebe a chytne ji do pusy+ Větší auto a kouzelnický schopnosti? +uculí se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2014 18:51

Oh, promiň. +zatváří se že ji to fakt mrzí+ Netušila jsem, že tyto delikatesní pokrmy budeš chtít. +položí si ruku na hrudník+ Odpustíš mi to někdy? +zašeptá skoro zhrzeně, zasměje se a napije se piva+ Mě to auto úplně stačí. +zašklebí se na něj+ A kouzelnický schopnosti vůbec nepotřebuju abys věděl. Já si budu přát něco jinýho, ale neřeknu ti to, protože je to děsivě tajný. +uculí se a ukradne mu křupku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 11 kvě 2014 19:57

To víš, musím si hlídat linii. +uculí se vesele+ No. +loupne po ní okem+ To se budeš muset nějak revanšovat. +přimhouří oči, jak na ni tak z boku kouká+ S malýma se líp parkuje. +připustí+ ale moc velkej road trip s ním nepodnikneš. +usměje se a napije se piva+ Ale bylo by to fajn, moct si vyčarovat co chceš. +pokrčí rameny, a opře se dozadu na lokty+ Tak si to nech. +vyplázne na ni jazyk, ale usmívá se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2014 21:15

No ty by sis na tu linii měl fakt dávat obzvláštní pozor. +pokývá hlavou a pohled jí mimoděk sklouzne na jeho kalhoty a představí si ho bez nich, na vteřinku se zarazí, pak potřese hlavou a uculí se, jako by nic+ No jasně. Tak já tě někdy pozvu na ultra zdravej salát s kozím sýrem. +zašklebí se vesele a natáhne se na deku a pokuřuje z cigarety+ A kdyby sis mohl vyčarovat co chceš, co by to bylo? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 11 kvě 2014 21:33

No to jo. +zazubí se, vyhrne si tričko a poplácá se po břiše až to nahlas zapleská+ To jsem asi nikdy nejed. +zamyslí se+ Je to dobrý? +koukne na ni, a dívá se jak vyfukuje kouř do vzduchu nad sebe+ No, třeba zpátky svoji motorku. +pokrčí rameny+ a jídlo, když mám hlad a sem línej si někam dojít. +uculí se+ Peníze, když jsou potřeba. Prostě si to trochu usnadnit. +pousměje se+ Ty bys nechtěla mít tu trochu výhody? +usměje se na ni, a jak má vlasy rozhozený po dece, pohladí prstama pár kudrn, ale jenom opatrně, aby to necejtila+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 kvě 2014 21:38

No mě teda kozí sýr chutná. +pokývá hlavou+ Ten salát je taky dobrej, když se dorazíš bagetou. +uculí se a koukne na něj+ No jo, tak to by se hodilo, to jistě. +pokývá vážně hlavou a zahodí špačka, po chvíli se posadí a napije se piva+ Tak co? Už je dost tma? +koukne na něj s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí